Annonce
Annonce
Annonce

NordicBet

Vores rating:

NordicBet tilbyder lige nu risikofrie spil på op til 600 kroner på din første indbetaling. Indsæt 500 kr. og modtag 600 kr. i risikofrie spil. Hos Nordicbet får man en anderledes velkomstbonus sammenlignet med mange andre bookmakere, idet man kan få risikofrie spil for 600 kr., når man indbetaler 500 kr. Som ny bruger hos Nordicbet kommer du i gang på følgende måde:

 • Klik på linket i den grønne boks herunder.
 • Opret dig som bruger hos Nordicbet.
 • Lav en indbetaling på mindst 100 kroner. Indbetaler du 500 kr. eller mere, får du den største startbonus på 600 kr. i risikofrie spil.
 • Dit risikofrie spil på op til 500 kr. bliver automatisk frigivet til din konto. Et yderligere risikofrit livespil på 100 kr. til enten Superligaen eller Nordicbet Ligaen vil også blive frigivet.
 • Hvis du indbetaler mellem 100 og 249 kr., modtager du et risikofrit spil på 100 kr. til al sport og et på 100 kr. til Superligaen og Nordicbet Ligaen. Indbetaler du mellem 250 og 499 kr., modtager du et risikofrit spil for 250 kr. og et risikofrit livespil på 100 kr. til Superligaen og Nordicbet Ligaen. 500 kr. eller mere i indbetaling giver et risikofrit spil på 500 kr. og et risikofrit livespil på 100 kr. til Superligaen og Nordicbet Ligaen.

Hent 600 DKK Risikofrie Spil fra NordicBet her
18+ | ludomani.dk | regler og vilkår gælder
Omsætningskrav 1.00x indskud til minimum odds 1,50.Benytter du dig af den maksimale bonus skal du altså omsætte for 500 DKK for at spille den fulde bonus fri.

Yderligere vilkår Det risikofrie spil skal bruges inden 30 dage efter modtagelsen, og ellers vil det gå tabt og fjernes fra din konto. Det kan bruges både live og prematch og på hvilken som helst begivenhed. Freebettet er ikke gyldig for spillere, som anvender Neteller eller Skrill som betalingsmetode til deres første indbetaling. Dit risikofrie spil aktiveres ved at krydse af i check-boksen på spillekuponen, inden væddemålet afgives. Du skal have de nødvendige midler på din konto for at kunne placere et risikofrit spil. Hvis dit risikofrie spil taber, vil du få dine penge tilbage straks uden omsætningskrav. Hvis dit risikofrie spil vinder, vil du få hele beløbet udbetalt inklusiv indsatsen. Der er et omsætningskrav på tre (3) gange nettogevinsten (gevinsten minus indsatsen) til odds 1,50 eller højere indenfor 60 dage. Systemvæddemål bidrager ikke mod bonussens omsætningskrav. BEMÆRK: Det kan hænde, at freebettet ikke er synligt på Safari-browser. Der rådes derfor til at benytte en anden browser, eksempelvis Google Chrome eller Firefox. BEMÆRK yderligere: Man kan godt få bonus hos både NordicBet og Betsafe (samme selskab), men man kan risikere at få den konfiskeret (inkl. eventuelle gevinster) hvis man opfattes som bonusjæger, dvs hvis man kun opretter konto for at få bonus.
Regler og vilkår:  Vi henviser til NordicBet hjemmeside for samtlige gældende vilkår og betingelser for denne bonus.

Bemærk! Vi bestræber os på altid at holde informationer om bonus ajour via tæt kommunikation med bookmakerne, men påtager os intet ansvar, da bookmakerne kan ændre i vilkår uden at varsle os. Derfor skal man altid dobbeltchecke de gældende vilkår på bookmakernes egne hjemmesider.

600 kr. i risikofrie spil hos Nordicbet

Sådan bruger du dine risikofrie spil:

 • Du skal aktivere dit risikofrie væddemål ved at krydse af i check-boksen på din spillekupon, når du har udvalgt et væddemål. Du skal have penge svarende til værdien af det risikofrie spil stående på din konto til at lave væddemålet. Du skal altså have mindst 500 kr. stående på kontoen, hvis du vil bruge dit risikofrie spil på 500 kr.
 • Hvis du taber dette væddemål, får du refunderet dine penge med det samme uden omsætningskrav.
 • Hvis du vinder væddemålet, skal du omsætte din nettogevinst (gevinst minus indsats) tre gange i løbet af 60 dage til mindst odds 1,50.

