Stjernebesatte Brasilien byder op til dans, når de skal op imod Cameroun. Brasilien er videre til ottendedelsfinalerne, mens Cameroun skal vinde for at have en chance for avancement. 

Det er lidt en kliché med brasiliansk sambadans, men i dette opgør kan vi godt have høje forventninger til den sprudlende brasser-offensiv. Der er lagt op til masser af underholdning for fansene på Lusail Stadium, og undertippede Cameroun kan bestemt bidrage med en masse kreativitet og gejst til fodboldfesten.

Men er det nok til at snuppe point fra de brasilianske favoritter? Det får vi afsløret i denne sidste spillerunde i Gruppe G, hvor de øvrige to hold er Serbien og Schweiz.

Som er led i optakten har BetXpert interviewet Peter Anholdt Jensen. Læs mere om ham og hans syn på Brasiliens tilgang til kampen længere nede i optakten. 

Besøg Cashpoint

Op til 500 kr. i freebets

*Indeholder reklamelinks | stopspillet.dk | r&v gælder
Læs anmeldelse
Stabile odds
God kundeservice
Ingen gebyrer
*Indeholder reklamelinks | stopspillet.dk | r&v gælder
Omsætningskrav Omsætningskrav: 1,00x indbetaling til minimum odds 2,25 (to kampe a min. odds 1,50 per styk). Benytter du dig af den fulde freebet-bonus, skal du således omsætte 500 DKK x 1.

Yderligere vilkår Bonussen og de tilhørende bonusbetingelser gælder for Danmark. Afgørende er bopælen af den registrerede kunde. Den første indbetalingsbonus gælder udelukkende for en indledende indbetaling med rigtige penge til en ny væddemålskonto på cashpoint*.dk
Regler og vilkår:  Vi henviser til Cashpoint hjemmeside for samtlige gældende vilkår og betingelser for denne bonus.


ANNE-CHRISTINE POUJOULAT / AFP

Odds på Cameroun – Brasilien

Brasilien forventes at kunne sætte alle tre point på kontoen, mens der er høje odds at hente, hvis man vil satse på, at det lykkes Cameroun at få besejret brasserne. Kampen afvikles fredag den 2. december kl. 20:00.
Se statistik og andet på Cameroun - Brasilien her i vores MatchCenter.

Cameroun - Brasilien

Brasilien kommer ind til kampen med seks point. Først blev Serbien slået med 2-0. Siden stod Schweiz for tur, da de blev besejret med 1-0. 

Brasilien er sikre på at gå videre. Uafgjort vil være nok til endegyldigt at sikre 1.-pladsen. Det kan et nederlag også være, men så kommer der målscore i spil.

Cameroun har et enkelt point for de to første kampe. I indledende runde blev det til et 0-1-nederlag mod Schweiz, mens det i runden efter blev til 3-3 mod Serbien; her var Cameroun endda bagud med 1-3, men fik scoret to mål på tre minutter. 

Cameroun er piskede til at vinde, hvis de skal have en chance for at gå videre i turneringen. Samtidig er de afhængige af, at Schweiz ikke vinder over Serbien. 

Peter Arnholdt Jensen: Brasilien kommer med reserverne

Den brasilianske landstræner, Tite, stiller med en lang række af reserver til kampen. Det beretter Peter Arnholdt Jensen, scout og skribent og til dagligt bosat i Belo Horisonte, Brasilien. 

Brasilien er videre til ottendedelsfinalerne, og 1.-pladsen er endda næsten sikret, selv med et nederlag; hvordan forventer du, at træner Tite vil gribe kampen an? Sparer han spillere?

- Tite stiller med reserverne til den sidste puljekamp. Det er allerede meldt officielt ud. Der er kun 72 timer mellem kampen mod Cameroun og så den ottendedelsfinale, som venter, hvis Brasilien slutter etter i gruppen.

Det er dog ikke kun af lyst og bekvemmelighed, at vi ikke får den stærkeste brasilianske opstilling at se. 

- Der er mange grunde til at rotere på holdet. Vi kan lige tage med, at tre spillere er ude, nemlig de ankelskade Neymar og Danilo samt Alex Sandro, som måtte melde fra med en lårskade. Fred har en advarsel og er dermed i fare for karantæne, så han kommer helt sikkert heller ikke på banen.

