Frankrig og Polen mødes søndag eftermiddag klokken 16.00 i ottendedelsfinalen ved VM. BetXpert bringer her forskellige odds på Frankrig - Polen. 

Inden VM spekulerede nogle i, om det skulle blive til et tidligt exit for de regerende verdensmestre, som det har været tilfældet ved de seneste tre VM-slutrunder. De spekulationer var dog allerede væk efter Frankrigs første kamp, hvor de blæste Australien af banen med en 4-1-sejr. 


I kamp to mod Danmark lignede det en uafgjort, da Andreas Christensen udlignede til 1-1, men Frankrig vandt alligevel 2-1 på et sejrsmål af Kylian Mbappé i det 86. minut. I den sidste gruppekamp mod Tunesien led Frankrig et 0-1-nederlag, men her skal det med, at Didier Deschamps sparede en del spillere fra idealopstillingen. 

Odds på Frankrig - Polen

Der er kampstart på Al Thumama Stadium i Doha søndag klokken 16.00, og du kan se med direkte på DR1 eller DRTV. 

Frankrig - PolenFrankrig er ikke overraskende store favoritter til at vinde ottendedelsfinalen mod Polen, der har set svage ud indtil videre i Qatar. De gik også kun videre til knockoutfasen grundet bedre målscore end Mexico.  

Robert Lewandowski og resten af det polske landshold har bestemt ikke vist spil, der kunne foranledige en til at tro, at de vil kunne spille sig videre mod Frankrig. Mod Argentina havde Polen ikke et eneste forsøg inden for målrammen, mens man tillod Argentina hele 13 forsøg på mål. Mod Frankrigs sprudlende offensiv kan langsomme spillere som Glik, Krychowiak og så videre komme på en for svær opgave, selvom keeper Szczęsny er godt spillende og nok skal redde nogle af Frankrigs forsøg.

Skal Polen levere overraskelsen, så skal verdensklasseangriberen Robert Lewandowski slå til, men spørgsmålet er, om hans holdkammerater er i stand til at sætte ham i scene. 

Didier Deschamps hvilede som nævnt en del nøglespillere mod Tunesien, og selvom Mbappé, Griezmann og så videre kom ind i løbet af anden halvleg, så kan det vise sig som en ekstra fordel for Frankrig. 

Foto: Janek Skarzynski / AFP

Det er over 11 år siden, at Frankrig og Polen senest spillede mod hinanden, og dengang vandt Frankrig med 1-0 i en venskabskamp.

De to nationer har én gang tidligere mødt hinanden ved et VM, og det møde fandt sted ved slutrunden i Spanien i 1982, hvor Polen sejrede med 3-2 i kampen om bronze. Det var et af de bedste polske landshold til dato med profiler som Boniek, Szarmach og den rutinerede Lato. Sidstnævnte blev VM-topscorer i 1974, hvor Polen også vandt bronze.  

Bud på startopstillinger

Frankrig: Lloris - Pavard, Varane, Upamecano, Hernandez - Tchouaméni, Rabiot - Dembélé, Griezmann, Mbappé - Giroud

Polen: Szczęsny - Cash, Glik, Kiwior, Bereszyński - Krychowiak, Bielik - Zieliński, Świderski, Frankowski - Lewandowski

Frankrig - Polen: livestream

Du kan se ottendedelsfinalen mellem Frankrig og Polen direkte på DR1. Det er også muligt at livestreame Frankrig - Polen på DRTV, og det er ganske gratis. 

Lige nu er der ikke spilforslag til Frankrig - Polen her på BetXpert, men du kan se alle VM tips for vores ekspertpanel her

Artikler tagget med "VM 2022"

Ofte stillede spørgsmål: Frankrig - Polen

🔎Hvor spiller Frankrig - Polen?
Argentina - Australien spilles på Al Thumama Stadium i Doha, Qatar.

🔎Hvor kan man se Frankrig - Polen?
Du kan se Frankrig - Polen direkte på DR1 og på DRTV den 4. december klokken 16.00. 

🔎Hvem er favoritter i Frankrig - Polen?
Frankrig er store favoritter til at vinde over Polen ifølge bookmakerne.