Bonusreglerne hos Nordicbet er som forklaret ovenfor baseret på, at man kan få risikofrie spil som bonustilbud. Størrelsen af de risikofrie spil afhænger, af hvor meget du indbetaler. Hvis du indbetaler 500 kr., får du den maksimale velkomstbonus på 600 kr. i samlede risikofrie spil.

Hos Nordicbet modtager du altså dine risikofrie spil uden at skulle opfylde noget omsætningskrav først. Du skal dog være opmærksom på, at du skal bruge dine risikofrie spil indenfor 30 dage, fra du opretter dig, ellers går de tabt.

Når du benytter dit risikofrie spil, fratrækkes et beløb fra din konto svarende til værdien af det risikofrie spil. Hvis du taber på dine risikofrie væddemål, får du pengene retur på kontoen uden noget omsætningskrav. Hvis du vinder, er der dog et omsætningskrav (gennemspilskrav), som skal opfyldes. Indenfor 60 dage skal du omsætte for tre gange din nettogevinst. (Nettogevinst = din gevinst minus din indsats) til odds 1,50.

Omsætningskravets størrelse er derfor afhængig af, hvor meget du vinder. Vinder du meget, skal du omsætte flere penge, end hvis du vinder et mindre beløb. Minimumsoddset på 1,50 ændrer sig dog ikke.

Andre freebets hos Nordicbet

Når du er kunde hos Nordicbet, er der fra tid til anden mulighed for at optjene freebets eller risikofrie spil igennem bookmakerens kampagner. Det kan både være til store kampe i Champions League eller landskampe, hvor Nordicbet tilbyder et risikofrit spil, hvis man spiller på en specifik begivenhed. Se mere under fanen kampagner.

Andre kampagner hos Nordicbet

Udover at tilbyde freebets og risikofrie spil tilbyder Nordicbet også somme tider konkurrencer med gevinster på højkant. I flere af disse konkurrencer er det ikke nødvendigt at skulle bruge penge fra egen konto. I stedet skal man eksempelvis gætte, hvilket hold der får flest hjørnespark i en Champions League-runde. Se mere under fanen "kampagner".

BetXpert er blevet kontaktet af flere brugere, der har konto hos Nordicbet, og som har fået at vide, at de er blevet udelukket fra at deltage i kampagner hos Nordicbet.

Sådan bruger du din Nordicbet bonus

Nordicbet har et særligt fokus på det skandinaviske marked. Den danske landsholdsanfører Simon Kjær er ambassadør for bookmakeren, og dansk fodbold fylder en betragtelig del af Nordicbets spiludvalg. Det er eksempelvis muligt at spille på dansk fodbold helt ned på serie-niveau. Du kan naturligvis også spille på de andre store ligaer og turneringer som hos andre bookmakere.

Når du har modtaget Nordicbets tilmeldingsbonus, er en af de første ting, du bør gøre, at finde det bedste væddemål, du kan bruge dit risikofrie spil på. Du skal her overveje med dig selv, om du vil gå efter et højt odds med lavere sandsynlighed og høj eventuel gevinst eller et lavere odds. Det kan være et temperamentsspørgsmål, og begge dele kan være fornuftige valg. Det afgørende er naturligvis, at du finder et væddemål, hvor du mener, at bookmakerne har vurderet chancerne forkert, og derfor har sat et odds med værdi. Et godt råd er at undersøge alt, hvad du kan på om kampen, inden du placerer dit væddemål.

Gode råd om betting

 • Hvad siger statistikkerne?
 • Hvordan er skadessituationen?
 • Hvad mener andre mennesker som eksempelvis spileksperter eller journalister om kampen?
 • Det kan være en god idé at holde sin egen mening op imod, hvad andre eksperter mener om kampen.  Du kan eksempelvis finde vores eksperters spilforslag her og eventuelt følge dem, du stoler på eller er enig med. 
 • Det er værd at huske på, at de helt store kampe i Premier League og Champions League ofte kan være svære at finde væddemål med værdi i. Her ved bookmakerne nemlig utrolig meget om alle hold og er fuldt ud opdateret på skadessituation og lignende. Her kan det være en fordel, at Nordicbet har så mange kampe fra mindre divisioner i de nordiske ligaer. Hvis du selv ved noget om det, eller kan opstøve viden på internettet, som ikke er nemt tilgængelig for alle, har du større chancer for at finde et godt væddemål.

Når du har benyttet dit risikofrie væddemål og forhåbentlig vundet, skal du være opmærksom på, at du skal omsætte din nettogevinst (gevinst minus indsats) tre gange til odds 1,50. Dvs. at hvis du spiller et risikofrit væddemål for 500 kr. til odds 2,00, så er din nettogevinst 500 kr. (1000 kr. i gevinst minus 500 kr. i indsats = 500 kr). Så skal du altså gennemspille tre X 500 kr. = 1.500 kr. til odds 1,50.

