Så er ventetiden forbi og vi kan få skudt gang i VM 2022 på søndag, når Qatar tager imod Ecuador på det nye Al Bayt Stadium. Åbningskampen afvikles søndag den 20. november klokken 17.00, og vi har set nærmere på bookmakernes odds på Qatar - Ecuador.

Millioner af fodboldfans fra hele verden samles i Qatar til den store VM 2022-fest. Endelig får vi gang i løjerne og startskuddet til en måneds VM-underholdning, når Qatar spiller deres første VM-kamp nogensinde. VM-værterne skal op imod sydamerikanske Ecuador i åbningskampen på Al Bayt Stadium.

Spil på Qatar - Ecuador hos Bwin

Holland er storfavorit i gruppe A, mens det forventes, at Ecuador og Senegal skal kæmpe om 2.-pladsen. Der er derimod ikke mange, der har fidus til Qatar. Ecuador og Senegal mødes i den sidste puljekamp, og her kan de to landes opgør mod værtsnationen godt gå hen og blive tungen på vægtskålen i kampen for en plads i ⅛-finalen.

Odds på Qatar - Ecuador

Ecuador er klart bedst på hjemmebane i Quito i knap 3.000 meters højde. Kan de også klare sig i Qatar? Det får vi formentlig svar på i åbningskampen mellem Qatar og netop Ecuador søndag den 20. november kl. 17.00. Du kan også se mere om Qatar - Ecuador-kampen her i vores MatchCenter.

Qatar - Ecuador

 

Bookmakerne forventer ikke, at VM i fodbold åbner med en målfest, som det ses herover. 

Både Qatar og Ecuador er på jagt efter tre point for at give dem en perfekt start på VM 2022 og håb om at gå videre fra gruppespillet.

Peter Arnholdt: "Ecuador kommer med højt pres"

Peter Arnholdt har fulgt den sydamerikanske VM-kvalifikation tæt og han fortæller her om, hvad vi kan forvente fra Ecuador i åbningskampen mod værtsnationen Qatar.
 

- Det bliver ikke en let opgave, men Ecuador har faktisk et fremragende forsvar, og kommer til Qatar med selvtillid. De har ikke sluppet mål ind i de seneste seks kampe. Offensiven har til gengæld ikke sprudlet med bare to pletskud i disse seks kampe, fortæller Peter Arnholdt og fortsætter:
 

- Det er meget sandsynligt, at den rutinerede landstræner Gustavo Alfaro til kampen mod Qatar vil holde fast i sin 4-3-3-opstilling med hurtige og direkte omstillinger og gennembrud over især venstre fløj, hvor Brighton-backen Estupiñán vil stå for mange gennembrud.
 

- Det unge Ecuador-mandskab vil prøve at stå kompakt og erobre bolden så højt oppe på Qatars bane som muligt via et kraftcenter inde på midtbanen omkring den særdeles spændende Brighton-spiller Moisés Caicedo.

Læs Peter Arnholdts artikel om de sydamerikanske VM-hold

- Træner Alfaro har sikkert studeret Qatars 2-2-kamp mod Chile den 27. september i Wien. Her lykkedes det for Chile at få fisket nogle bolde til sig på den sidste tredjedel af banen via det høje pres.

- Åbningskampene er altid en sjov størrelse, hvor værtsnationen kommer ind med en masse energi og optimisme. Det skal ‘La Tri’ (De Trefarvede) ikke alene kunne parere, de skal også forsøge at udnytte til egen fordel.

- Ecuador har redskaberne i form af sin gode defensiv og det aggressive pres. Spørgsmålet er, hvad offensiven kan præstere. Mon ikke at Ecuador først og fremmest vil forsøge at holde sin forsvars- og preslinje rimelig højt og derigennem kaste sand i Qatars opspilsmaskine, lyder det fra Peter Arnholdt. 

Bud på startopstillinger

Qatar: Al Sheep - Ro-Ro, Al Rawi, Khouki, Salman, Hassan - Boudiaf, Hatem, Al-Haydos, Afif - Almoez

Ecuador: Dominguez - Castillo, Torres, Hincapie, Estupiñán - Plata, Caicedo, Gruezo, Ibarra - Valencia, Estrada

Se bookmakernes VM bonustilbud

FRANKLIN JACOME / POOL / AFP

Qatar - Ecuador: Livestream

Du kan følge opgøret på TV 2, men du har også mulighed for at livestreame Qatar - Ecuador direkte på TV 2 Play og følge kampen via din mobil, computer eller tablet. Du kan også få en overblik i vores TV-guide til VM i fodbold.

Artikler tagget med "VM i fodbold"

FAQ: Qatar - Ecuador

🔎Hvor afvikles Qatar - Ecuador?
Åbningskampen mellem Qatar og Ecuador afvikles på Al Bayt Stadium.

🔎Hvor kan jeg se Qatar - Ecuador?
Du kan se Qatar - Ecuador direkte på TV2. Det er også muligt at livestreame VM på TV 2 Play den 20. november klokken 17.00. 

🔎Hvem er favoritter i Qatar - Ecuador?
VM-debutanterne Qatar har hjemmebanefordel, men det er gæsterne fra Ecuador, der tager favoritværdigheden hos bookmakerne.

Du kan se hele VM-kampprogrammet her.