Frankrig er videre til knockoutfasen ved VM, mens onsdagens modstander fra Tunesien skal vinde for at gå videre. BetXpert bringer her forskellige odds på Tunesien - Frankrig.

De regerende verdensmestre fra Frankrig klarede den. De formåede at gå videre fra gruppespillet, hvilket en forsvarende verdensmester ikke har gjort siden 2006. Frankrig er ramt af mange skader, men de er nok også det hold med den mest imponerende bredde, og det har vist sig værende mere end godt nok indtil videre ved VM.


Det er naturligvis også vigtigt for dem, at Kylian Mbappé ikke er blandt de skadede spillere. PSG-stjernen har imponeret ved VM indtil videre med tre mål i to kampe, og det gør ham til delt VM-topscorer med Enner Valencia i skrivende stund her mandag eftermiddag.  

Spørgsmålet er så, om Frankrigs landstræner Didier Deschamps vælger at spare Mbappé og andre profiler mod Tunesien, så de kan komme ind med friske ben i ottendedelsfinalen. Det er i hvert fald nærliggende at tro, at han gør det. Frankrigs reserver bør dog have kvalitet nok til ikke at tabe til Tunesien. 

Tunesien, landshold, fans

Foto: Issouf Sanogo / AFP

Odds på Tunesien – Frankrig

Får vi målshow fra Mbappé eller en anden fransk spiller, eller vil den tunesiske forsvarsmur holde de franske favoritter fra chancer, ligesom de gjorde det mod Danmark? Kampen afvikles onsdag den 30. november klokken 16.00. Se mere info om Tunesien - Frankrig her.

Tunesien - Frankrig

Tunesien fik overraskende et fortjent point mod Danmark i den første kamp, men i anden kamp mod Australien levede de ikke op til favoritværdigheden og tabte med 0-1. Det resultat betyder som nævnt, at de skal levere en stor overraskelse og besejre Frankrig for at gå videre til ottendedelsfinalerne ved VM. 

Lykkes det for Tunesien at gå videre fra gruppen, vil det være første gang nogensinde, at det sker. Fem gange tidligere er de røget ud i gruppespillet ved VM.

Det er første gang nogensinde, at Tunesien og Frankrig tørner sammen ved en VM-slutrunde. I alt har de dog mødt hinanden fem gange tidligere, og her er det blevet til to franske sejre, to uafgjorte og en sejr til Tunesien. 

Bud på startopstillinger

Tunesien: Dahmen; Bronn, Talbi, Meriah; Kechrida, Skhiri, Laïdouni, Abdi; Msakni, Jebali, Sliti

Frankrig: Lloris - Pavard, Konaté, Saliba, Camavinga - Guendouzi, Veretout, Fofana - Coman, Thuram, Mbappé

Det vil være yderst overraskende, hvis Didier Deschamps bringer de samme 11 mod Tunesien, som han gjorde mod Danmark. Her har den erfarne landstræner muligheden for at spare spillere og give spilletid til dem, der endnu ikke har fået meget af slagsen. Det er en stor fordel, at de allerede er videre, så de kan hvile spillerne i en turnering, der for Frankrigs vedkommende formentlig rummer minimum et par kampe mere. 

Tunesien derimod skal vinde for at gå videre fra gruppen, så her vil landstræner Jalel Kadri selvfølgelig bringe de 11 spillere, han tror mest på til at løse opgaven. 

Foto: Franck Fife / AFP

Tunesien – Frankrig: Livestream

Du kan følge opgøret på DR1, men du har også mulighed for at livestreame Tunesien – Frankrig direkte på dr.dk og følge kampen via din mobil, computer eller tablet.

Det er nemt, hurtigt og gratis at se kampen på DR's hjemmeside. 

 Se bookmakernes VM bonustilbud her 

Besøg Mr Green

1.000 kr. Live Cashbet

*Indeholder reklamelinks | stopspillet.dk | r&v gælder
Læs anmeldelse
Stort udvalg af sportsgrene - også live
Overskuelig hjemmeside
Høj tbp på små markeder
*Indeholder reklamelinks | stopspillet.dk | r&v gælder
Læs vilkår og betingelser her
Omsætningskrav Indsæt og spil mellem 75 og 1.000 kroner. Få et live cash bet , der matcher værdien af dit første væddemål, når dette er afgjort.

Yderligere vilkår Indbetalingen skal gennemspilles en gang på sportsbook med minimum 2,00 som odds, før du modtager dit live cashbet. Bemærk, at dit freebet udløber indenfor syv dage. Gevinster fra freebet udbetales som kontanter og skal derfor ikke gennemspilles.
Regler og vilkår:  Vi henviser til Mr Green hjemmeside for samtlige gældende vilkår og betingelser for denne bonus.

Artikler tagget med "VM 2022"

 FAQ: Tunesien – Frankrig
🔎Hvor afvikles
Tunesien – Frankrig?
Tunesien og Frankrig mødes på Education City Stadium i Qatar.

🔎Hvor kan jeg se Tunesien – Frankrig?
Du kan se Tunesien – Frankrig direkte på DR1 og via livestream på dr.dk den 30. november klokken 16.00. 

🔎Hvem er favoritter i Tunesien – Frankrig?
Frankrig er massive favoritter hos bookmakerne mod Tunesien

🔎Kan jeg få en bonus til Tunesien - Frankrig?
En række bookmakere tilbyder attraktive velkomstbonusser på op til 1000 kr. til nye spillere, der opretter en spillekonto. Du kan også hente flere gode kampagnetilbud hos bookmakerne. Du finder alle aktuelle VM 2022 kampagnetilbud her.