Annonce
Annonce
Annonce

Danske Spil

Vores rating:

Danske Spil tilbyder alle nye, dansk bosiddende kunder med NemID en bonus på 500 DKK svarende til 100% af første indbetaling.

 • Tryk på det grønne link i denne boks.
 • Opret dig som ny kunde.
 • Gå til "Min side" på din Danske Spil-konto og klik på Oddset bonus.
 • Under punktet "Nye tilbud" finder du din velkomstbonus – klik på "Benyt tilbud".
 • Indbetal minimum 500 kr. som din første indbetaling.
 • Når du har opfyldt gennemspilskravet, bliver din 500 kr. bonus automatisk indsat på din konto.

Hent 100% op til 500 DKK fra Danske Spil her
18+ | ludomani.dk | regler og vilkår gælder
Omsætningskrav 6.00x bonus til minimum odds 1,50.Benytter du dig af den maksimale bonus skal du altså omsætte for 3000 DKK for at spille den fulde bonus fri.

Yderligere vilkår Gennemspilskrav skal opfyldes indenfor 60 dage - herefter bortfalder bonusbeløbet. For at aktivere bonussen skal der minimum indsættes 500 kr. på spilkontoen. Det præcise bonusbeløb, der tildeles alle spillere, er 500 kr. Kun væddemål placeret på Oddset tæller med i gennemspilningen af bonus.
Regler og vilkår:  Vi henviser til Danske Spil hjemmeside for samtlige gældende vilkår og betingelser for denne bonus.

Bemærk! Vi bestræber os på altid at holde informationer om bonus ajour via tæt kommunikation med bookmakerne, men påtager os intet ansvar, da bookmakerne kan ændre i vilkår uden at varsle os. Derfor skal man altid dobbeltchecke de gældende vilkår på bookmakernes egne hjemmesider.

500 kr. i bonus hos Danske Spil

Bonusreglerne hos Danske Spil indebærer, at du skal gennemspille værdien af din bonus seks gange til mindst odds 1,50. Dette skal gøres indenfor 60 dage. Først herefter får du din oprettelsesbonus indsat på din konto. Den bonus, du får indsat, er nu til fri afbenyttelse, og der er ingen gennemspilskrav tilknyttet den. 

Generelle kampagner, freebets og tilbud hos Danske Spil

Udover denne velkomstbonus har Danske Spil også indimellem tilbud til eksisterende kunder. Her tilbyder de et decideret freebet af forskellig størrelse - som regel 50 eller 100 kr. Andre gange har de kampagner, hvor man kan optjene et frit live spil, hvis man spiller på en bestemt begivenhed før kampstart. Du kan se nuværende og tidligere kampagner hos Danske Spil her.

Sådan bruger du din Danske Spil bonus

Når du er ny kunde hos Danske Spil og skal til at benytte dig af din velkomstbonus, er det essentielt, at du sætter dig ordentlig ind i bonusreglerne. Ved denne bonus er det centrale, at du skal omsætte værdien af din bonus seks gange til odds 1,50.  Du skal altså gennemspille for i alt 3.000 kr, og det skal gøres indenfor 60 dage. Her er det naturligvis også afgørende, at du spiller væddemål, som er velovervejede og fornuftige. Det er måske lettere sagt end gjort, men vi har lavet et par generelle råd der kan hjælpe dig godt på vej:

Gode, generelle råd om betting

 • Overordnet set er det bedst at spille singlespil. Det er alle eksperter enige om. Dine chancer for at få succes med betting er på den lange bane meget større, hvis du spiller singlespil. Se her hvorfor. 
 • Sæt dig ind i de ting, du spiller på. Find så mange informationer, du kan, omkring skader, karantæner og andet relevant statistik. Forskellen er enorm stor på, om et givent hold har de to bedste spillere ude med skader, eller om de er med fra start.
 • Suppler din egen viden om en specifik kamp med ekspertanalyser fra anerkendte eksperter, som du stoler på. Et godt sted at starte er i vores sektion med spilforslag. Den finder du her.
 • Spil kun på sportsgrene, du kender noget til. Hvis du ikke kender reglerne i eksempelvis bandy eller snooker, så kan du hurtigt misforstå, hvad dit væddemål egentlig går ud på.
 • Vær helt bevidst om, at intet er sikkert i betting. Selv de allerstørste hjemmebanefavoritter taber nogle gange på hjemmebane. Derfor kan det blive meget dyre lærepenge, hvis du spiller for store summer på meget lave odds.
 • Det helt afgørende parameter for, om du kan få succes med betting, er, om du kan finde væddemål, hvor du mener, at bookmakeren har sat oddset forkert i forhold til den reelle chancevurdering. Læs mere om valuebetting her.
 • For at få overskud i længden på din bettingkonto er det nødvendigt at træffe rationelt fornuftige valg. Derfor skal du passe på med eksempelvis at spille på dit favorithold. Her kan det nemt ske, at du ender med at spille med hjertet i stedet for med hjernen.
 • Spil aldrig for mere end du kan tåle at tabe.