Odds 1,50 betyder, at bookmakerne vurderer, at der er 66,7 % chance for, at væddemålet går hjem. Hvis du er fornuftig og velovervejet, kan du altså opfylde kravene for omsætning og få din konto hos Nordicbet til at vokse. Læs om, hvordan du bliver bedre til at bette her.

Du skal huske, at du har 60 dage til at opfylde disse omsætningskrav, hvis du vinder på dit risikofrie væddemål, og at du har 30 dage, fra du opretter din konto, til at du skal have placeret dit risikofrie væddemål.

Nordicbet bonuskode

Bonuskoder

Der findes ikke bonuskoder til Nordicbet. Du har måske set nogle steder på internettet, at der eksisterer sådanne, men de har ingen reel funktion. Alt, du behøver for at blive kvalificeret til at få din velkomstbonus, er at følge linket og instruktionerne som beskrevet øverst i denne tekst.

Andre hjemmesider bruger forskellige begreber som henvisningskode, kuponkode, tilbudskode, velkomstkode eller kampagnekode. De skaber dog unødig forvirring, og de har ingen fordel i forhold til blot at følge et link her på siden.

Månedsbonus

Det samme gør sig gældende for månedens bonus og lignende begreber. Der findes ikke nogen bonuskode til månedsbonus hos Nordicbet. Bookmakerne ændrer indimellem deres velkomstbonusser, men det sker langt fra hver måned. Du skal altså ikke være nervøs for at mangle en månedsbonuskode.

Regler og vilkår for velkomstbonussen

Hvad er det for en bonustype, jeg kan få hos Nordicbet?

 • Bonustypen hos Nordicbet er en velkomstbonus, der udløser to forskellige risikofrie spil.

Hvem kan benytte sig af tilbuddet om at få velkomstbonus?

 • Du skal være over 18 år, bosiddende i Danmark, have NemID og ikke før have haft en konto hos Nordicbet. Du skal også være opmærksom på, at velkomstbonussen kun må benyttes én gang per husstand. Det vil sige, at flere i samme hjem ikke kan bruge bonussen. I deres regler og vilkår skriver Nordicbet, at "tilbuddet kun kan bruges én gang per person/konto, familie, hustand, adresse, e-mailadresse, kreditkortnummer, IP-adresse og områder, hvor computere er delt (såsom universtet, bibliotek, arbejdsplads osv.)."

Hvad er den største og mindste indbetaling, jeg kan lave for at få glæde af bonussen?

 • Indbetaling ml. 100-249 kr. = 100 kr. risikofrit spil + 100 kr. risikofrit livespil på Superligaen eller Nordicbet Ligaen.
 • Indbetaling ml. 250-499 kr. = 250 kr. risikofrit spil + 100 kr. risikofrit livespil på Superligaen eller Nordicbet Ligaen.
 • Indbetaling 500 kr. eller mere = 500 kr. risikofrit spil + 100 kr. risikofrit livespil på Superligaen eller Nordicbet Ligaen.

Hvilke betalingsmidler kan jeg bruge?

 • Du kan bruge de normale og gængse betalingskort som Dankort, Visa og Mastercard til at indbetale. Du kan dog ikke få din bonus, hvis du benytter Neteller eller Skrill som betalingsmiddel.

Hvor mange gange skal jeg omsætte gevinsten, hvis jeg vinder på mit risikofri spil? Er der et gennemspilskrav?

 • Ja. Hvis du vinder på dit risikofrie væddemål, skal du omsætte for tre gange nettogevinsten (gevinst minus indsats).

Hvad er minimumsoddset for omsætningskravet?

 • Minimumsoddset for at opfylde betingelserne for omsætningskravet er 1,50.

Hvor lang tid har jeg til de forskellige krav? Er der en udløbsdato for gyldigheden?

 • Når du har oprettet din konto og indsat din første indbetaling, har du 30 dage til at bruge dit risikofrie spil og dit risikofrie livespil på 100 kr. Hvis du vinder på disse væddemål, har du 60 dage til at indfri omsætningskravet.
Hent 600 DKK Risikofrie Spil fra NordicBet her
18+ | ludomani.dk | regler og vilkår gælder

Denne anmeldelse afspejler en sum af flere personers individuelle erfaringer, meninger og observationer omkring produkter og services udbudt af bookmakeren. Alle holdninger og anbefalinger der tilkendegives i ovenstående er således udelukkende BetXpert's egne. I tråd med vores forretningsmodel, er anmeldelsen udarbejdet af personer uden indblik i evt. annoncøraftaler med bookmakeren.

Feedback