Det amerikanske landshold kommer på en svær opgave, når de fredag aften står overfor England med Harry Kane i spidsen. BetXpert har set nærmere på bookmakernes odds på England - USA.

Med Harry Kane som VM-topscorer nåede England frem til semifinalen ved VM i Rusland i 2018, mens det engelske landshold måtte se Italien vinde straffesparkskonkurrencen på Wembley i EM 2020-finalen i fjor.

Skal det denne gang lykkes landstræner Gareth Southgate at føre England til tops på fodboldtronen og dermed ende trofæ-tørken, der har varet siden VM i 1966? 

England lagde i hvert fald stærkt ud i første kamp, hvor de scorede hele seks mål i storsejren på 6-2 mod Iran.

Der er derfor heller ikke de store forventninger til USA i denne kamp, og de kan stort set kun overraske mod de engelske favoritter. Med et defensivt udgangspunkt og hurtige omstillinger kan USA dog jagte overraskelsen. USA er bestemt ikke uden chancer i denne Gruppe B, hvor Iran er vurderet som svageste hold, og dem har USA i sidste kamp. 

I første kamp spillede USA 1-1 med Wales, og de var ikke langt fra at hente tre point. Gareth Bale udlignede i det 82. minut på straffespark, og andenpladsen i gruppen ligner en kamp mellem USA og Wales. 

Det vil samtidig sige, at USA vil kunne tage et stort skridt mod videre avancement, hvis de kan nedlægge de engelske stjerner.

Odds på England - USA

Hvem snupper de tre point, når USA og England træder ind på grønsværen på det nye Al Bayt Stadium? Opgøret bliver fløjtet i gang fredag den 25. november kl. 20.00.

Se mere info om England - USA lige her.

England - USA

England - USA 1 til odds 1,70 hos Nordicbet*

Der bør være klasseforskel i dette opgør og Englands offensive stjerner bør kunne sætte USA under pres. England tager en solid favoritværdighed.
Læs ekspertanalyse her.


Det er fire år siden, at England og USA senest mødte hinanden, og dengang sejrede England med 3-0 i en venskabskamp. Dengang var Pulisic, Weah og McKennie blandt andre med for USA, men de er blevet endnu bedre og mere erfarne siden da. 

De to nationer har også mødt hinanden to gange tidligere i VM-regi. Første gang i 1950 og senest i 2010. Og her kan amerikanerne se en pæn statistik. England har nemlig endnu ikke besejret USA til et VM. I 1950 sejrede USA med 1-0 i gruppespillet, og i Sydafrika i 2010 endte det 1-1 i deres gruppekamp. Sidstnævnte kamp husker du nok for Robert Greens kæmpedrop, der dermed gav Clint Dempsey en af de nemmere scoringer i karrieren.

Bud på startopstillinger

England: Pickford - Trippier, Stones, Maguire, Shaw - Bellingham, Rice, Mount - Saka, Kane, Sterling 

USA: Turner - Dest, Zimmerman, Ream, Robinson - McKennie, Adams, Musah - Weah, Sargent, Pulisic

Kyle Walker træner med hos England, men han starter næppe inde mod USA fredag aften. 

Foto: Carl Recine / POOL / AFP

Artikler tagget med "VM 2022"

England - USA: livestream

Du kan følge opgøret på TV2, men du har også mulighed for at livestreame England - USA direkte på TV2 Play og følge kampen via din mobil, computer eller tablet.

 Se bookmakernes bedste VM bonustilbud her 

Besøg Mr Green

1.000 kr. Live Cashbet

*Indeholder reklamelinks | stopspillet.dk | r&v gælder
Læs anmeldelse
Stort udvalg af sportsgrene - også live
Overskuelig hjemmeside
Høj tbp på små markeder
*Indeholder reklamelinks | stopspillet.dk | r&v gælder
Læs vilkår og betingelser her
Omsætningskrav Indsæt og spil mellem 75 og 1.000 kroner. Få et live cash bet , der matcher værdien af dit første væddemål, når dette er afgjort.

Yderligere vilkår Indbetalingen skal gennemspilles en gang på sportsbook med minimum 2,00 som odds, før du modtager dit live cashbet. Bemærk, at dit freebet udløber indenfor syv dage. Gevinster fra freebet udbetales som kontanter og skal derfor ikke gennemspilles.
Regler og vilkår:  Vi henviser til Mr Green hjemmeside for samtlige gældende vilkår og betingelser for denne bonus.

 FAQ: England - USA
🔎Hvor afvikles
England - USA?
England møder USA på Al Bayt Stadium fredag den 25. november kl. 20.00.

🔎Hvor kan jeg se England - USA?
Du kan se England - USA direkte på TV2 og via stream på TV2 Play.

🔎Hvem er favoritter i England - USA?
England tager favoritværdigheden hos bookmakerne mod USA.