Tyskland er storfavoritter, når de skal møde det japanske landshold i Doha. Får tyskerne de tre point, eller kan Japan overraske? Vi har kigget nærmere på bookmakernes odds på Tyskland - Japan.

Så går det løs i Gruppe E, hvor vi udover Tyskland og Japan også har Spanien og Costa Rica. Det bliver bestemt ikke kedeligt, og selvom Tyskland og Spanien er favoritter til at gå videre, så skal man ikke undervurdere Japan.


Japan har nogle dygtige spillere, der har erfaring fra topklubber i Europa, og selvom bookmakerne har Tyskland som pænt store favoritter, så skal man som nævnt ikke undervurdere Japan. Det japanske landshold spillede i sidste uge en træningskamp mod Canada, som de tabte knebent med 1-2. Tyskerne varmede op med en venskabskamp mod upåagtede Oman, som de slog med 1-0.

Odds på Tyskland - Japan

Tyskland skal gå efter de tre point for at undgå risikoen for pludselig at havne i en skæbnekamp mod Spanien. Vi kan få topunderholdning på Khalifa International Stadium, hvor Tyskland skal forsøge at leve op til favoritværdigheden.

Der er kampstart onsdag den 23. november kl. 14.00. Se nyheder, statistik og mere info om Tyskland - Japan her.

Tyskland - Japan

STR / JIJI PRESS / AFP

Det er første gang i over 16 år, at Tyskland og Japan tørner sammen, og det er i øvrigt første gang nogensinde, at de mødes i en kamp med noget på spil. Dengang i 2006 endte det 2-2 i en venskabskamp.

Japan er aldrig nået længere end til ottendedelsfinalen, hvilket de har klaret tre gange - senest i 2018 i Rusland. Det er dog svært at se dem nå den i denne omgang, da de som nævnt er i gruppe med blandt andre Tyskland og Spanien. 

Besøg Danske Spil

500 kr velkomstbonus

*Indeholder reklamelinks | stopspillet.dk | r&v gælder
Læs anmeldelse
Høje odds på udvalgte kampe
Mange livebetting markeder
Stærk mobil-app
*Indeholder reklamelinks | stopspillet.dk | r&v gælder
Omsætningskrav Indbetalingen skal gennemspilles 6 gange på Oddset til samlet min. odds 1,50 pr. gennemspil, inden for 60 dage, før bonussen tildeles.

Yderligere vilkår Tilbuddet er kun for nye spillere med Blå Konto. Man er ny spiller, når man ikke tidligere har haft en Blå Konto hos Danske Licens Spil. Du skal være min. 18 år.
Regler og vilkår:  Vi henviser til Danske Spil hjemmeside for samtlige gældende vilkår og betingelser for denne bonus.

Bud på startopstillinger

Tyskland:  Neuer - Kehrer, Süle, Rüdiger, Raum - Kimmich, Goretzka - Hofmann, Musiala, Gnabry - Müller

Japan:  Gonda -  Sakai, Tomiyasu, Yoshida, Nagatomo - Morita, Shibasaki - Ito, Kamada, Kubo - Minamino

Tyskland må undvære Leroy Sané i første kamp mod Japan, da den hurtige Bayern-kantspiller døjer med en knæskade. I stedet kan det være, at Jonas Hofmann fra Borussia Mönchengladbach starter. Karim Adeyemi er også en mulighed, men det må formodes, at Hansi Flick vælger den mere rutinerede Hofmann til en kamp som denne. 

Der er også den mulighed, at Jamal Musiala bliver flyttet ud på kanten og Thomas Müller ned som offensiv midtbane. Det vil så formentlig betyde en startplads til Kai Havertz. 

FOTO: JEWEL SAMAD / AFP

Tyskland - Japan: Livestream

Du kan følge opgøret på DR1, men du har også mulighed for at livestreame Tyskland - Japan direkte på dr.dk og følge kampen via din mobil, computer eller tablet.

Artikler tagget med "VM i fodbold"

 Se bookmakernes bedste VM bonustilbud her 

Besøg Mr Green

1.000 kr. Live Cashbet

*Indeholder reklamelinks | stopspillet.dk | r&v gælder
Læs anmeldelse
Stort udvalg af sportsgrene - også live
Overskuelig hjemmeside
Høj tbp på små markeder
*Indeholder reklamelinks | stopspillet.dk | r&v gælder
Læs vilkår og betingelser her
Omsætningskrav Indsæt og spil mellem 75 og 1.000 kroner. Få et live cash bet , der matcher værdien af dit første væddemål, når dette er afgjort.

Yderligere vilkår Indbetalingen skal gennemspilles en gang på sportsbook med minimum 2,00 som odds, før du modtager dit live cashbet. Bemærk, at dit freebet udløber indenfor syv dage. Gevinster fra freebet udbetales som kontanter og skal derfor ikke gennemspilles.
Regler og vilkår:  Vi henviser til Mr Green hjemmeside for samtlige gældende vilkår og betingelser for denne bonus.

FAQ: Tyskland - Japan

🔎Hvor afvikles Tyskland - Japan?
Tyskland og Japan mødes på Khalifa International Stadium i Qatar.

🔎Hvor kan jeg se Tyskland - Japan?
Du kan se Tyskland - Japan direkte på DR1 og på dr.dk den 23. november klokken 14.00.

🔎Hvem er favoritter i Tyskland - Japan?
Ifølge bookmakerne tager tyskerne en solid favoritværdighed mod Japan.