Der er lagt op til en intens nøglekamp i Gruppe C, hvor Mexico skal forsøge at få lukket ned for Lionel Messi og den argentinske offensiv. BetXpert bringer her odds på Argentina - Mexico.

Argentina fik en mareridtsstart på VM, da de sensationelt smed sejren og tabte med 1-2 til Saudi-Arabien. Det betyder, at Argentina er meget pressede, og skal Messis VM-liv tælle mere end to kampe mere, så kræver det tre point mod Mexico lørdag.

Spil på Argentina - Mexico hos LeoVegas

Mexico indledte VM-slutrunden med en 0-0-kamp mod Polen.

Den legendariske mexicanske keeper Guillermo Ochoa skal formentlig hive et par mirakelredninger frem, hvis Mexico skal turde håbe på sejren mod Lionel Messi og Argnetina, der alt andet lige må være topmotiverede for at gå ud og vise, at nederlaget mod Saudi-Arabien var en enlig svale.

Skal Mexico have succes mod Argentina, kræver det, at den mexicanske offensive er skarp og har fart over sig, hvis de skal have held med at overliste den argentinske defensiv. Den fart har profilen Hirving Lozano. 

Det ligner dog en svær opgave for de mexicanske angribere, men forventningspresset er i den grad på argentinerne og især Lionel Messi, og det kan give plads til mexicanske omstillinger. Det vil især være interessant at lokke den erfarne midterforsvarer Nicolas Otamendi til et par løbedueller, og det kan også blive interessant at følge Tottenham-forsvareren Christian Romero eller Lisandro Martínez fra Manchester United i aktion mod den mexicanske offensiv.

Men Mexico skal nok ikke forvente at kunne komme frem til et hav af chancer, for det ligner umiddelbart et opgør, hvor Argentina vil søge at blive spildominerende og sætte Mexico under pres.

Den argentinske landstræner Scaloni kommer til Qatar med en stjernebesat trup, hvor holdets taktik er indstillet til at få sat Lionel Messi i scene til at blive kampafgørende med scoringer eller assists. Og hold endelig også godt øje med Inter-angriberen Lautaro Martínez, der kan udnytte, at mexicanerne er nødt til at holde deres fokus rettet mod Messi.

Besøg Cashpoint

Op til 500 kr. i freebets

*Indeholder reklamelinks | stopspillet.dk | r&v gælder
Læs anmeldelse
Stabile odds
God kundeservice
Ingen gebyrer
*Indeholder reklamelinks | stopspillet.dk | r&v gælder
Omsætningskrav Omsætningskrav: 1,00x indbetaling til minimum odds 2,25 (to kampe a min. odds 1,50 per styk). Benytter du dig af den fulde freebet-bonus, skal du således omsætte 500 DKK x 1.

Yderligere vilkår Bonussen og de tilhørende bonusbetingelser gælder for Danmark. Afgørende er bopælen af den registrerede kunde. Den første indbetalingsbonus gælder udelukkende for en indledende indbetaling med rigtige penge til en ny væddemålskonto på cashpoint*.dk
Regler og vilkår:  Vi henviser til Cashpoint hjemmeside for samtlige gældende vilkår og betingelser for denne bonus.

Odds på Argentina - Mexico

Det kan blive et tæt opgør, men bookmakerne peger på, at Argentina får sat tre point på kontoen. Opgøret bliver fløjtet i gang lørdag den 26. november kl. 20.00. Se mere info om Argentina - Mexico her.

Argentina - Mexico

Udover Argentina og Mexico har vi også Polen og Saudi-Arabien i denne Gruppe C.

Hvis Danmark går videre fra gruppespillet, så skal vi møde enten vinderen eller toeren fra denne gruppe. Mexicanerne ser ud til at skulle kæmpe om andenpladsen i gruppen sammen med Polen, mens Argentina stadig er favorit til at tage førstepladsen. Så både Argentina og Mexico risikerer at skulle op imod Kasper Hjulmands tropper i ottendedelsfinalerne, såfremt Danmark selv kommer op i gear.

Se bookmakernes bedste VM bonustilbud

Besøg ComeOn

100% betting bonus op til 1000 kr.

*Indeholder reklamelinks | stopspillet.dk | r&v gælder
Læs anmeldelse
God brugeroplevelse
Spændende specialspil og høje odds på Superligaen
*Indeholder reklamelinks | stopspillet.dk | r&v gælder
Læs vilkår og betingelser her
Omsætningskrav 5.00x bonus til minimum odds 1,80.Benytter du dig af den maksimale bonus skal du altså omsætte for 5000 kr indenfor 60 dage for at spille den fulde bonus fri.

Yderligere vilkår Bonussen gives kun til nye kunder, der er 18 år eller ældre og bosiddende i Danmark. Du skal indbetale mindst 100 kroner. Væddemål med kun to udfald, f.eks. over/under, tæller ikke med i omsætningen.
Regler og vilkår:  Vi henviser til ComeOn hjemmeside for samtlige gældende vilkår og betingelser for denne bonus.KIRILL KUDRYAVTSEV / AFP

Peter Arnholdt: "Argentina står overfor to finaler"

Peter Arnholdt har fulgt den sydamerikanske VM-kvalifikation tæt, og han har her set nærmere på stemningen i den argentinske lejr.

