18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

CAN-debutant med svag trup

Opdateret
Jens Bøye Jens Bøye
Redaktør for BetXpert 2004-2019. BetXpert-skribent om fransk fodbold med mere 2002-2019. Halvstuderet journalist (2,5 af 4 år på DJH før jeg sprang fra for at gå på universitet). Bachelor i italiensk, litteraturvidenskab og engelsk oversættelse. Ex-dansklærer, ex-boghandler. Spurs-fan. Bettingdinosaurus og -ronkedor.
Vis mere
Vis mindre
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. Spillemyndighedens hjælpelinje: stopspillet.dk
Selvudelukkelse: rofus.nu | Spil ansvarligt | 18+

Kampprogram, Mauretanien

Fuldt kampprogram

Bud på opstilling
4-3-2-1: Souleymane – Diaw, Sarr, Ndiaye, Abeid – Yali, Guidileye, Camara – Hacen, Gaye - Ad. Ba

OPDATERING: Opstilling i 1. runde mod Mali: 4-3-1-2: Souleymane – Demba, Ndiaye, Ba, Abeid – Coulibaly, Yali, Camara – Hacen - Diakité, Ad. Ba

Der er ikke kun ørkensand i Mauretanien; der kan også spilles fodbold, og nu er landet med til CAN for første gang nogensinde. I kvalifikationen havde mauretanerne en dårlige målscore end gruppevinder Angola, men kom med via andenpladsen. De indbyrdes kampe gav en sejr hver.

Landstræner er franske Corentin Martins der efter en årrække som træner i Brest i 2014 tog over i det store, men tyndt befolkede, vestafrikanske land.

I marts tabte Mauretanien en træningskamp mod Ghana med 1-3, men en 14. juni-testkamp vandtes med 3-1 over Madagascar.

Af truppens 23 mand spiller seks – inkl de tre målmænd – i den hjemlige (ret svage) liga. Dvs 17 udlandslegionærer, men de fleste i halvdårlige ligaer, fx spansk og fransk andendivision. Inkl den to meter høje Auxerre-midterforsvarer Abdoul Ba. Han har ikke tørnet ud for den franske L2-klub siden november sidste år.

Der er dog def-midtbanemand Camara (31 landskampe) der spiller i den bedste græske række, og offensivmand Adama Ba (6 mål/24 landskampe) i den bedste tyrkiske række; han  formåede dog ikke at komme på scoringslisten for Giresunspor i 18/19. Og der er midtbanemand/kantspiller Hacen El Ide fra La Liga-klubben Valladolid hvor han dog spiller på andetholdet.

Truppens topscorer er angriber Bessam (12 mål/48 landskampe) der spiller i Tunesien.

Fravær
Ingen markante.

Kommentarer

Feedback