18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

Salah jagter trofæ ved Afrikanske Mesterskaber

Opdateret
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. Spillemyndighedens hjælpelinje: stopspillet.dk
Selvudelukkelse: rofus.nu | Spil ansvarligt | 18+
Kommentarer (6)

Læs den store optakt der nærstuderer de 24 deltagere ved sommerens Afrikanske Mesterskaber i fodbold – og se vores spilforslag. Slutrunden afvikles i Egypten 21. juni-19. juli med værtslandet som favorit.

Klik dig ind på grupperne og holdene herunder: Se startopstillingsbud og læs om holdets styrker, svagheder og fravær. Vinderoddsene kan ses lidt længere nede (slå genvej ved at klikke på linket). Bemærk også menuen til højre hvor du kan se vores spilforslag.

Gruppe A

Gruppe B

Gruppe C

Gruppe D

Gruppe E

Gruppe F

Odds & spilforslag til De Afrikanske Mesterskaber 2019

Her på BetXpert vil vi følge turneringen tæt med analyser og tip. Vi har allerede spilforslag til nogle af de første opgør, inkl åbningskampen mellem Egypten og Zimbabwe: Se vores tip her.

Et vinderspil kan også overvejes. Sidst et værtsland vandt De Afrikanske Mesterskaber i fodbold, også kaldet CAN eller Afcon, var i 2006 hvor Egypten arrangerede slutrunden. Nu er CAN tilbage i Nil-landet, og Salah & Co er favoritter til snuppe pokalen. Salah har lige vundet Champions League med Liverpool, og nu vil han føre sit land til guld.

Der er dog stærke konkurrenter. Først og fremmest Senegal, trænet af karismatiske Cissé og med mange dygtige topplans-spillere. Flere end Egypten hvor superstjerne Salah er klart bedre end sine holdkammerater. Senegal har Liverpool-holdkammerat Mané, og han er da nok holdets bedste, men han støttes af diverse klassespillere.

Outsiderne er de sædvanlige vestafrikanske sværvægtere, Nigeria. Ghana og Elfenbenskysten, samt nordafrikanske Marokko og Algeriet.

Titelholder fra 2017, Cameroun, er et stykke nede på listen (faktisk med endnu højere odds end i 2017 hvor de kunne fås til odds 11), måske fordi de færreste tror at De Utæmmelige Løver kan overraske igen, men Bassogog & Co har stadig et slagkraftigt hold, nu med Clarence Seedorf som træner og inspirator. Angrebsstjerne Aboubakar mangler dog.

Der er 24 deltagere ved sommerens afrikanske slutrunde. I følgende oddstabel nøjes vi dog med at nævne de 10 favoritter. Hold som Tanzania og Madagascar har da en chance, men stor er den ikke...

Udvalgte odds på vinderen af Afrikanske Mesterskaber 2019

Bedste odds Bookmaker
Egypten 5,50
Senegal 7,00
Nigeria 10,00
Elfenbenskysten 11,00
Ghana 12,00
Marokko 13,00
Algeriet 15,00
Cameroun 15,00
Mali 15,00
Tunesien 21,00

Odds på vinderne af Afrikanske Mesterskaber 2019 er senest opdateret den 18. juni klokken 17:30. Bemærk; flere af deltagerne muligvis kan købes til højere odds på Betfairs Spillebørs, men likviditeten er meget varierende fra deltager til deltager. 

CAN: Hvor og hvornår

Tid: 21. juni – 19. juli
Sted: Otte forskellige stadioner i Egypten

De Afrikanske Mesterskaber, der normalt spilles i januar-februar, afvikles denne gang i juni-juli. Værtsland var egentlig Cameroun, men pga borgerkrig og andre problemer, mistede det vestafrikanske land tjansen der i stedet gik til Egypten i Nordafrika.

Format

Hvor CAN-slutrunden normalt har 16 lande, er der denne gang 24. Opdelt i seks grupper a fire hold. De to bedste hold fra hver gruppe går videre til 1/8-finalerne sammen med de fire bedste treere.

VAR der mål?

Ved CAN-2019 bruges VAR - video assistant referee - fra og med kvartfinalerne.

Kommentarer

Feedback