18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce
Vores rating:

Mr Green tilbyder et freebet på op til 500 kroner svarende til 100 % af dit første væddemål. Du kan maksimalt få et freebet på 500 kr. 

 • Tryk på linket her nederst i boksen
 • Klik i feltet ”Sports velkomsttilbud”, når du har indtastet dine oplysninger
 • Indbetal minimum 75 kr. og modtag et freebet på 100% af dit første væddemål. Du kan maksimum modtage 500 kr. i freebet. Det får du, hvis du spiller 500 kroner på dit første væddemål efter din indbetaling
 • Dette spil skal sættes til mindst odds 1,80

Hent 100% op til 500 DKK fra Mr Green her
Indeholder reklamelinks | 18+ | stopspillet.dk | regler og vilkår gælder
Omsætningskrav Indsæt og spil mellem 75 og 500 kroner. Få et ekstrabet, der matcher værdien af dit første væddemål, når dette er afgjort.

Yderligere vilkår Indbetalingen skal gennemspilles en gang på sportsbook med minimum 1.80 som odds, før du modtager dit freebet. Bemærk, at dit freebet udløber indenfor syv dage. Gevinster fra freebet udbetales som kontanter og skal derfor ikke gennemspilles.
Regler og vilkår:  Vi henviser til Mr Green hjemmeside for samtlige gældende vilkår og betingelser for denne bonus.

Bemærk! Vi bestræber os på altid at holde informationer om bonus ajour via tæt kommunikation med bookmakerne, men påtager os intet ansvar, da bookmakerne kan ændre i vilkår uden at varsle os. Derfor skal man altid dobbeltchecke de gældende vilkår på bookmakernes egne hjemmesider.

500 kr. i freebet som bonus hos Mr Green

Inden man laver en indbetaling, er det et godt råd at sætte sig ind i bonusreglerne. Bonustilbuddet hos Mr Green hører ikke til det mest komplicerede på markedet. Hvis du indbetaler 500 kr. som første indbetaling og spiller for 500 kroner til odds 1,80 på dit første væddemål, kvalificerer det dig til et freebet på 500 kr. Det er dog vigtigt at bemærke, at man først modtager sit freebet, når man har omsat for sit indbetalingsbeløb én gang til odds 1,80. Der er ingen gennemspilskrav på den gevinst, du eventuelt vinder fra dit freebet. Du skal dog være opmærksom på, at dit freebet skal placeres og afgøres indenfor syv dage, fra du modtager det.  

Andre kampagner der yderligere kan booste din velkomstbonus

Det er ikke ualmindeligt, at Mr Green har andre kampagner, der yderligere kan booste din velkomstbonus. Til forskel fra andre bookmakere er det ofte muligt at benytte både det almindelige velkomsttilbud og et yderligere tilbud med freebet på en specifik kamp. Husk dog altid at orienter dig, om det stadig er tilfældet, når du opretter dig. Du kan altid gå ind under fanen "Kampagner" her på siden og orientere dig om de aktuelle kampagnetilbud hos Mr Green. Muligheden for at booste din velkomstbonus yderligere er baseret på et tilbud om at spille på et bestemt hold i en udvalgt kamp - eksempelvis  Mr Green har tilbudt et ekstra freebet på op til eksempelvis 500 kr. på et specifikt udfald af en bestemt kamp. Hvis væddemålet går hjem, er gevinsten din, og hvis du taber, giver Mr Green dig et freebet på et beløb, der svarer til din indsats. Når du skal indbetale første gang hos Mr Green, er det derfor værd at orientere dig, om der er et lignende tilbud tilgængeligt.  

Andre tilbud og freebets hos Mr Green

Ud over velkomsttilbuddene til nye spillere har Mr Green også indimellem tilbud til eksisterende kunder. De har blandt andet kørt med tilbud på specifikke kampe, hvor du, hvis du spiller på sejr til et af holdene, får din indsats tilbage på op til 200 kr., hvis kampen ender uafgjort. Det er værd at holde øje med, om de i fremtiden kommer med endnu flere freebets og kampagnetilbud til eksisterende kunder. Du kan orientere dig om de aktuelle kampagner hos Mr Green under fanen "Kampagner" her på siden.

Sådan bruger du din Mr Green bonus

Mr Greens bonus er centreret omkring et freebet på en bestemt kamp, så du skal naturligvis tænke dig godt om, inden du placerer dette væddemål. Det første, du skal gøre, er dog at omsætte din første indbetaling én gang til mindst odds 1,80. Hvis du har indsat 500 kr., skal du altså placere væddemål for i alt 500 kr. til odds 1,80, før du får dit freebet. 

