England vandt Gruppe B, mens Senegal tog sig af 2.-pladsen i Gruppe A. Derfor skal de to hold mødes i denne ottendedelsfinale. BetXpet har kigget lidt på oddsene på kampen. 

England var ganske suveræne i Gruppe B, hvor de fik syv point for anstrengelserne. Det medførte en gruppesejr. Senegal skulle kæmpe lidt mere for tingene i A-gruppen. Her blev det til seks point og en 2.-plads efter Holland, som fik fuld hus. Nu mødes de to hold i et spændende opgør i ottendedelsfinalen. 

England - Senegal afvikles søndag den 4. december klokken 20.00 på Al-Bayt Stadium.

 Se bookmakernes bedste VM bonustilbud her 

Odds på England - Senegal

Bookmakerne holder englænderne som forholdsvis store favoritter. Senegal har dog nogle spillere, som på dagen kan gøre livet surt for briterne. Se odds, trupnyt og statistik i vores MatchCenter.

England - Senegal

Målshow eller taktisk dødssejler?

Ser vi på antallet af mål i de to holds gruppekampe, kan vi godt sætte næsen op efter en god portion jubelscener. England spillede godt nok 0-0 i anden runde, men deres gruppekampe snitter dette til trods 3,66 mål. Særligt 6-2-kampen mod Iran trækker godt op. 
Senegal har endnu ikke spillet en kamp uden mål under denne slutrunde. Deres gruppekampe snitter 3,33 mål. 
England kan glæde sig over, at de har fået seks forskellige spillere på måltavlen:
Marcus Rashford: 3
Bukayo Saka: 2
Phil Foden: 1
Jude Bellingham: 1
Raheem Sterling: 1
Jack Grealish: 1
Men hvor er målscoreren over dem alle? Harry Kane har indtil nu skudt med løst krudt, hvad angår målscoringer. Bemærk dog, at han står noteret for tre assister. Ergo er han med, hvor det sner, og det bør være et spørgsmål om tid, før han får bolden i netmaskerne. 
Artiklen fortsætter under billedet

 

CARL RECINE / POOL / AFP
Efter massakren, hvor angrebsspillet flød som smurt i olie,  på 6-2 over Iran havde de fleste nok regnet med, at England ville køre USA over i anden runde. Dette skete som bekendt ikke. Maskineriet hakkede lidt mere, og det var sværere at komme frem til målchancerne. Måske det også lå i baghovedet på spillerne, at uafgjort ikke var noget skidt resultat. 
I den sidste gruppekamp mod Wales lykkedes det naboerne at holde trit i hele første halvleg. Efter pausen kunne waliserne dog ikke holde Marcus Rashford fra fadet længere. Manchester United-spilleren scorede to gange, mens også Phil Foden fik scoret. 
England kan desuden glæde sig over, at de holdt nullet i anden og tredje runde. 
Senegal har ikke scoret lige så mange mål som England, men de kan fremvise fem målskytter, der hver har scoret én gang:
Ismaila Sarr (straffespark), Kalidou Koulibaly, Boulaye Dia, Famara Diedhiou og Bamba Dieng. 


Holdet fik en svær start på slutrunden, da de skulle op imod Holland, VM-finalisterne fra 2010. Det blev da også til til et forventet nederlag, men vi skulle helt hen til minut 83, før "Oranje" fik hul på bylden ved Cody Gakpo. I de allersidste minutter kunne Davy Klaassen gøre det til slutresultatet 2-0. 

Artiklen fortsætter under billedetSenegal Fans VM 2022

Foto: ISSOUF SANOGO / AFP

Runden efter var Senegal oppe imod værterne fra Qatar. Spillet var muligvis ikke lige kønt hele vejen igennem, men afrikanerne var alligevel stærke nok til at løbe af sted med en pligtsejr på 3-1. 

Til sidst ventede der en direkte duel om 2.-pladsen med Ecuador. Her havde de fleste nok forventet et brag af en kamp med massevis af kort stanget ud af dommer Clément Turpin. Der blev imidlertid kun delt en enkelt advarsel ud.  

Til gengæld var der gang i måltavlen. Kampen endte 2-1 til Senegal, og dermed overhalede de Ecuador og snuppede 2.-pladsen. 