Læs mere om, hvordan du bliver bedre til at bette her.

Danske Spil bonuskode

Vi har allerede beskrevet alle de trin, du skal igennem for at få din velkomstbonus hos Danske Spil. Du skal blot følge linket og de anvisninger, vi har beskrevet øverst i denne tekst. Der er derfor ikke mere, du skal vide om Danske Spils bonus. På flere hjemmesider bruges forskellige begreber som velkomstkode, kampagnekode eller bonuskode, som nemt kan skabe forvirring. Der er nemlig ikke nogle særlige bonuskoder til Danske Spil - kun en velkomstbonus. Her på BetXpert forsøger vi at gøre det så nemt og brugervenligt for vores læsere som muligt, og derfor kan man ikke finde noget om bonuskoder eller lignende her, da vi allerede har sørget for, at du får den bedst mulige bonus blot ved at følge vores anvisninger øverst.

Bonuskoder til Danske Spil

Udover de begreber, vi nævnte ovenfor, så benyttes der på andre hjemmesider også begreber såsom kuponkode, tilbudskode eller henvisningskode. Som vi forklarede ovenfor, så skaber disse beskrivelser mere forvirring end gavn. Det er muligt, at disse typer koder var nødvendige før i tiden, men nu er det nok blot at følge linket til Danske Spil, som vi har beskrevet.

Månedens bonus hos Danske Spil

Der kan også nemt opstå misforståelser, når man støder på tekster på internettet, der beskriver såkaldte månedsbonusser hos Danske Spil. Der findes ikke noget, der hedder månedens bonus hos Danske Spil. Det hænder, at Danske Spil ligesom alle andre bookmakere ændrer sin velkomstbonus, men det er bestemt ikke noget, der sker på månedlig basis.

Regler og vilkår for velkomstbonussen hos Danske Spil

Hvem kan få denne bonustype hos Danske Spil?

 • Du skal være ny kunde hos danskespil.dk, være over 18 år og bo i Danmark.

Hvordan kan jeg indbetale for at få min startbonus?

 • Du kan bruge de "gængse" betalingskort, såsom Dankort, Visa og Mastercard.

Hvad er minimumsindbetalingen for at få bonus?

 • Du skal minimum indbetale 500 kr. for at få bonussen.

Hvad er maksimumsindbetalingen for at få bonus?

 • Du kan godt indbetale mere end 500 kr., men du kan stadig maksimalt få 500 kr. i bonus.

Hvor meget skal jeg spille for, før jeg kan trække penge ud?

 • Du skal omsætte for seks gange værdien af din bonus til minimum odds 1,50. Det vil sige, at du skal omsætte for 3.000 kr. til odds 1,5. Så bliver dit bonusbeløb frigivet, og du har råderetten over det.

Er der et minimumsodds på de væddemål, der tæller med i omsætningskravet?

 • Ja.  For at dine væddemål tæller med i omsætningskravet, skal de placeres på spil, hvor oddset minimum er 1,50.

Er der en udløbsdato på frigivelsen af min velkomstbonus, når jeg har lavet min første indbetaling?

 • Ja, du har 60 dage til at opfylde betingelserne og få din velkomstbonus til rådighed.
Hent 100% op til 500 DKK fra Danske Spil her
18+ | ludomani.dk | regler og vilkår gælder

Denne anmeldelse afspejler en sum af flere personers individuelle erfaringer, meninger og observationer omkring produkter og services udbudt af bookmakeren. Alle holdninger og anbefalinger der tilkendegives i ovenstående er således udelukkende BetXpert's egne. I tråd med vores forretningsmodel, er anmeldelsen udarbejdet af personer uden indblik i evt. annoncøraftaler med bookmakeren.

Feedback