Annonce

NordicBet: Op til 600 kr. risikofrie spil

Vores rating:

NordicBet giver lige nu risikofrie spil på op til 600 kroner på din første indbetaling. Indsæt 500 kr. og få 600 kr. i risikofrie spil.

 • Opret en NordicBet konto via et link her fra BetXpert.
 • Foretag en indbetaling på minimum 100 kr.
 • Det risikofri spil på op til 500 DKK krediteres automatisk til din konto efter den første indbetaling. 
 • Du vil yderligere få tilføjet et risikofrit livespil på 100 kr. til enten Superligaen eller Nordicbet-ligaen
 • Du tildeles automatisk et risikofrit spil baseret på beløbet på din første indbetaling jf. nedenstående:
  - Indbetaling ml. 100-249 kr.: 100 kr. freebet
  - Indbetaling ml. 250-499 kr.: 250 kr. freebet
  - Indbetaling 500+ kr.: 500 kr. freebet

Hent Op til 600 kr. risikofrie spil fra NordicBet her
Omsætningskrav 1.00x indskud til minimum odds 1,50.Benytter du dig af den maksimale bonus skal du altså omsætte for 500 DKK for at spille den fulde bonus fri.

Yderligere vilkår Det risikofrie spil skal bruges inden 30 dage efter modtagelsen, og ellers vil det gå tabt og fjernes fra din konto. Det kan bruges både live og prematch og på hvilken som helst begivenhed. Freebettet er ikke gyldig for spillere, som anvender Neteller eller Skrill som betalingsmetode til deres første indbetaling. Dit risikofrie spil aktiveres ved at krydse af i check-boksen på spillekuponen, inden væddemålet afgives. Du skal have de nødvendige midler på din konto for at kunne placere et risikofrit spil. Hvis dit risikofrie spil taber, vil du få dine penge tilbage straks uden omsætningskrav. Hvis dit risikofrie spil vinder, vil du få hele beløbet udbetalt inklusiv indsatsen. Der er et omsætningskrav på tre (3) gange nettogevinsten (gevinsten minus indsatsen) til odds 1,50 eller højere indenfor 60 dage. Systemvæddemål bidrager ikke mod bonussens omsætningskrav. BEMÆRK: Det kan hænde, at freebettet ikke er synligt på Safari-browser. Der rådes derfor til at benytte en anden browser, eksempelvis Google Chrome eller Firefox. BEMÆRK yderligere: Man kan godt få bonus hos både NordicBet og Betsafe (samme selskab), men risikerer at få den konfiskeret (inkl eventuelle gevinster) hvis man opfattes som bonusjæger, dvs hvis man kun opretter konto for at få bonus.

Regler og vilkår:  Vi henviser til NordicBet hjemmeside for samtlige gældende vilkår og betingelser for denne bonus.

Denne anmeldelse afspejler en sum af flere personers individuelle erfaringer, meninger og observationer omkring produkter og services udbudt af bookmakeren. Alle holdninger og anbefalinger der tilkendegives i ovenstående er således udelukkende BetXpert's egne. I tråd med vores forretningsmodel, er anmeldelsen udarbejdet af personer uden indblik i evt. annoncøraftaler med bookmakeren.

Feedback