Er der mon endnu flere VM-mål i støvlerne hos Cristiano Ronaldo og Luis Suárez, der brager sammen i denne Gruppe H-nøglekamp? BetXpert har set nærmere på bookmakernes odds på Portugal - Uruguay.

Der er mange store spillere på banen, når Portugal og Uruguay mødes mandag aften klokken 20.00. Cristiano Ronaldo og Luis Suárez som de på papiret største af dem, men er de begge i stand til at gøre en afgørende forskel her? Suárez gjorde fx ikke meget væsen af sig i Uruguays første kamp mod Sydkorea.

Cristiano Ronaldo kom på tavlen på straffe mod Ghana, hvilket føjede endnu en rekord til den 37-årige angribers cv. Ronaldo har nu scoret i fem VM-slutrunder i træk, og det er han den eneste i historien, der har formået. 

Portugal er uden den skadede Liverpool-angriber Diogo Jota under VM, og det er en svækkelse, men det kan give plads til Milans Rafael Leão eller Atléticos João Félix, og de kom begge på tavlen mod Ghana, så måske Leão spiller fra start mandag aften.

En interessant kamp-i-kampen er Manchester City-forsvareren Rúben Dias overfor Luis Suárez. Den rutinerede angriber har netop ført barndomsklubben Nacional til det uruguayanske mesterskab, og på landsholdet bidrager Suárez med en masse gejst og fightervilje. 

Rúben Dias skal være på tæerne for ikke at give plads til den 35-årige målræv. Derudover skal det portugisiske forsvar også holde styr på Liverpools Darwin Núñez, mens Edinson Cavani kan komme i spil og slå til som supersub, hvis Uruguay skal frem og jagte en scoring.

Foto: Alberto Valdes / POOL / AFP

Odds på Portugal – Uruguay

Portugal med Cristiano Ronaldo i spidsen er favoritter, men det kan blive en intens og jævnbyrdig kamp. Vi kan følge opgøret mellem Portugal og Uruguay mandag den 28. november kl. 20.00. Se mere info om Portugal - Uruguay her i vores MatchCenter. 

Portugal - Uruguay

Portugal kom planmæssigt fra start, da de besejrede Ghana med 3-2 i første kamp. Alle fem mål faldt i anden halvleg, og Cristiano Ronaldo åbnede den sene målfest efter 65 minutters spil. Det var i øvrigt lige ved, at Ghana scorede til 3-3, da Portugals keeper Costa ikke var opmærksom på Iñaki Williams, der kom snigende bagfra og tog bolden fra Porto-målmanden. Rúben Dias opfattede dog situationen hurtigt og fik afværget.

Uruguay spillede 0-0 mod Sydkorea i den første kamp, og selvom der faktisk var rigtig fine forsøg i løbet af kampen, så endte opgøret endda uden et eneste forsøg indenfor målrammen. 

For fire år siden mødtes Portugal og Uruguay i ottendedelsfinalen ved VM, og dengang sejrede Uruguay med 2-1. Edinson Cavani stod for begge de uruguayanske mål, mens Pepe nettede for Portugal. 

Besøg Danske Spil

500 kr velkomstbonus

*Indeholder reklamelinks | stopspillet.dk | r&v gælder
Læs anmeldelse
Høje odds på udvalgte kampe
Mange livebetting markeder
Stærk mobil-app
*Indeholder reklamelinks | stopspillet.dk | r&v gælder
Omsætningskrav Indbetalingen skal gennemspilles 6 gange på Oddset til samlet min. odds 1,50 pr. gennemspil, inden for 60 dage, før bonussen tildeles.

Yderligere vilkår Tilbuddet er kun for nye spillere med Blå Konto. Man er ny spiller, når man ikke tidligere har haft en Blå Konto hos Danske Licens Spil. Du skal være min. 18 år.
Regler og vilkår:  Vi henviser til Danske Spil hjemmeside for samtlige gældende vilkår og betingelser for denne bonus.

Bud på startopstillinger

Portugal: Costa - Cancelo, Pepe, Dias, Guerreiro - B. Silva, Neves, Carvalho - Fernandes, Ronaldo, Félix

Uruguay: Rochet - Caceres, Godin, Gimenez, Olivera - Valverde, Bentancur, Vecino - Pellistri, Suárez, Núñez

I første kamp startede Pepe ude for Portugal, og Danilo Pereira spillede i stedet. PSG-spilleren var dog ikke imponerende, og det kan give plads til Pepe i den portugisiske defensiv.

Uruguay er fortsat uden forsvarsprofilen Ronald Araújo, der er skadet. 

Foto: Alex Pantling / POOL / AFP

Portugal – Uruguay: Livestream

Du kan følge opgøret på TV2, men du har også mulighed for at livestreame Portugal – Uruguay direkte på TV2 Play og følge kampen via din mobil, computer eller tablet.

Der er lige nu ikke et spilforslag til Portugal - Uruguay her på BetXpert, men hvis du har interessere, kan du se alle VM spilforslag fra vores dygtige ekspertpanel lige her.

Se bookmakernes bedste VM bonustilbud

Besøg Bet365

100 % velkomstbonus op til 1.000 kr.

*Indeholder reklamelinks | stopspillet.dk | r&v gælder
Læs anmeldelse
Stort udvalg
Tidlige odds
Markedets bedste livebetting
*Indeholder reklamelinks | stopspillet.dk | r&v gælder
Omsætningskrav Væddemålskreditter fra 50 kr, op til 1.000 kr. Min. odds og væddemålsundtagelser gælder. Gevinster er eksklusive indsats for væddemålskreditter.

Bonuskode: Benyt bonuskoden BETX1000 når du opretter en konto hos Bet365* for at opnå den bedste bonus Yderligere vilkår Kun tilgængeligt for nye kunder.
Regler og vilkår:  Vi henviser til Bet365 hjemmeside for samtlige gældende vilkår og betingelser for denne bonus.

Artikler tagget med "VM 2022"

FAQ: Portugal – Uruguay

 🔎Hvor afvikles Portugal – Uruguay?
De to landshold brager sammen på Lusail Stadium i Qatar.

🔎Hvor kan jeg se Portugal – Uruguay?
Du kan se Portugal – Uruguay direkte på TV 2 og på TV 2 Play den 28. november klokken 20.00.

🔎Hvem er favoritter i Portugal – Uruguay?
Ifølge bookmakerne tager Portugal favoritværdigheden i dette opgør i Gruppe H.