VM-favoritterne fra Brasilien indleder torsdag slutrunden i Qatar med et opgør mod Serbien. BetXpert bringer her odds på Brasilien - Serbien.

Det bliver spændende at følge Serbien, der virkelig kommer til eksamen i denne første kamp i Gruppe F mod de brasilianske VM-favoritter. Kan serberne levere overraskelsen, eller vil Neymar eller en af de øvrige stjerner føre Brasilien til sejr?

Torsdag den 24. november træder stjernebesatte Brasilien ind på VM-arenaen Lusail Stadium i Qatar, og der er enorme forventninger til brasserne. De stiller også med en erfaren grundstamme med Alisson i målet, Thiago Silva og Marquinhos i forsvarskæden, Casemiro regerer på midtbanen, mens Neymar skal styre de offensive aktioner.

Der er stort fokus på den brasilianske offensiv, hvor landstræner Tite kan vælge mellem stjerner som Richarlison, Roberto Firmino, Raphinha, Gabriel Jesus, Antony og ikke mindst den veloplagte Vinícius Júnior.

Serbien har bestemt også angrebsstjerner og kan stille med den træfsikre Aleksandar Mitrović og den unge makker Dušan Vlahović.

Odds på Brasilien - Serbien

Vi kan få topunderholdning på Lusail Stadium, hvor Brasilien skal forsøge at leve op til favoritværdigheden. Det går løs torsdag den 24. november klokken 20.00, og I kan se flere informationer om kampen lige her.

Brasilien - Serbien

Brasilien, fodbold

ANNE-CHRISTINE POUJOULAT / AFP

Det er vigtigt at få en god start på gruppespillet, og Brasilien - Serbien kan vise sig at blive et nøgleopgør i Gruppe F, hvor også Schweiz og Cameroun befinder sig. De to nationer tørner også sammen torsdag i den tidlige kamp.

Det forventes, at Brasilien kommer til at toppe gruppen, mens det ligner et tæt opgør mellem Serbien og Schweiz om at følge med Brasilien videre til ottendedelsfinalerne.

Peter Arnholdt: God og selvtillidsfuld stemning i Brasilien

BetXpert har interviewet Peter Arnholdt, der her på sitet skrev en lang artikel om de sydamerikanske nationer ved VM. Arnholdt er scout og skribent og er til daglig bosat i Brasilien. Han beretter om god og selvtillidsfuld stemning i det største land i Sydamerika. 

- I din artikel om de sydamerikanske nationer ved VM fremsætter du tre bud på en brasiliansk startopstilling. Hvilken tror du, vi får at se mod Serbien på torsdag?

- Det store spørgsmål er om den brasilianske landstræner Tite vælger at bruge Vinícius Júnior fra start eller ej. Et spionfoto fra mandagstræningen tyder på, at Real Madrid-angriberen får chancen fra start, fortæller Peter Arnholdt og fortsætter:

- Dermed får vi den fra artiklen beskrevne opstilling A, som ser således ud: Alisson; Danilo, Marquinhos, Thiago Silva, Alex Sandro; Raphinha, Casemiro, Lucas Paquetá, Vinícius Júnior; Neymar, Richarlison.

Stor tiltro til sjette VM-triumf

Peter Arnholdt vurderer, at vi får Fred at se inde centralt sammen med Casemiro, såfremt Vinícius Júnior starter ude. Der er dog ingen tvivl om de to forreste pladser ifølge Arnholdt.

- Resten giver sig selv. Richarlison er førsteangriber og danner duo med Neymar, som får en fri rolle. Der er kæmpe forventninger til Neymar, som også selv har store forventninger til turneringen. Landsholdsprofilen har således plantet en sjette stjerne på sine træningsshorts som tegn på, at Brasilien snart kan kalde sig 'hexacampeão', altså seksdobbelt verdensmester.

- Hvordan er stemningen i Brasilien her forud for første VM-kamp i over fire år?

- Stemningen her i Brasilien er god og selvtillidsfuld. For mange af Brasiliens cirka 220 millioner indbyggere er VM-slutrunder lig med perioder, hvor man samles med venner og familie, spiser noget grillkød, drikker nogle øl og hepper på sit landshold. Skolebørnene får tidligt fri, når landsholdets spiller, og det samme gælder bl.a. også medarbejdere i den offentlige sektor. Og så tror de fleste, at Brasilien endelig igen kan kalde sig verdensmestre efter 20 års pause.

- Hvad forventer du dig af opgøret mellem Brasilien og Serbien?

- Jeg forventer, at brasserne får hænderne fulde, fordi det både er et godt og konkurrencedygtigt mandskab, som de skal op imod. Serberne er fysisk stærke, godt organiserede og tekniske. De kan det hurtige spil fremad banen og mestrer genpresset til fulde, fortæller Peter Arnholdt og fortsætter:

- De kommer til slutrunden med masser af selvtillid efter fem sejre og en remis i de seneste seks kampe, og Serbien baskede bl.a. vores svenske brødre med 4-1.

- Brasilien er dog ubesejret i de seneste 15 kampe, og de kan også hente styrke i det faktum, at de har slået Serbien ved de seneste to VM-slutrunder. Så sent som i 2018 kvalificerede brasserne sig til ottendedelsfinalen efter en sejr på 2-0 på mål af Paulinho og Thiago Silva i den sidste puljekamp. Det gik faktisk rimelig smertefrit også med tanke på, at Serbien faktisk stadig havde en chance for at gå videre med en sejr.

