18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

Prügelknabe kan evt drille med løbeiver og kompakt defensiv

Opdateret
Jens Bøye Jens Bøye
Redaktør for BetXpert 2004-2019. BetXpert-skribent om fransk fodbold med mere 2002-2019. Halvstuderet journalist (2,5 af 4 år på DJH før jeg sprang fra for at gå på universitet). Bachelor i italiensk, litteraturvidenskab og engelsk oversættelse. Ex-dansklærer, ex-boghandler. Spurs-fan. Bettingdinosaurus og -ronkedor.
Vis mere
Vis mindre
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. Spillemyndighedens hjælpelinje: stopspillet.dk
Selvudelukkelse: rofus.nu | Spil ansvarligt | 18+

Kampprogram, Namibia

Fuldt kampprogram

Bud på opstilling
4-1-3-2: Mbaeva – Nyambe, Hambira, Haoseb, Hanamub – Ketjijere – Stephanus, Shitembi, Hotto – Shalulile, Shilongo

OPDATERING: Opstilling i 1. runde mod Marokko: 4-1-3-2: Kazapua – Hoareb, Nyambe, Haoseb, Hanamub – Shitembi, Ketjijere, Starke, Hotto – Iimbondi, Shalulile

Brave Warriors deltager for tredje gang i CAN (i 1998 og 2008 røg holdet hjem efter 0 sejre i gruppespillet). Kvalifikationen blev sikret i en ret svag & tæt gruppe som Guinea-Bissau vandt med Namibia 1 point efter, a point med Mozambique, og Zambia 1 point efter.

Landstræner siden 2013 er Richard Mannetti, hvis primære kredentialer synes at være at han i sin aktive karriere selv opnåede 55 landskampe. Hans trup? Ser tynd ud, men Mannetti siger han har udtaget spillere der er villige til at arbejde hårdt. Og helt væk er Namibia næppe. Det blev 1-0 over Ghana i en testkamp for nyligt.

Med to undtagelser spiller truppens 23 mand alle i afrikanske ligaer. En del i den ganske gode sydafrikanske liga – inkl den målfarlige Bidvest-midtbanemand Hotto Kavendji - en del fra den ret svage hjemlige liga. Der er også fx angriber Shilongo (9 mål/26 landskampe) fra egyptiske Ismaily.

De to undtagelser er offensivmand Manfred Starke (3 landskampe) fra den tredjebedste række i Tyskland og defensivmand/højreback Ryan Nyambe (1 landskamp) fra Championship-klubben Blackburn. 

Nyambe er den i truppen der spiller på højeste niveau til dagligt, og hans tilgang ligner en markant forstærkning af det hold der kvalificerede sig. Men det siger en del at holdets bedste spiller er fra den næstbedste række i England, og at han ikke er spillet ordentligt sammen med Namibia-kammeraterne.

Fravær
Umiddelbart ingen skader. Udeladt er fx de rutinerede forsvarere Lombard pg Katjiuka samt den ditto målmand Vries.

Kommentarer

Feedback