18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

Stærkt angreb, tvivlsomt forsvar (bortset fra Lazio-mand)

Opdateret
Jens Bøye Jens Bøye
Redaktør for BetXpert 2004-2019. BetXpert-skribent om fransk fodbold med mere 2002-2019. Halvstuderet journalist (2,5 af 4 år på DJH før jeg sprang fra for at gå på universitet). Bachelor i italiensk, litteraturvidenskab og engelsk oversættelse. Ex-dansklærer, ex-boghandler. Spurs-fan. Bettingdinosaurus og -ronkedor.
Vis mere
Vis mindre
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. Spillemyndighedens hjælpelinje: stopspillet.dk
Selvudelukkelse: rofus.nu | Spil ansvarligt | 18+

Kampprogram, Angola

Fuldt kampprogram

Bud på opstilling
4-2-3-1: Mavanga/Toni – Gaspar/Correia, Bastos, Buatu, Paizo/Gaspar – Herenilson, Show/Stelvio - Djalma, Eduardo, Mateus – Gelson

OPDATERING: Opstilling i 1. runde mod Tunesien: Toni – Gaspar, Dani, Bastos, Paizo – Herenilson, Stelvio - Eduardo, Fredy, Djalma – Mateus

Angola har misset CAN de seneste to gange og er ikke nået videre fra gruppespillet siden 2010. Kan Antiloperne sætte et aftryk denne gang?

Kvalifikationsgruppen blev vundet (på bedre målscore) foran Mauretanien (de indbyrdes kampe gav en sejr hver). Og en 8. juni-testkamp mod Guinea-Bissau endte 2-0 til angolanerne. Men spørgsmålet er hvordan det går mod de store drenge.

Træner er serbiske Vasiljevic der tog over i 2017; hans første tjans uden for Europa.

Hovedparten af truppen, inkl alle tre målmænd samt det meste af forsvaret og midtbanen, spiller til daglig i den hjemlige liga, dvs ikke på ret højt niveau. Der er dog også en håndfuld der tjener til dagen og vejen i den bedste række i Portugal: Sporting-back Gaspar (dog kun 1 klubstart siden februar), midterforsvarer Buatu fra Rio Ave, den aldrende, men stadig gode Boavista-fløj Mateus (12 mål/60 landskampe), Rio Ave-angriber Gelson Dala (11 mål/23 landskampe) og Braga-angriber Eduardo. Han har kun 2 landskampe (1 mål), men scorede 12 mål for sin klub i 18/19.

Der er desuden offensivfolk Djalma (fløj og landsholdets anfører) og Fredy der spiller i Tyrkiet. El Ahly-fløj Geraldo kan også nævnes.

Den i truppen der til daglig spiller på højeste niveau, er Lazio-midterforsvarer Bastos (mest på bænken i Rom-klubben, men dog 18 Serie A-kampe, 11 fra start, i 18/19).

Lidt synd at så mange af truppens bedste spillere er offensivfolk; det bliver svært at få plads til dem alle på banen.

Fravær
Girona-forsvarer Ramalho ville have været god at have, men af én eller anden grund blev han skilt fra da bruttotrup blev til nettotrup. Med kom heller ikke Charlton-angriber Vetokele.

Kommentarer

Feedback