18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce
Vores rating:

Bwin tilbyder alle nye danske spillere en velkomstbonus på op til samlet 500 DKK. Bonussen er en klassisk indbetalingsbonus, hvor din første indbetaling bliver fordoblet med op til 500 kroner. 

 • Tryk på linket her i boksen
 • Opret dig som ny bruger og indsæt mellem 100 og 500 kroner inden for de første 30 dage.
 • Bwin giver dig herefter en bonus på 100 % op til 500 kroner

Hent 100% op til 500 DKK fra Bwin her
Indeholder reklamelinks | 18+ | stopspillet.dk | regler og vilkår gælder
Omsætningskrav 10.00x bonus til minimum odds 1,70.Benytter du dig af den maksimale bonus skal du altså omsætte for 5000 DKK for at spille den fulde bonus fri.

Yderligere vilkår Dette tilbud gælder kun for nye kunder, som ikke tidligere har haft en CPR-valideret konto, som er migreret over til bwin fra Sportingbet, Scandic Bookmakers, Danbook eller Centrebet. Kunder, som har haft en bwin-konto oprettet tidligere end 1/1-2012, betragtes som nye kunder. Bonussen gives i henhold til din første indbetaling efter, du har oprettet en konto. For at få din bonus skal du bruge en af følgende indbetalingsmetoder: Visa, Dankort, MasterCard, Bankoverførsel, Instantbanking eller Instantbank. Omsætningskrav skal være mødt indenfor 60 dage fra modtagelse af bonus.
Regler og vilkår:  Vi henviser til Bwin hjemmeside for samtlige gældende vilkår og betingelser for denne bonus.

Bemærk! Vi bestræber os på altid at holde informationer om bonus ajour via tæt kommunikation med bookmakerne, men påtager os intet ansvar, da bookmakerne kan ændre i vilkår uden at varsle os. Derfor skal man altid dobbeltchecke de gældende vilkår på bookmakernes egne hjemmesider.

Som ved alle andre bookmakere har bwin nogle bonusregler, der skal overholdes. Hos bwin udbetalingens velkomstbonussen efter første indbetaling. Denne skal foretages senest 30 dage efter kontoens oprettelse, og her modtager man en bonus på 100 % op til 500 kroner. Bonussen skal omsættes ti gange til odds 1,70 indenfor 60 dage. Opfylder man ikke dette krav mistes bonussen samt eventuelle gevinster fra bonussen.

Man skal som minimum indbetale 100 kroner for at få bwin velkomstbonus.

Freebets hos bwin

Det er ikke kun nye kunder, der får fordele hos bwin. Når du er eksisterende kunde, tilbyder bwin fra tid til anden forskellige muligheder for at optjene et freebet. Tilbuddet kan eksempelvis gå ud på, at du skal spille 200 kr. på sportsvæddemål en specifik dag og derefter vil få 100 kr. i freebet.

Andre kampagner hos bwin

Bwin har somme tider også andre kampagner til eksisterende kunder. Det kan for eksempel være tilbud, hvor de giver indsatsen igen, hvis kampen ender uafgjort, eller hvor de tilbyder et freebet, hvis du spiller en kupon med multispil og eksempelvis har mindst tre kampe på en kupon.

BetXpert er blevet kontaktet af flere brugere med konto hos bwin, der har fået besked fra bookmakeren om, at de er blevet udelukket fra at deltage i fremtidige kampagner hos bwin.

Sådan bruger du din bwin bonus

Hvis du udnytter den maksimale bonus på 500 kr., kan det måske lyde som meget at skulle omsætte bonussen 10 gange og altså skulle spille for 5.000 kr. Derfor er det vigtigt, at du har styr på det basale indenfor betting. Din strategi for at få overskud bør baseres på tanken om, at betting er en marathon og ikke et sprint. Læs om Money Management her, eller dyk ned i vores bettingunivers, der kan gøre dig klogere på, hvordan du bliver en bedre spiller.

Alle kan være uheldige på den korte bane, men hvis man er dygtig og velforberedt, vil dette udlignes over tid. Vi har samlet nogle gode råd til, hvordan du øger dine chancer for at få succes med betting.

