Argentina håber på, at Messi finder magien frem, når de går ind til denne tredje runde af gruppespillet. Men måske den polske bomber Robert Lewandowski kan stjæle overskrifterne og besejre argentinerne? Vi har set nærmere på bookmakernes odds på Polen - Argentina.

Der er gode chancer for at vi får mål i dette opgør. Både Lionel Messi og Robert Lewandowski har masser af scoringer i bagagen med til Qatar, og vi står overfor et virkelig underholdende brag.

Der er klart størst forventninger til argentinerne, der bør kunne blive spildominerende, og med Messi som offensivt omdrejningspunkt skal de få nedbrudt den polske defensiv.

Spil på Polen - Argentina hos Mr Play 


Vi ved dog også, at argentinerne ikke kan tillade sig at give den giftige Robert Lewandowski plads til at komme til afslutninger. En halv chance er nok, før bolden er i de argentinske netmasker.

VM kampen Polen - Argentina spilles onsdag den 30. november klokken 20.00. 

I denne Gruppe C har vi også Mexico og Saudi-Arabien. Hvis Danmark går videre fra gruppespillet, så skal vi møde enten vinderen eller toeren fra denne gruppe. Som stillingen er i de to grupper inden sidste spillerunde, ligger det til, at vi skal møde Polen. 

Odds på Polen - Argentina

Hvis du vil følge Messi og Lewandowski, så skal du være kampklar onsdag den 30. november kl. 20:00. Se flere informationer, odds og statistik i vores MatchCenter.

Polen - Argentina

Besøg Bet365

100 % velkomstbonus op til 1.000 kr.

*Indeholder reklamelinks | stopspillet.dk | r&v gælder
Læs anmeldelse
Stort udvalg
Tidlige odds
Markedets bedste livebetting
*Indeholder reklamelinks | stopspillet.dk | r&v gælder
Omsætningskrav Væddemålskreditter fra 50 kr, op til 1.000 kr. Min. odds og væddemålsundtagelser gælder. Gevinster er eksklusive indsats for væddemålskreditter.

Bonuskode: Benyt bonuskoden BETX1000 når du opretter en konto hos Bet365* for at opnå den bedste bonus Yderligere vilkår Kun tilgængeligt for nye kunder.
Regler og vilkår:  Vi henviser til Bet365 hjemmeside for samtlige gældende vilkår og betingelser for denne bonus.

Polen – uafgjort er nok

Robert Lewandowski og kompagni spillede først 0-0 mod Mexico. Her brændte den polske målmaskine højst usædvanligt et straffespark. I den næste kamp blev det til en 2-0-sejr over Saudi-Arabien. Her fik Lewandowski revancheret sig og fik scoret sit først VM-mål nogensinde. Han havde chancer til flere kasser, men det blev ved ét mål den dag. 

Resultaterne betyder, at Polen er at finde på 1.-pladsen inden sidste spillerunde. Østeuropæerne er faktisk i en så gunstig position, at et uafgjort resultat i denne kamp vil være nok til at sikre dem videre avancenemt. 

Uafgjort kan også være nok til at sikre dem 1.-pladsen. Her er de dog afhængige af resultatet mellem Saudi-Arabien og Mexico. Spiller de også uafgjort, eller Mexico vinder, bliver Polen gruppevinder. Vinder Saudi-Arabien, kan Polen ikke nøjes med remis for at tage 1.-pladsen. 

Taber Polen, kan de stadig gå videre som 2’er, hvis den anden kamp ender uafgjort. En Mexico-sejr vil også kunne sende Polen videre, selvom de taber. Her kommer det dog an på, hvor mange mål Polen taber med, og hvor mange mål Mexico vinder med. 

Vinder Saudi-Arabien, mens Polen taber, er Polen ude. 

Robert Lewandowski fik endelig scoret sit første VM-mål. Spørgsmålet er nu, om FC Barcelona-bomberen har fået så meget hul på bylden, at han kan skyde Messi og kompagni i sænk? Der er i hvert fald ingen tvivl om, at det er ham, der skal gøre det største stykke målarbejde, hvis Polen virkelig skal noget stort ved denne slutrunde. 

Læs eventuelt også vores artikel med de bedste VM bonusser

Argentina – skal bruge en sejr for at være sikre

Lionel Messi og hans argentinske landshold kom intet mindre end forfærdeligt fra land i VM-turneringen. De lyseblå- og hvidstribede kom godt nok planmæssigt foran mod Saudi-Arabien, da Messi scorede på straffespark. Herefter gik det dog helt galt mod mellemøstennationen, som dukkede argentinerne med to hurtige mål efter pausen. 

En af VM-historiens største sensationer var en realitet, og der lød ramaskrig i hele Argentina, der var i fodboldchok. 

