Brasilien møder mandag aften Sydkorea i ottendedelsfinalen ved VM i fodbold. BetXpert bringer her udvalgte odds på Brasilien - Sydkorea. 

Brasilien er enorme favoritter i mandagens anden ottendedelsfinale, hvor de møder Sydkorea.


Det bliver dog næppe nemt mod Sydkorea, der har gjort det flot ved VM indtil videre. I fredagens sidste gruppekamp mod Portugal skulle de vinde for at gå videre, og den scoring kom så fra Hwang Hee-chan i det 91. minut. Wolves-angriberen smed trøjen sekundet efter i sin jubelrus, og kort efter fløjtede dommer Tello af. 

Uruguay sluttede som treer i Gruppe H med fire point, og det var samme pointantal som Sydkorea, men grundet en dårligere målscore er det Son og co., der skal op mod Brasilien mandag aften. 

Odds på Brasilien - Sydkorea

Der er kampstart mandag klokken 20.00 på Stadium 974 i Doha, og den rutinerede franske dommer Clément Turpin dømmer opgøret. Du kan se Brasilien - Sydkorea direkte på DR1 eller DRTV. 

Brasilien - Sydkorea


Som det ses herover, har bookmakerne Brasilien som storfavoritter til at vinde kampen i ordinær tid. Brasilien er også stadig bookmakernes største favorit til at stå med VM-trofæet den 18. december. 

 

Det forlyder, at Neymar er klar igen, og at han starter inde mod Sydkorea i aftenens ottendedelsfinale. Foto: Nelson Almeida / AFP

Det er første gang nogensinde, at Brasilien og Sydkorea mødes i en VM-kamp, men faktisk har de to nationer allerede mødt hinanden en gang i år. Det skete i sommer i en træningskamp. En kamp, som Brasilien vandt med hele 5-1 på mål af Richarlison, Coutinho, Jesus og Neymar. PSG-stjernen scorede to gange fra straffesparkspletten. Hwang Ui-jo scorede sydkoreanernes mål.

Bud på startopstillinger

Brasilien: Alisson - Éder Militão, Marquinhos, Thiago Silva, Danilo - Lucas Paquetá, Casemiro - Raphinha, Neymar, Vinícius Júnior - Richarlison

Sydkorea: Kim - Kim, Kim, Kim, Kim - Hwang, Jung - Lee, Lee, Son - Cho

Neymar forventes tilbage hos Brasilien, og er han klar nok, så starter han også inde i en så vigtig kamp som denne. Arsenals Gabriel Jesus blev skadet i kampen mod Cameroun, og han forventes ude i de kommende måneder. Backen Alex Telles er også færdig ved VM.

Til gengæld burde Danilo være klar igen. Juventus-backen har ikke spillet de to seneste kampe grundet en ankelskade. 

Hos Sydkorea startede Kim Min-jae fra Napoli ude i kampen mod Portugal, og i stedet spillede Kwon Kyung-won. Mod Brasilien må det formodes, at Kim er tilbage i startopstillingen.

 Se bookmakernes bedste VM bonustilbud her 

Besøg Bwin

100% op til 1000 DKK

*Indeholder reklamelinks | 18+ | stopspillet.dk | r&v gælder | Selvudelukkelse: Rofus.nu
Læs anmeldelse
Stort spiludbud
Fremragende livebetting-sektion
Stærk mobil platform
*Indeholder reklamelinks | 18+ | stopspillet.dk | r&v gælder | Selvudelukkelse: Rofus.nu
Omsætningskrav Bonus udbetales som et risikofrit spil, og det risikofrie spil udbetales som et freebet, såfremt du taber på det risikofrie spil. Der er intet omsætningskrav ved eventuel gevinst på freebettet eller det risikofrie spil.

Yderligere vilkår Dette tilbud gælder kun for nye kunder. Kunder, som har haft en Bwin-konto oprettet tidligere end 1/1-2012, betragtes som nye kunder. Bonussen gives i henhold til din første indbetaling, efter du har oprettet en konto.
Regler og vilkår:  Vi henviser til Bwin hjemmeside for samtlige gældende vilkår og betingelser for denne bonus.

Brasilien - Sydkorea: Livestream

Du kan følge opgøret mellem Brasilien og Sydkorea direkte på DR1, men du har også mulighed for at livestreame Brasilien - Sydkorea direkte på dr.dk. Her er det muligt at se kampen via din mobil, computer eller tablet.

Det er nemt, hurtigt og gratis at streame kampen på DR's hjemmeside.

FAQ: Brasilien - Sydkorea

🔎Hvor afvikles Brasilien - Sydkorea?
Brasilien - Sydkorea mødes på Stadium 974 i Doha.

🔎Hvor kan jeg se Brasilien - Sydkorea?
Du kan se Brasilien - Sydkorea direkte på DR1 og på dr.dk den 5. december klokken 20.00. 

🔎Hvem er favoritter i Brasilien - Sydkorea?
Brasilien er store favoritter til at vinde kampen ifølge bookmakerne.