Mandag klokken 17.00 er Brasilien - Schweiz på VM-menuen. BetXpert bringer her forskellige odds på Brasilien - Schweiz.

Sejrsvante Brasilien kommer ind til dette opgør med masser af selvtillid efter de på to Richarlison-mål sikrede sig en 2-0-sejr i åbningskampen mod Serbien. Her vil alle fremover huske kampen for Richarlisons perle af et mål til 2-0. 

Spil på Brasilien - Schweiz hos Marathonbet

Bookmakerne har da også Brasilien som favoritter til at vinde VM 2022, og det skyldes ikke mindst deres offensiv med Richarlison og Vinícius Júnior. Mandag aften skal de og resten af den stærke brasilianske trup forsøge at hente de tre point mod Schweiz, som vil sikre dem videre avancement i turneringen.

Fodboldfans verden over får dog ikke brassernes største stjerne at se mandag. Neymar måtte nemlig udgå med en skade mod Serbien, og han er ude resten af gruppespillet. Også Danilo er skadet, og den skade kan betyde, at vi får rutinerede Dani Alves at se på højrebacken.

Mens Brasilien er storfavoritter til at vinde denne Gruppe G, så skal Schweiz formentlig kæmpe med Serbien om andenpladsen i gruppen. Schweizerne har dog fået en fin start, eftersom de vandt 1-0 over Cameroun i deres første kamp. Hvis Schweiz kan hente point mod stjernebesatte Brasilien, vil de stå med rigtig gode kort på hånden inden sidste spillerunde.

Få odds 2,00 på, at Brasilien ikke taber til Schweiz hos ComeOn*

  • Gå til ComeOn.dk og log ind/opret konto
  • Spil på "Brasilien - Schweiz | Brasilien vinder eller uafgjort| Før 1,11 | Nu 2,00"
  • Klikker du på dette link eller på den grønne knap, kommer du direkte hen til spillet. Ellers finder du det her: 
    • Sport --> Scroll ned i menuen ude til venstre, til du kommer til "ComeOn* Episke Super-odds" --> Tryk, og spillet kommer frem
  • Maks. indsats på spillet er 100 kroner 
  • Der er ingen omsætningskrav eller andet forbundet med tilbuddet

Hent tilbud hos ComeOn

Odds på Brasilien - Schweiz

Brasilien tager favoritværdigheden på Stadium 974 i Doha. Kampen afvikles mandag den 28. november klokken 17.00, og du kan se mere info om Brasilien - Schweiz her i vores MatchCenter.

Brasilien - Schweiz

Brasilien og Schweiz tørnede også sammen i gruppespillet for fire år siden i Rusland, og dengang endte det 1-1. Coutinho bragte brasserne på 1-0 på et suverænt langskud efter 20 minutters spil, men i det 50. minut udlignede Steven Zuber på hovedstød til slutresultatet 1-1. I slutfasen havde Brasilien flere gode muligheder for at komme på 2-1, men ind ville bolden ikke. 

Begge hold avancerede fra gruppen tilbage i 2018, og i gruppen dengang var Serbien i øvrigt også.

Det er i alt tredje gang, at Brasilien og Schweiz mødes ved en VM-slutrunde. Første gang var helt tilbage i 1950, og også dengang endte det uafgjort, så Schweiz kan prale af aldrig at have tabt til den største VM-nation i historien på den største scene. 

Brasilien - Schweiz: Bud på startopstillinger

Brasilien: Alisson - Militão, Marquinhos, Thiago Silva, Alex Sandro - Fred, Casemiro, Lucas Paquetá - Raphinha, Richarlison, Vinícius Júnior

Schweiz: Sommer - Widmer, Akanji, Elvedi, Rodriguez - Freuler, Xhaka - Shaqiri, Sow, Vargas - Embolo

Som nævnt er Brasilien uden Neymar og Danilo til kampen mod Schweiz, og selvom Brasilien har en bred trup, så er det en svækkelse, at de må undvære Neymar. Der er dog stadig masser af kvalitet på det brasilianske landshold, og med eller uden Neymar er de bestemt stadig favoritter til at vinde mod Schweiz.

Hos Schweiz missede Renato Steffen åbningskampen, og Lugano-spilleren er også tvivlsom til kampen mod de femdobbelte verdensmestre. 

Brasilien, fodbold

Foto: Anne-Christine Poujoulat / AFP

Spilforslag: Brasilien - Schweiz

På BetXpert er der to spilforslag til Brasilien - Schweiz, og nedenfor kan du se én af dem. Det er leveret af vores tipredaktør Frank Pilantra.

Under 1,25 mål i 1. halvleg: Odds 1,75 hos Bet365*

Tipredaktør Pilantra skriver bl.a. således om dette spilforslag: Brasilien kommer med selvtillid efter sejren over Serbien, men de må undvære Neymar. Schweiz vil kæmpe for at holde kampen på 0-0, så deres fokus vil være på at bremse de brasilianske stjerner.

Læs spilforslaget i fuld længde lige her.

Du kan se samtlige spilforslag fra BetXperts ekspertpanel lige her, hvor du altså også kan finde det andet spilforslag til Brasilien - Schweiz.

Brasilien - Schweiz: livestream

Du kan følge opgøret på DR1, men du har også mulighed for at livestreame Brasilien - Schweiz direkte på dr.dk og følge kampen via din mobil, computer eller tablet.

Se bookmakernes VM bonustilbud

Besøg ComeOn
God brugeroplevelse
Spændende specialspil og høje odds på Superligaen
*Indeholder reklamelinks | stopspillet.dk | r&v gælder
Læs vilkår og betingelser her
Omsætningskrav 5.00x bonus til minimum odds 1,80.Benytter du dig af den maksimale bonus skal du altså omsætte for 5000 kr indenfor 60 dage for at spille den fulde bonus fri.

Yderligere vilkår Bonussen gives kun til nye kunder, der er 18 år eller ældre og bosiddende i Danmark. Du skal indbetale mindst 100 kroner. Væddemål med kun to udfald, f.eks. over/under, tæller ikke med i omsætningen.
Regler og vilkår:  Vi henviser til ComeOn hjemmeside for samtlige gældende vilkår og betingelser for denne bonus.
 

GABRIEL BOUYS/AFP

Se bookmakernes bedste VM 2022 kampagnetilbud

Artikler tagget med "VM 2022"

FAQ: Brasilien - Schweiz
🔎Hvornår afvikles Brasilien - Schweiz?

Brasilien - Schweiz mødes på Stadium 974 i Doha, Qatar den 28. november klokken 17.00.

🔎Hvor kan jeg se  Brasilien - Schweiz?
Du kan se Brasilien - Schweiz direkte på DR1 og også via stream på dr.dk. Du kan her se vores store TV- og livestream guide for VM 2022 kampene. 

🔎Hvem er favoritter i Brasilien - Schweiz?
Bookmakerne har Brasilien som solide favoritter mod Schweiz.