bwin Velkomstbonus: 100% op til 1.000 DKK

Vores rating:

bwin tilbyder alle nye danske kunder en velkomstbonus på op til 1.000 DKK.

  • Opret en konto hos bwin via et link her fra BetXpert (banner eller tekstlink).
  • Indsæt min. 100 DKK på din konto*
  • bwin godskriver herefter din konto med et beløb svarende til 100% af din første indbetaling, op til 1.000 DKK.

* Bonus kan ikke opnås ved indbetaling via Skrill og Neteller.


Få din 1.000 DKK bonus her
Omsætningskrav 10.00x bonus til minimum odds 1,70.Benytter du dig af den maksimale bonus skal du altså omsætte for 10000 DKK for at spille den fulde bonus fri.

Yderligere vilkår Dette tilbud gælder kun for nye kunder, som ikke tidligere har haft en CPR-valideret konto som er migreret over til bwin fra Sportingbet, Scandic Bookmakers, Danbook eller Centrebet. Kunder som har haft en bwin-konto oprettet tidligere end 1/1-2012 betragtes som nye kunder. Bonussen gives i henhold til din første indbetaling, efter du har oprettet en konto. Denne indbetaling skal foretages inden for 60 dage efter din registrering. For at få din bonus skal du bruge en af følgende indbetalingsmetoder: Visa, Dankort, MasterCard, Entropay, Bankoverførsel. Omsætningskrav skal være mødt indenfor 60 dage fra modtagelse af bonus.

Regler og vilkår:  Vi henviser til bwin hjemmeside for samtlige gældende vilkår og betingelser for denne bonus.

Denne anmeldelse afspejler en sum af flere personers individuelle erfaringer, meninger og observationer omkring produkter og services udbudt af bookmakeren. Alle holdninger og anbefalinger der tilkendegives i ovenstående er således udelukkende BetXpert's egne. I tråd med vores forretningsmodel, er anmeldelsen udarbejdet af personer uden indblik i evt. annoncøraftaler med bookmakeren.

Feedback