Annonce

Bet365 bonus: Stor velkomstbonus til nye kunder

Vores rating:

Bet365 tilbyder alle nye kunder en attraktiv velkomstbonus.

Alle nye kunder der opretter en konto hos Bet365 via et link fra BetXpert kan lige nu få en attraktiv velkomstbonus.

Som regel kan du se den aktuelle værdi af Bet365 velkomstbonus i bannerne på denne side, men hvis du vil vide mere, så klik på et banner eller et tekstlink på denne side, og læs alt hvad du behøver vide om alle aktuelle velkomsttilbud fra Bet365 lige netop nu.


Hent Flot velkomstbonus fra Bet365 her
18+, regler og vilkår gælder
Omsætningskrav 3.00x indbetaling og bonus til minimum odds 1,50.Benytter du dig af den maksimale bonus skal du altså omsætte for 6000 DKK for at spille den fulde bonus fri.

Bonuskode: Benyt bonuskoden BETX1000 når du opretter en konto hos Bet365 for at opnå den bedste bonus

Yderligere vilkår Som altid anbefaler vi at du holder øje med de helt specifikke vilkår og betingelser for de bonuser og tilbud der kan indhentes hos bookmakere med licens i Danmark. Her kan du altid holde dig ajour med omsætningskrav, hvor længe du har til at spille kvalificerende indsatser igennem før du kan hæve dine bonus-gevinster, mv.

Regler og vilkår:  Vi henviser til Bet365 hjemmeside for samtlige gældende vilkår og betingelser for denne bonus.

18+, regler og vilkår gælder.

Denne anmeldelse afspejler en sum af flere personers individuelle erfaringer, meninger og observationer omkring produkter og services udbudt af bookmakeren. Alle holdninger og anbefalinger der tilkendegives i ovenstående er således udelukkende BetXpert's egne. I tråd med vores forretningsmodel, er anmeldelsen udarbejdet af personer uden indblik i evt. annoncøraftaler med bookmakeren.

Feedback