Arnholdt fortæller, at Tite har forberedt sit mandskab vældig godt til torsdagens VM-kamp.

- Der er blevet trænet i angreb mod et femmandsforsvar a la det, som Serbien forventes at stille op med. Fart, driblinger, dybdeløb, retningsskift, kvikke og veltimede afleveringer er de redskaber, hvormed 'Seleção' skal dirke modstandernes fysisk stærke defensiv op, og det er jo karakteristika, som Neymar & Co. i den grad besidder.

Det kanariegule forsvar kommer dog selv på en svær opgave med at holde serberne fra fadet, understreger Arnholdt.

- Serbien vil lægge maksimalt pres på de brasilianske backs (Danilo og Alex Sandro), og trioen Mitrović, Vlahović og Tadić kommer til at udfordre Brasiliens centrale forsvarsblok med Marquinhos, Thiago Silva og Casemiro.

- Derudover skal brasserne også holde øje med Milinković-Savić, som orkestrerer meget af serbernes spil. Forvent en spændingsmættet match, hvor to formstærke hold clasher.

- Det bliver også en kamp på det mentale plan, hvor serberne vil sikkert forsøge at kyse brasilianerne ved kontant spil. Det er sikkert ikke dumt. Vi har tidligere set især Neymar tabe fokus, når modstanderne går hårdt til ham. Brasserne er dog favoritter, og det forlyder, at de har øvet op til 10 forskellige danse, som skal skydes af i tilfælde af scoringer, lyder det fra Peter Arnholdt. 

Bud på startopstillinger

Brasilien: Alisson - Danilo, Marquinhos, Thiago Silva, Alex Sandro; Raphinha, Casemiro, Lucas Paquetá; Vinícius Júnior., Neymar, Richarlison

Serbien: V. Milinković-Savić - Pavlović,  Milenković, Veljković - Lazović, S. Milinković-SavićKostić, Ilić, Tadić - Mitrović, Vlahović

ANDREJ ISAKOVIC / AFP

De brasilianske stjerner bør frygte Serbien

Serbien indkasserede den 29. marts i år et 0-3-nederlag til det danske landshold i venskabskampen i Parken, og de kan også komme under pres, hvis Neymar får sat fart i den brasilianske spilomgang.

Serbien imponerede ved at gå ubesejret igennem VM-kvalifikationen og vandt deres gruppe foran Portugal. Serbernes landstræner Dragan Stojković må have fokus på at slå brasilianernes spil i stykker og udnytte fysikken til at sætte sig igennem. Hvis angriberen Mitrović finder målstøvlerne frem i Qatar, så kan Brasilien få store problemer og kan se frem til en hård fight.

Målsætningen for Brasilien er at hente VM-trofæet hjem til Rio de Janeiro og Copacabana, men der er lang vej, og landstræner Tite kan vælge at eksperimentere på de forreste pladser i gruppekampene. I testkampe har Neymar været rykket ned som playmaker sammen med Lucas Paquetá med et tre-mandsangreb til at holde modstanderne under belejring.

Det er yderst risikovilligt og sætter maksimalt pres på balancespilleren Casemiro, der skal sørge for, at den defensive kæde ikke bliver sårbar overfor serbiske omstillinger.

Brasilien - Serbien: livestream

Du kan følge opgøret på DR1, men du har også mulighed for at livestreame Brasilien - Serbien direkte på dr.dk og følge kampen via din mobil, computer eller tablet.

Det er nemt, hurtigt, gratis og selvfølgelig helt lovligt at se kampen på DR's hjemmeside. 

 Se bookmakernes VM bonustilbud her 

Besøg Bwin

100% op til 1000 Kr

*Indeholder reklamelinks | stopspillet.dk | r&v gælder
Læs anmeldelse
Stort spiludbud
Fremragende livebetting-sektion
Stærk mobil platform
*Indeholder reklamelinks | stopspillet.dk | r&v gælder
Omsætningskrav Bonus udbetales som et risikofrit spil, og det risikofrie spil udbetales som et freebet, såfremt du taber på det risikofrie spil. Der er intet omsætningskrav ved eventuel gevinst på freebettet eller det risikofrie spil.

Yderligere vilkår Dette tilbud gælder kun for nye kunder. Kunder, som har haft en Bwin-konto oprettet tidligere end 1/1-2012, betragtes som nye kunder. Bonussen gives i henhold til din første indbetaling, efter du har oprettet en konto.
Regler og vilkår:  Vi henviser til Bwin hjemmeside for samtlige gældende vilkår og betingelser for denne bonus.

FAQ: Brasilien - Serbien

 🔎Hvor afvikles Brasilien - Serbien?
De to landshold brager sammen på Lusail Stadium i Qatar.

🔎Hvor kan jeg se Brasilien - Serbien?
Du kan se Brasilien - Serbien direkte på DR1 og på dr.dk den 24. november klokken 20.00. 

🔎Hvem viser VM i fodbold?
Tv-rettighederne er delt mellem DR1 og TV 2, der viser kampene ved VM i Qatar. Du kan også streame VM på DRTV og TV 2 Play. 

🔎Hvem er favoritter i Brasilien - Serbien?
Ifølge bookmakerne tager Brasilien en solid favoritværdighed.