Knald-eller-fald-kampene er i fuld ved VM i fodbold. Her får du optakt til nabomødet mellem Marokko og Spanien. 

Marokko har overrasket positivt ved dette VM. Afrikanerne vandt deres gruppe og er nu i ottendedelsfinalen mod selveste Spanien. Selvom her er tale om et afrikansk land mod et europæisk ditto, er det faktisk et nabobrag, vi har med at gøre. Sørg også for at se vores VM kampprogram og vores oversigt over alle VM-kampe på tv og live stream.

Spil på Marokko – Spanien hos ComeOn

Marokko – Spanien spilles tirsdag den 6. december klokken 16.00. Kampen spilles på Education Stadium i Al Rayyan. 

Odds på Marokko – Spanien 

Bookmakerne har naturligvis spanierne som favoritter. Kampen kan ses på DR1 eller dr.dk tirsdag den 6. december klokken 16.00. Se odds, trupnyt og statistik i vores Matchcenter.

Marokko - Spanien

Der var nok ikke mange, der havde regnet med, at Marokko ville vinde Gruppe F. Her var de oppe imod Kroatien, Belgien og Canada. 

Afrikanerne gik igennem gruppespillet uden at tabe. Først blev det til 0-0 mod Kroatien, så 2-0 mod Belgien og slutteligt 2-1 mod Canada.

Den marokkanske træner, Walid Regragui, er nok særligt glad for, at han lige akkurat nåede at få gang i to af sine største offensive profiler inden denne kamp. Hakim Ziyech og Youssef En-Nesyri stod nemlig for målene mod Canada – sejren, der sikrede dem 1.-pladsen, da opgøret Kroatien – Belgien ikke fandt en vinder. 

Foto: Jonathan NACKSTRAND / POOL / AFP

Det var omvendt helt ventet, at Spanien ville gå videre til VM knockoutkampene. Efter holdet fra Den Iberiske Halvø havde lagt ud med at ødelægge Costa Rica med 7-0, havde de fleste nok set dem tage 1.-ladsen i Gruppe E. 

Sådan skulle det imidlertid ikke gå. Álvaro Morata bragte godt nok Spanien foran i den sidste kamp mod Japan, men asiaterne leverede endnu et utroligt comeback, som det også var tilfældet mod Tyskland. Sushilandet tog sig dermed af gruppesejren, mens de spanske stjerner måtte tage til takke med 2.-pladsen. 

Imellem Costa Rica- og Japan-kampene havde Luis Enriques’ mandskab spillet 1-1 mod Tyskland. 

Som vi var inde på i indledningen, så er her faktisk tale om et naboopgør. Der er under 100 kilometer vandafstand mellem den nordligste del af Marokko i Afrika og den sydligste del af Spanien i Europa. 

Da holdene mødtes i gruppespillet ved VM i 2018, endte opgøret 2-2, efter Iago Aspas fik udlignet for Spanien i tillægstiden. Europæerne gik igennem kampen uden at få et eneste kort, mens marokkanerne ragede hele seks til sig. 

 Se bookmakernes bedste VM bonustilbud her 

Besøg Bwin

100% op til 1000 DKK

*Indeholder reklamelinks | stopspillet.dk | r&v gælder
Læs anmeldelse
Stort spiludbud
Fremragende livebetting-sektion
Stærk mobil platform
*Indeholder reklamelinks | stopspillet.dk | r&v gælder
Omsætningskrav Bonus udbetales som et risikofrit spil, og det risikofrie spil udbetales som et freebet, såfremt du taber på det risikofrie spil. Der er intet omsætningskrav ved eventuel gevinst på freebettet eller det risikofrie spil.

Yderligere vilkår Dette tilbud gælder kun for nye kunder. Kunder, som har haft en Bwin-konto oprettet tidligere end 1/1-2012, betragtes som nye kunder. Bonussen gives i henhold til din første indbetaling, efter du har oprettet en konto.
Regler og vilkår:  Vi henviser til Bwin hjemmeside for samtlige gældende vilkår og betingelser for denne bonus.

Bud på startopstillinger

Marokko (4-3-3): Bono; Hakimi, Saïs, Aguerd, Mazraoui; Ounahi, Amrabat, Sahiri; Ziyech, En-Nesyri, Boufal

Spanien (4-3-3): Simón; Carvajal, Rodri, Laporte, Alba; Pedri, Busquets, Gavi; Torres, Morata, Olmo

Marokko - Spanien: Livestream

Du kan følge opgøret på DR1, men du har også mulighed for at livestreame Marokko - Spanien direkte på dr.dk og se kampen via din mobil, computer eller tablet. 

Det er nemt, hurtigt og gratis at streame kampen på DR's hjemmeside.

Se bookmakernes bedste VM 2022 kampagnetilbud

Besøg Bet365

100 % velkomstbonus op til 1.000 DDK

*Indeholder reklamelinks | stopspillet.dk | r&v gælder
Læs anmeldelse
Stort udvalg
Tidlige odds
Markedets bedste livebetting
*Indeholder reklamelinks | stopspillet.dk | r&v gælder
Omsætningskrav Væddemålskreditter fra 50 kr, op til 1.000 kr. Min. odds og væddemålsundtagelser gælder. Gevinster er eksklusive indsats for væddemålskreditter.

Bonuskode: Benyt bonuskoden BETX1000 når du opretter en konto hos Bet365* for at opnå den bedste bonus Yderligere vilkår Kun tilgængeligt for nye kunder.
Regler og vilkår:  Vi henviser til Bet365 hjemmeside for samtlige gældende vilkår og betingelser for denne bonus.

Artikler tagget med "VM 2022"

 FAQ: Marokko - Spanien
🔎
Hvor afvikles Marokko - Spanien?
Marokko - Spanien mødes på Education City Stadium i Al Rayyan.

🔎Hvor kan jeg se Marokko - Spanien?
Du kan se Marokko - Spanien direkte på DR1 og på dr.dk den 6. december klokken 16:00. 

🔎Hvem er favoritter i Marokko - Spanien?
Spanien tager favoritværdigheden hos bookmakerne.

🔎Kan jeg få en bonus til Marokko - Spanien?
En række bookmakere tilbyder attraktive velkomstbonusser på op til 1000 kr. til nye spillere, der opretter en spillekonto. Du kan også hente flere gode kampagnetilbud hos bookmakerne. Du se vores oversigt over alle aktuelle  VM 2022 kampagnetilbud.