18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

Ørne med tvivlsom målmand og svækket midtbane

Opdateret
Jens Bøye Jens Bøye
Redaktør for BetXpert 2004-2019. BetXpert-skribent om fransk fodbold med mere 2002-2019. Halvstuderet journalist (2,5 af 4 år på DJH før jeg sprang fra for at gå på universitet). Bachelor i italiensk, litteraturvidenskab og engelsk oversættelse. Ex-dansklærer, ex-boghandler. Spurs-fan. Bettingdinosaurus og -ronkedor.
Vis mere
Vis mindre
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. Spillemyndighedens hjælpelinje: stopspillet.dk
Selvudelukkelse: rofus.nu | Spil ansvarligt | 18+

Kampprogram, Mali

Fuldt kampprogram

Bud på opstilling
4-2-1-3: Diarra - Traoré, Fofana, Wagué, Koné – Samassekou, Coulibaly/Doucouré - Doumbia/Diaby – Djenepo/Diaby, Coulibaly, Marega

OPDATERING: Opstilling i 1. runde mod Mauretanien: 4-2-3-1: Diarra - Traoré, Fofana, Wagué, Koné – Samassekou, Coulibaly - Diaby, A. Traoré, Djenepo - Marega

Efter bronze i 2012 og 2013 er Mali røget ud i gruppespillet ved de seneste to CAN, begge gange uden at vinde en kamp.

Træner er Magassouba, tidligere sportsdirektør for forbundet. Han tog over da Giresse sagde op i 2017; i første omgang som ”caretaker”, men der er altså ikke hyret en anden cheftræner endnu.

Kvalifikationsgruppen blev vundet foran Burundi (og Gabon der dog kun havde Aubameyang i 2 af 6 kampe). Derefter 1-2-tab i en træningskamp i Senegal. Testkampe op til CAN: 14. juni 1-1 mod Cameroun og 16. juni 2-3-tab mod Algeriet.

Halvdelen af truppen spiller til daglig i Frankrig, L1 eller L2. Fra L1 er der den angrebsstærke Rennes-højreback Traoré, Lille-venstreback Koné, Reims-offensivmand Doumbia og den store Nantes-angriber K. Coulibaly. Gode spillere.

Bemærk også midterforsvarer Wagué (ex-Udinese) der i januar drog til Championship-klubben Nottingham Forest hvor han efter lidt tilløb erobrede en plads på holdet, Salzburg-midtbanemand Samassekou og Sporting-offensivmand Diaby. Samt ikke mindst angriber Marega der nettede 11 gange for Porto i 18/19. Og Standard Liège-fløj Djenepo der netop er skiftet til Southampton.

Der er også midtbanemand L. Coulibaly, men han fik kun 1 start (og 5 indskitninger) for Rangers i foråret.

Det mest bekymrende for Mali er måske at målmand Diarra dels spiller i den hjemlige, ikke ret stærke liga, dels ikke er ret høj. Forskellige kilder siger 1,65, 1,73 og 1,85.

Fravær
Mali har faktisk en stor og stærk keeper i Samassa (senest franske Troyes, nu tyrkiske Sivasspor), men han afviste at tage med til CAN denne gang.

Midtbanen er også svækket uden Bissouma fra Brighton (skadet) og Yatabaré fra Antwerp.

Kommentarer

Feedback