Det overraskende nederlag efterlod en enorm plet, der skulle vaskes væk i den næste kamp. Det skulle gå ud over Mexico. Mellemamerikanerne holdt dog på fornemmeste vis argentinerne stangen i første halvleg. Messi og drengene spillede langsomt og dårligt, og det var ikke mindst takket være de grønblusede spilleres indsats. De stod godt på banen og gjorde det svært for favoritterne. 

Efter pausen skete der dog endelig lidt magi. Efter 63 minutter modtog Messi bolden lidt udenfor feltet; med et slangehug af en anden verden sendte han knastørt Argentina i front til kæmpe jubel for ham selv, medspillere og ikke mindst de argentinske fans. En kæmpe forløsning brød ud på stadion. 

Efter 86 minutter krøllede Enzo Fernández 2-0-målet ind på mindst lige så fornem vis. Dermed var kampen lukket, og Argentina har nu skæbnen i egne hænder.

Meget tyder på, at Argentina snupper 1.-pladsen, hvis de vinder dette opgør. Kun Saudi-Arabien kan forhindre dette, hvis de samtidig får en storsejr over Mexico. Hvis vi antager, at Argentina vinder 1-0, så skal Saudi-Arabien vinde med tre overskydende mål for at snuppe 1.-pladsen. 

Hvad kan Argentina så bruge uafgjort til? Hvis den anden kamp også ender uafgjort, bliver Argentina nummer to. 

Vinder Saudi-Arabien, er Argentina til gengæld ude, hvis de ikke vinder over Polen. Vinder Mexico, vil sydamerikanerne med største sandsynlighed gå videre med X. Mexico skal vinde med minimum fire, hvis de skal overhale et Argentina-hold, der spiller uafgjort mod Polen. 

Med et godt hold og en funklende stjerne som Lionel Messi kan der næppe være nogen tvivl om, at Argentina møder op til dette opgør for at vinde. Skulle det stå uafgjort med 10-20 minutter tilbage, kan det dog være, de trækker en smule i bremsen, såfremt resultatet i den anden kamp ser lovende ud. 

BetXpert har lavet en stor artikel om alle 36 VM dommere.

Indbyrdes opgør

De to hold har mødtes 11 gange tidligere i historien. Ikke overraskende er det argentinerne, der fører det indbyrdes regnskab. De har vundet seks gange, mens to er endt uden vinder, og Polen har vunder to gange. 

Senest møder finder vi i 2011 i en venskabskamp i Polen. Her vandt polakkerne med 2-1. Seneste VM-møde mellem de to nationer er helt tilbage i 1978. Ved den lejlighed vandt Argentina med 2-0 på to mål af angriberen Mario Kempes. 

Bud på startopstillinger

Polen: Szczesny - Bednarek, Glik, Kiwior - Bereszynski, Linetty, Krychowiak, Zalewski - Zielinski, Szymansk, Lewandowski.

Argentina: E.Martinez - Molina, Romero, Otamendi, Acuña - De Paul, Paredes, Lo Celso - Messi, L.Martínez, Di María

FRANKLIN JACOME / POOL / AFP

 Se bookmakernes bedste VM bonustilbud her 

Besøg ComeOn

100% betting bonus op til 1000 kr

*Indeholder reklamelinks | stopspillet.dk | r&v gælder
Læs anmeldelse
God brugeroplevelse
Spændende specialspil og høje odds på Superligaen
*Indeholder reklamelinks | stopspillet.dk | r&v gælder
Læs vilkår og betingelser her
Omsætningskrav 5.00x bonus til minimum odds 1,80.Benytter du dig af den maksimale bonus skal du altså omsætte for 5000 kr indenfor 60 dage for at spille den fulde bonus fri.

Yderligere vilkår Bonussen gives kun til nye kunder, der er 18 år eller ældre og bosiddende i Danmark. Du skal indbetale mindst 100 kroner. Væddemål med kun to udfald, f.eks. over/under, tæller ikke med i omsætningen.
Regler og vilkår:  Vi henviser til ComeOn hjemmeside for samtlige gældende vilkår og betingelser for denne bonus.

Artikler tagget med "VM 2022"

FAQ: Polen - Argentina

🔎Hvornår afvikles Polen - Argentina?
Polen - Argentina mødes på Stadium 974 i Qatar den 30. november klokken 20:00.

🔎Hvor kan jeg se Polen - Argentina?
Du kan se Polen - Argentina direkte på TV2 og også via stream på TV2 Play. Du kan her se vores store TV- og livestream guide for alle VM 2022 kampe. 

🔎Hvem er favoritter i Polen - Argentina?
Med Lionel Messi i spidsen har bookmakerne Argentina som favoritter mod Polen.