Nu er spørgsmålet så: målshow eller dødssejler? Kampens betydning, samt faktum, at Senegal nok vil have meget respekt for England, og derfor vil stå defensivt på banen, gør, at pilen peger mod en målfattig affære. 

Omvendt har begge hold fortrinsvis været impliceret i kampe, hvor der har været godt med mål. Hertil kommer, at England har en stjerneparade af offensivspillere, der er vant til at agere "dåseåbnere" weekend efter weekend på deres respektive klubhold. 

Vi må heller ikke glemme, at Senegal også har meget kapable spillere i det offensive element. 

Alt i alt peger det nok mest mod, at vi får nogle mål at se, omend en dødssejler bestemt heller ikke kan udelukkes. 

GABRIEL BOUYS/AFP

Besøg Bet365

100 % velkomstbonus op til 1.000 kr.

*Indeholder reklamelinks | stopspillet.dk | r&v gælder
Læs anmeldelse
Stort udvalg
Tidlige odds
Markedets bedste livebetting
*Indeholder reklamelinks | stopspillet.dk | r&v gælder
Omsætningskrav Væddemålskreditter fra 50 kr, op til 1.000 kr. Min. odds og væddemålsundtagelser gælder. Gevinster er eksklusive indsats for væddemålskreditter.

Bonuskode: Benyt bonuskoden BETX1000 når du opretter en konto hos Bet365* for at opnå den bedste bonus Yderligere vilkår Kun tilgængeligt for nye kunder.
Regler og vilkår:  Vi henviser til Bet365 hjemmeside for samtlige gældende vilkår og betingelser for denne bonus.

Bud på startopstillinger

England (4-2-3-1): Pickford; Trippier, Stones, Maguire, Shaw; Bellingham, Rice; Saka, Mount, Rashford; Kane

Det kan også være, at landstræner Gareth Southgate vælger at stille op i en 4-3-3-formation, som det var tilfældet senest mod Wales. Uanset hvilken formation, han vælger, må Marcus Rashford banke kraftigt på til at starte inde på venstre kant i stedet for Raheem Sterling. 

Senegal (4-2-3-1): Mendy; Sabaly, Koulibaly, DialloJakobsP. CissP. Gueye; Ndiaye, I. Gueye, SarrB. Dia 

England - Senegal: Livestream

Du kan følge opgøret på DR2, men du har også mulighed for at livestreame England - Senegal direkte på dr.dk og følge kampen via din mobil, computer eller tablet.

Det er nemt, hurtigt og gratis at se kampen på DR's hjemmeside. 

Se bookmakernes bedste VM 2022 kampagnetilbud

Besøg Tipwin

100% op til 800 DKK

*Indeholder reklamelinks | stopspillet.dk | r&v gælder
Læs anmeldelse
Gode linjer på håndbold
Flotte odds
Brugervenlig
*Indeholder reklamelinks | stopspillet.dk | r&v gælder
Omsætningskrav 10.00x indbetaling og bonus til minimum odds 1,80.Benytter du dig af den maksimale bonus skal du altså omsætte for 16000 kr indenfor 60 dage for at spille den fulde bonus fri.

Yderligere vilkår Bonussen er tilgængelig for alle nye spillere. Bonussen tilføjes automatisk til din konto. Højst 800 kroner per kupon tæller med i gennemspilningen.
Regler og vilkår:  Vi henviser til Tipwin hjemmeside for samtlige gældende vilkår og betingelser for denne bonus.

Artikler tagget med "VM i fodbold"

 FAQ: England - Senegal
🔎
Hvor afvikles England - Senegal?
England - Senegal mødes på Al-Bayt Stadium i Qatar.

🔎Hvor kan jeg se England - Senegal?
Du kan se England - Sengal direkte på DR1 og på dr.dk søndag den 4. december klokken 20:00. 

🔎Hvem er favoritter i England - Senegal?
England tager favoritværdigheden mod Seneal hos bookmakerne.

🔎Kan jeg få en bonus til England - Senegal?
En række bookmakere tilbyder attraktive velkomstbonusser på op til 1000 kr. til nye spillere, der opretter en spillekonto. Du kan også hente flere gode kampagnetilbud hos bookmakerne. Du finder alle aktuelle VM 2022 kampagnetilbud her.