18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

Salah jagter trofæ ved Afrikanske Mesterskaber - tips, odds og ekspert-analyser

Opdateret
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. Spillemyndighedens hjælpelinje: stopspillet.dk
Selvudelukkelse: rofus.nu | Spil ansvarligt | 18+

Denne sommer er der masser af landsholdsfodbold i Europa og Sydamerika og også i Afrika, hvor Mohamed Salah, Sadio Mané og Paul Onuachu kæmper om kontinentets største titel for landshold. Selvom kampene spilles i Egypten tusindvis af kilometer fra Danmark, er det stadig muligt at opstøve viden og skabe edge mod bookmakerne. På denne side vil du under hele slutrunden kunne se alle aktuelle tips og analyser fra vores eksperter og brugere på Africa Cup of Nations.

Spilforslag på de afrikanske mesterskaber

BetXperts fodboldekspert, forum- og analyseredaktør og meget andet, Jens Boye, har skrevet denne optakt, og der vil helt sikkert være spilforslag og spiltip fra hans hånd igennem slutrunden. BetXpert leverer spilforslag og analyser på sport- og underholdningsbegivenheder fra hele verden og i alle genrer, og vores statistikken siger, at det er vi ret skrappe til.

BetXpert har Danmarks førende betting community, primært fordi en hær af vidende og dedikerede brugere hver dag bidrager til debatten på siden med kommentarer og spilforslag.

Har du en eksperttipper i maven, eller sidder du med særlig viden om et eller flere af de afrikanske hold, der tørner sammen i Egypten, kan du nemt oprette et brugertip, som vil blive vist her på siden. Man kan se forskellen på et eksperttip og et brugertip på den farve, som tippet er markeret med i venstre side. Et ekperttip på Africa Cup of Nations er markeret med blåt, mens et brugertip er markeret med orange.

Sådan får du mest ud af dine spil på de afrikanske mesterskaber

Et af de vigtigste skridt på vejen til at blive rigtig god til at bette er at acceptere, at bookmakerne som regel ved mere, end man selv gør. De arbejder i døgndrift på hele tiden at være knivskarpe på, hvordan ethvert givent odds skal sættes, og de har utallige algoritmer og statistiske redskaber til at bakke dem op. Det er mere, end almindelige dødelige har mulighed for at konkurrere med, men det er alligevel muligt at fange bookmakerne på det forkerte ben. 

Det kræver altså en stor portion ydmyghed og et omfattende grundarbejde at blive god til at bette. At man sætter sig grundigt ind i de ting, man vil spille på - i dette tilfælde de afrikanske mesterskaber. Samtidig er der en række simple ting, du kan gøre for at forhøje dine chancer for at slå bookmakerne i det lange løb.

Det er for eksempel en god ide at have en konto hos flere bookmakere på en gang. Tit kan der være store forskelle på oddset på et givent udfald, og over eksempelvis et år kan det være det, der er den afgørende forskel på overskud og underskud, at man får det højeste odds på markedet.

Derudover er det som i livet i almindelighed en god ide at have et overblik over din økonomi. Historien melder om meget få mennesker, der er blevet rige af at spille for penge, de ikke havde råd til at tabe. Til gengæld findes der utallige eksempler på det modsatte. Spil kun, hvad du har råd til og hold regnskab med dine spil. Og så husk, at det går op og ned i betting. De dygtigste spillere, der lever af at bette, har en tilbagebetalingsprocent på cirka 103%. Det er altså ufatteligt mange tabte væddemål, stolpe ud, røde kort og mål imod i de sidste sekunder, som man skal kunne håndtere, for det vil ske. Ofte. Omvendt vil man også få glæde af det lige så ofte.

Over tid vil der opstå balance. Og så er det dem, der har været bedst til at finde de rigtige spil til de rigtige odds og til at håndtere økonomien fornuftigt, der ender med profit.

Herunder finder du en række gode råd til, hvordan du sikrer dig bedst mulige chancer for at lave overskud på dine spil på længere sigt. Du kan altså blive klogere på, hvordan du får mest muligt ud af dine spil på Africa Cup of Nations.

  • Hav din grundresearch i orden, inden du spiller på de afrikanske mesterskaber. Sørg for at være fuldt ud opdateret på skader, karantæner, statistik osv. Det har bookmakerne nemlig.
  • Få så mange input som muligt fra eksperter og folk, der ligger inde med særlig viden på områet. Læs eksempelvis spilforslag og ekspertråd på de afrikanske mesterskaber her på BetXpert.
  • Det kan være fristende at lave kombinationsspil for at få højere odds, men det er faktisk en næsten ufravigelig regel, at singlevæddemål giver dig bedste forudsætninger for at kunne få overskud. Læs meget mere om det her.
  • Det her er næsten det vigtigste: Spil kun de afrikanske mennesker (og generelt), hvis du finder et spil, som du mener har værdi. Det er 100 % afgørende, at du kun smider penge efter et væddemål, når du vurderer, at en bookmaker har taget fejl i oddset og sat det for højt. Det kan du kun, hvis du har en fornemmelse af, hvordan man laver en chancevurdering, og ved, hvad valuebetting er for en størrelse. Alt det kan du læse mere om her.
  • Der er IKKE noget, der hedder "sikkert" i betting. Alt kan til enhver tid gå gruelig galt. Det gør det ikke altid, men fordi Egypten er store favoritter mod Burundi, er det ikke umuligt at miniputten leverer overraskelsen. Det sker hver dag i alle sportsgrene i alle dele af verden.

Læs mere her om ansvarligt spil og om ludomani

Feedback