Det er atter DR og TV 2, der har rettighederne til at vise VM, og det betyder, at man du har mulighed for at stream alle VM-kampe live gennem streamingtjenesten TV 2 Play samt DRTV. Læs mere om VM live streaming her. 

Aftalen er på plads, og det er DR og TV2, der skal sende VM 2022 i tv. Aftalen betyder, at TV2 Play og DRTV er de to eneste streamingtjenester, der livestreamer samtlige VM-kampe med dansk kommentering.

Det er endnu uvist, om det er TV 2 eller DR, der kommer til at vise VM-finalen, men det er fastlagt, at DR1 viser Danmark - Tunesien tirsdag den 22. november, og det er også fastlagt, at TV 2 viser Frankrig - Danmark, og at DR viser sidste gruppekamp mellem Australien og Danmark. 

Danmark spiller mod Tunesien klokken 14.00 den 22. november, mens kampen mod Frankrig spilles den 26. november klokken 17.00. Sidste kamp mod Australien spilles den 30. november klokken 16.00. Så hvis du er på arbejde under Danmarks kampe, kan det være, at din arbejdsgiver giver lov til, at du med kollegaerne kan livestream Danmark ved VM 2022.

Du kan se det komplette VM 2022-kampprogram her.

Foto: MUSTAFA ABUMUNES / AFP

Live stream VM 2022: Sådan ser du VM i Qatar

For at du kan livestream VM 2022 i fodbold, kræver det, at du har et abonnement hos TV 2 Play. Her skal du så være opmærksom på, at den billigste pakke ikke giver adgang til liveprogrammer hos TV 2, og det skal du som bekendt have for at kunne streame VM i Qatar live. Den billigste pakke giver kun adgang til on-demand. 

For at have mulighed for at streame samtlige VM 2022-kampe skal du derfor have abonnementet "Favorit + Sport", som koster 189 kroner om måneden med reklamer. Du kan også vælge Favorit-pakken, men så vil du ikke få adgang til TV 2 Sport og TV 2 Sport X, som også kommer til at vise VM 2022-kampe.

Klik på linket her til TV 2 Play, og så kan du købe den ønskede streamingpakke. Når du har gjort det, er du klar til at kunne se VM i fodbold. Du kan se med på enten din telefon, tablet, tv via Chromecast eller på din computer.

Som nævnt kan du via DRTV se de kampe, som DR har rettighederne til. 

Vær desuden opmærksom på at bookmakerne ikke live streamer VM-kampe, selvom de ellers normalt har et væld af livestreaming-muligheder, men her er VM altså ikke iblandt. 

VM i fodbold starter den 20. november med åbningskampen mellem Qatar og Ecuador, og Danmark spiller som nævnt første kamp et par dage efter den 22. november mod Tunesien klokken 14.00.

Ofte stillede spørgsmål

🔎 Hvilken dansk streamingtjeneste viser VM i fodbold?
Du kan livestream VM 2022 i Qatar på TV 2 Play og DRTV.

🔎Kan man livestream VM 2022 gratis?
For at streame VM i fodbold kræver det, at du har det rette abonnement hos TV 2 Play. Du kan også stream VM i fodbold på DRTV. 

🔎Hvem skal Danmark spille mod ved VM 2022?
VM i Qatar skal det danske mandskab i gruppespillet møde:
22.november kl. 14:00 Danmark – Tunesien (Al Rayyan)
26. november kl. 17:00 Danmark – Frankrig (Doha)
30. november kl. 16:00 Danmark – Australien (Al Wakrah)