Gode råd til succes med betting

 • Spil kun på sportsgrene, du kender noget til. Eller find eksperter, som du stoler på, og som anbefaler spil på baggrund af analyser. Se eksempelvis på forsiden af BetXpert.com eller læs her.
 • Intet er sikkert, når det kommer til betting. Selv de største hjemmebanefavoritter fejler indimellem, så det er vigtigt ikke bare at spille hovedløst på favoritterne.
 • Oddset er altafgørende. For at få overskud på betting skal du finde de odds, som du mener, at bookmakerne har sat forkert. Det er svært, men kan lade sig gøre. Læs mere om valuebetting her.
 • Spil så vidt muligt kun singlespil. Det forhøjer din chance for at få succes med betting. Undgå doubler og trippler osv. Se her hvorfor.
 • Du skal være rationel og velovervejet og i høj grad spille med hjernen fremfor med hjertet. Et godt råd er derfor at være ekstra opmærksom, hvis du spiller på din favoritklub.

Bwin bonuskode

Der findes ikke nogen bonuskoder til bwin, som kan give dig en bedre bonus, end du får blot ved at følge linket her øverst i artiklen. Flere andre hjemmesider skriver om begreber som bonuskode, henvisningskode, tilbudskode, kuponkode og lignende. Alle de begreber skaber dog mere forvirring end gavn, da de tilhører en svunden tid. I dag er det langt nemmere blot at følge et link som beskrevet her.

Bonuskoder hos bwin

Der er altså ingen grund til at blive forvirret over alle de begreber som kampagnekode, velkomstkode eller andre begreber omkring bonuskoder. Hvis bwin vælger at ændre deres velkomstbonus, så opdaterer vi denne side, når vi er blevet gjort opmærksom på.

Månedsbonus hos bwin

Som tilfældet er med bonuskoder, kan man på andre hjemmesider også komme ud for, at en bwin månedsbonus beskrives. Eller en månedens bonus, som kun gør sig gældende i en specifik måned. Dette er ikke tilfældet. Indimellem ændrer bookmakerne deres velkomsttilbud, men det er slet ikke på månedlig basis. 

Regler og vilkår for velkomstbonussen hos bwin

Hvem kan få denne bonustype hos bwin?

 • Du skal bo i Danmark og være over 18 år. Du skal desuden være opmærksom på, at du ikke tidligere må have være kunde hos Sportingbet, Scandic Bookmaker, Danbook eller Centrebet. Vi anbefaler at kontakte bwins kundeservice, hvis du er i tvivl.

Hvordan kan jeg indbetale for at få min startbonus?

 • Du kan bruge normale og gængse betalingskort som Visa, Dankort og Mastercard til at indbetale og få velkomstbonus. Du kan dog ikke få bonus, hvis du indbetaler via Skrill/Moneybookers, Neteller PayPal eller PaySafe Card.

Hvad er minimumsindbetalingen for at få bonus?

 • Det mindste beløb, du kan indbetale for at få bonus, er 100 kr. I så fald får du 100 kr. i bonus.

Hvad er maksimumsindbetalingen for at få bonus?

 • Du kan indbetale så meget, du har lyst til, men du kan højst få 500 kroner i bonus. 

Hvor meget skal jeg spille for, før jeg kan trække penge ud?

 • Det kommer an på, hvor mange penge du indbetaler. Du skal gennemspille dit indskud, op til 500 kroner, ti gange.  

Er der et minimumsodds på de væddemål, der tæller med i omsætningskravet?

 • Ja, det er der. Minimumsoddset hos bwin er 1,70.

Tæller det med i gennemspilskravet, hvis jeg bruger cash-out funktionen?

 • Nej. Du kan godt benytte cash-out funktionen, men så tæller dit væddemål ikke med i omsætningskravet.

Hvilke bwin produkter gælder denne bonus til?

 • Den startbonus, vi har beskrevet her, er kun gældende til sport hos bwin. Den er derfor ikke gældende til poker eller casino.

Er der en udløbsdato, når jeg får min velkomstbonus?

 • Du har 60 dage i alt til at opfylde kravene om gennemspilning.
Hent 100% op til 500 DKK fra Bwin her
Indeholder reklamelinks | 18+ | stopspillet.dk | regler og vilkår gælder

Denne anmeldelse afspejler en sum af flere personers individuelle erfaringer, meninger og observationer omkring produkter og services udbudt af bookmakeren. Alle holdninger og anbefalinger der tilkendegives i ovenstående er således udelukkende BetXperts egne. I tråd med vores forretningsmodel er anmeldelsen udarbejdet af personer uden indblik i evt. annoncøraftaler med bookmakeren.

Feedback