Når du har opfyldt disse krav, skal du til at placere dit freebet. Her skal du placere hele indsatsen på ét bestemt væddemål. Du har syv dage til at placere væddemålet, så det er afgørende at være opmærksom på denne deadline. Du bestemmer selv, hvor højt odds du vil gå efter ved dette freebet. Du skal dog huske, at du kun vinder gevinsten af dit væddemål og ikke får indsatsen på de eksempelvis 500 kr. fra dit freebet indsat som gevinst. Hvis du derfor spiller på et odds til kun 1,10 for 500 kr., så vinder du altså kun 50 kr. (500 X 1,1 = 550 kr. minus 500 kr. = 50 kr.). Det kan derfor anbefales, at gå efter et noget højere odds - eksempelvis over odds 2,00. Hvor højt, kommer naturligvis an på temperament og risikovillighed. En god tommelfingerregel generelt i betting er at finde et odds, hvor du mener, at bookmakerne har sat oddset forkert. Du kan læse mere om valuebetting her. Det er derudover en rigtig god idé at undersøge, så meget du overhovedet kan om den kamp, du har tænkt dig at bruge dit freebet på. Undersøg nuværende form hos holdene, tidligere indbyrdes opgør, skadessituationen og andre relevante statistikker. Læs mere, om hvordan du bliver god til at bette, her.

Undersøg også, hvad spileksperter mener om kampen. Du kan finde spilforslag af vores eksperter på forsiden af BetXpert. Du kan også finde dem her.    

Mr Green bonuskode

Ovenover er beskrevet, hvordan du får din velkomstbonus hos Mr Green, og det er vigtigt at notere sig, at det er den eneste bonus, Mr Green tilbyder. Der findes ingen ekstra bonuskode til Mr Green, som giver dig en anderledes eller bedre bonus. På flere hjemmesider skrives der om særlige bonuskoder, men de findes ganske enkelt ikke. Du kan selv hente din bonus hos bookmakeren eller ved at følge linket øverst i denne artikel. Herefter skal du oprette dig, indsætte penge og ellers følge vores og Mr Greens vejledning, så får du din velkomstbonus i form af et freebet.

Bonuskoder hos Mr Green

Der findes altså ingen specielle henvisningskoder eller tilbudskoder til at få velkomstbonus hos Mr Green. Andre steder på internettet kan man læse om begreber som kuponkode, velkomstkode eller kampagnekode, men denne typer koder er levn fra en gammel tid og findes ikke længere hos bookmakerne.  Alle disse forskellige begreber omkring diverse bonuskoder skaber blot forvirring og tilfører ingen ekstra værdi til dig som kunde.

Månedsbonus hos Mr Green

Der findes heller ikke nogen speciel Mr Green månedsbonus. Somme tider ændrer bookmakerne deres velkomstilbud, men det er ikke noget, der sker fra måned til måned. Det har derfor ikke noget at gøre med de beskrivelser om månedens bonus hos Mr Green, som man kan læse om andre steder. Du behøver derfor ikke orientere dig andre steder end her omkring velkomstbonus hos Mr Green.Når Mr Green ændrer deres bonusbetingelser, vil vi opdatere siden her, så snart vi får besked om ændringen.

Regler og vilkår for velkomstbonussen hos Mr Green

Hvem kan få denne bonustype hos Mr Green?

 • Nye kunder hos Mr Green kan få denne velkomstbonus. Du skal blot være mindst 18 år og bosat i Danmark, samt have NemID.

Hvordan kan jeg indbetale for at få min startbonus?

 • Du kan indbetale med gængse betalingskort som Dankort, Visa eller Mastercard.

Hvad er minimumsindbetalingen for at få bonus?

 • Du skal mindst indsætte 150 kr. Det vil i så fald kvalificere dig til et freebet på 150 kr.

Hvad er maksimumsindbetalingen for at få bonus?

 • Du kan højest få et freebet på 500 kr. Det får du, hvis du indsætter 500 kr. eller mere som første indbetaling.

Skal jeg omsætte min indbetaling, før jeg får mit freebet tilgængeligt?

 • Ja, du skal gennemspille værdien af din første indbetaling én gang til minimum odds 1,80.

Hvor lang tid har jeg til at placere mit freebet? Er der en udløbsdato?

 • Ja, du skal være opmærksom på, at du kun har syv dage til at placere dit freebet. De syv dage starter, fra den dag hvor din bonus er tilgængelig. Du skal huske, at det ikke er nok at placere dit freebet indenfor syv dage, væddemålet skal også være afgjort inden syv dage.

Skal jeg også gennemspille gevinsten af mit freebet, før jeg kan udbetale penge?

 • Nej, der er ingen omsætningskrav på din gevinst af dit freebet.

Hvilke Mr Green produkter gælder denne bonus til?

 • Den velkomstbonus, vi har beskrevet her, er kun gældende til Mr Green Sport
Hent 100% op til 500 DKK fra Mr Green her
Indeholder reklamelinks | 18+ | stopspillet.dk | regler og vilkår gælder

Denne anmeldelse afspejler en sum af flere personers individuelle erfaringer, meninger og observationer omkring produkter og services udbudt af bookmakeren. Alle holdninger og anbefalinger der tilkendegives i ovenstående er således udelukkende BetXperts egne. I tråd med vores forretningsmodel er anmeldelsen udarbejdet af personer uden indblik i evt. annoncøraftaler med bookmakeren.

Feedback