- Der gik nærmest chokbølger gennem Buenos Aires' gader efter Argentinas åbningsnederlag på 1-2 til Saudi-Arabien. ‘La Albiceleste’ (de hvide og himmelblå) startede ellers opgøret med spil i verdensklasse og leverede en 1. halvleg helt efter bogen. Det blev ganske vist kun til en enkelt scoring sat ind af holdets absolutte stjerne Lionel Messi på straffespark, men det skal med til historien, at de argentinske storfavoritter fik annulleret tre mål på grund af offside.

- Alt tydede på en sikker argentinsk sejr samt en fornuftig målscore, men de sydamerikanske Copa América-mestre gik helt i sort efter pausen, hvor scoringerne af Al-Shehri og Al-Dawsari sendte argentinerne i kulkælderen.

- Det var ikke lige den måde, at den stolte fodboldnation med de to verdensmesterskabet på CV'et havde håbet at begynde sin første VM-slutrunde efter, at legenden Diego Maradona forlod denne planet for to år siden, fortæller Peter Arnholdt og fortsætter:

- Resultatet betyder, at Argentina kommer ud til kampen mod Mexico med kniven for struben. Argentina ligger sidst i Gruppe C, som overraskende føres af Saudi-Arabien, mens Polen og Mexico deler 2.-pladsen med et point hver. Messi & Co. kan dog stadig klare paragrafferne selv. To sejre i de næste to puljekampe udløser med sikkerhed en plads i 1/8-finalen, men det bliver nu ikke problemfrit.

Det sensationelle nederlag til Saudi-Arabien har efterladt ekstra panderynker hos Lionel Scaloni, der er landstræner for argentinerne.  - Landstræner Scaloni kom ellers ind til denne slutrunde med en trup, som struttede af selvtillid efter 36 kampe i træk uden nederlag. Fiaskoen mod saudierne har derfor gjort ekstra ondt, og den får såmænd også konsekvenser, siger Peter Arnholdt og fortsætter:

- Det forventes, at landstræneren skifter ud på hele fire positioner: Romero, Molina, Tagliafico og Papu Gómez glider ud og gør plads til Montiel, Lisandro Martínez, Acuña og Enzo Fernández.

I Argentina omtaler man de to kommende VM-kampe som finaler ifølge Peter Arnholdt.  - De kommende kampe mod Mexico og Polen beskrives i Argentina som to finaler, og finaler er som bekendt ikke noget, man spiller. Det er noget, man vinder. Mexico bliver ingen let modstander.

- 'El Tri' er siden 1986 altid gået videre fra knockoutfasen i VM-slutrunderne, og så sent som for fire år siden var mexicanerne med til at sende de tyske verdensmestre ud af turneringen allerede i puljespillet. - Messi & Co. kan finde lidt selvtillid i VM-historien. Argentina har mødt Mexico i 1930, 2006 og 2010, og argentinerne har vundet alle tre gange. Hvis man kigger på de seneste 10 indbyrdes møder, så er det også bemærkelsesværdigt, at Mexico ikke har formået at slå de sydamerikanske rivaler én eneste gang. Hvis Argentina skal have skuden på ret køl igen, så er det alligevel ikke helt tosset at skulle møde mexicansk modstand, lyder det fra Arnholdt. 

GLYN KIRK / AFP

Bud på startopstillinger

Argentina: E.Martinez - Montiel, Lisandro Martinez, Otamendi, Acuña - De Paul, Paredes, E.Fernández - Messi, L. Martinez, Di Maria

Mexico: Ochoa - K.Alvarez, Montes, Araujo, Gallardo - Herrera, E.Alvarez, Rodriguez - Vegas, Jimenez, Lozano

Argentina vandt Copa America-trofæet sidste år og gik ubesejrede igennem den sydamerikanske VM-kvalifikation. Nederlaget mod Saudi-Arabien var det første siden 2019. Ganske imponerende, men også ganske uventet at nederlaget så skulle komme mod upåagtede Saudi-Arabien. 

Argentina - Mexico: livestream

Du kan følge opgøret på DR1, men du har også mulighed for at livestreame Argentina - Mexico direkte på dr.dk og følge kampen via din mobil, computer eller tablet.

Det er nemt, hurtigt og gratis at se kampen på DR's hjemmeside.

Se bookmakernes bedste VM 2022 kampagnetilbud

Besøg MrPlay
Tidlige odds
Godt spiludvalg
Gode ind- og udbetalingsmuligheder
Omsætningskrav 9.00x bonus til minimum odds 2,00.Benytter du dig af den maksimale bonus skal du altså omsætte for 9000 kr for at spille den fulde bonus fri.

Yderligere vilkår Tilbuddet gælder kun for nye Mr Play kunder.
Regler og vilkår:  Vi henviser til MrPlay hjemmeside for samtlige gældende vilkår og betingelser for denne bonus.

Artikler tagget med "VM 2022"

FAQ: Argentina - Mexico
🔎Hvor afvikles Argentina - Mexico?

Lusail Stadium i Qatar danner rammen for Argentina - Mexico.

🔎Hvor kan jeg se Argentina - Mexico?
Du kan se Argentina - Mexico direkte på DR1 og via stream på dr.dk den 26. november klokken 20.00. 

🔎Hvem er favoritter i Argentina - Mexico?
Anført af Lionel Messi tager Argentina favoritværdigheden hos bookmakerne mod Mexico.