De spillere, der end måtte spille for Brasilien, hvor travlt har de, tror du? Er det med 120 kilometer i timen, eller er det et afventende brasiliansk hold, som sparer på kræfterne og fint lever med et uafgjort resultat, skulle det begynde at gå den vej?

- Jeg er sikker på, at både landstræneren og spillerne bruger opgøret positivt. Brasilien vil angribe kampen ligesom alle andre, dog med nogle alternative spillere, som nu får chancen for at vise sig frem og kæmpe sig tættere på en startplads.

Ifølge scouten er det langtfra sikkert, at rotationen vil få betydning for Brasilien. 

- Den brasilianske bænk er stærk, og spillekonceptet er indarbejdet, så den store udskiftning behøver ikke at betyde det helt store, når det kommer til at hente et godt resultat mod Cameroun.

Kan der være noget at "revanchere" for brasilianerne? Jeg mener, de har godt nok vundet de to første kampe, men de mangler endnu at tryllebinde os med godt spil over størstedelen af en kamp.

- Jeg tror ikke, at det brasilianske landshold føler, at de skal revanchere noget. De har været spilstyrende i de to hidtidige kampe mod vanskelige europæiske modstandere, og der har ikke være affyret et eneste skud mod Alissons mål under slutrunden.

- Brasilien er kommet til Qatar for at vinde VM, og det er det, der tæller. Spillet på den sidste tredjedel skal forbedres, men Neymars skade har været en streg i regningen. Man siger, at Brasilien mister godt ti procent i offensiv styrke, når landsholdsstjernen er ude.

- Vi får sandsynlig en opstilling, hvor Eder Militão er den eneste genganger af de 11 startere mod Schweiz. Det betyder også, at vi får et kært gensyn med verdens mest titelvindende fodboldspiller Daniel Alves, som sikkert får æren af at bære anførerbindet.

Bud på startopstillinger

Cameroun: A.Onana, Fai, Castelletto, Ngadeu, Tolo - Ngamaleu, Anguissa, Gouet, Choupo-Moting, Toko-Ekambi - Aboubakar

Brasilien:  Ederson - Alves, Militão, Bremer, Telles - Antony, Guimarães, Fabinho, Martinelli - Rodrygo, Jesus

Den brasilianske startopstilling er leveret af Peter Arnholdt Jensen. 


Kenzo Tribouillard / AFP

Cameroun – Brasilien: Livestream
Du kan følge opgøret på DR1, men du har også mulighed for at livestreame Cameroun – Brasilien direkte på dr.dk og følge kampen via din mobil, computer eller tablet.

Det er nemt, hurtigt og gratis at se kampen på DR's hjemmeside.

Besøg Unibet

100% op til 1.000 kr.

*Indeholder reklamelinks | stopspillet.dk | r&v gælder
Læs anmeldelse
Stort udvalg af sportsgrene
Ofte fokus på Skandinavien/DK
Stærk mobil platform
*Indeholder reklamelinks | stopspillet.dk | r&v gælder
Læs vilkår og betingelser her
Omsætningskrav 8.00x bonus til minimum odds 1,40.Benytter du dig af den maksimale bonus skal du altså omsætte for 8000 kr indenfor 60 dage for at spille den fulde bonus fri.

Yderligere vilkår Dette tilbud er tilgængeligt for udelukkende nye kunder, der er 18 år eller ældre. bosiddende i Danmark. Bonuspenge kan ikke benyttes på poker.
Regler og vilkår:  Vi henviser til Unibet hjemmeside for samtlige gældende vilkår og betingelser for denne bonus.

FAQ: Cameroun – Brasilien
🔎Hvor afvikles Cameroun – Brasilien?
Cameroun – Brasilien mødes på Khalifa International Stadium i Doha, Qatar.

🔎Hvor kan jeg se Cameroun – Brasilien?
Du kan se Cameroun – Brasilien direkte på DR1 og på dr.dk den 2. december klokken 20:00. 

🔎Hvem er favoritter i Cameroun – Brasilien?
Brasilien er massive favoritter hos bookmakerne mod Cameroun.