18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

Få odds 2 på over 0,5 mål i Man Utd - Crystal Palace

Denne kampagne er ikke længere aktiv
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. 18+ Udeluk dig via ROFUS. 18+. Regler og vilkår gælder. Spil med omtanke. Spillemyndighedens hjælpelinje: StopSpillet.dk.

Denne kampagne er gældende for nye kunder

Hos Betfair kan du som ny spiller få vilde odds 2 på, at der bliver scoret over 0,5 mål i kampen mellem Manchester United og Crystal Palace. Det normale odds er på blot 1,005. Det eksklusive tilbud gælder kun for nye spillere med bopæl i Danmark, og hvis du vinder på spillet, får du gevinsten udbetalt som et freebet. Du kan maksimalt spille 300 kroner i kampagnen. 

  • Gå til Betfair.dk og opret konto med promokoden ZFBJ90
  • Spil maksimalt 300 kroner på over 0,5 mål i Man Utd - Crystal Palace på Betfair Sportsbook
  • Det forhøjede odds vil blive pålagt dit spil efter afslutning
  • Hvis spillet går hjem, bliver din gevinst udbetalt som et freebet
  • Din indsats bliver udbetalt til din konto
  • Dit freebet skal placeres på minimum odds 1,50
*Indeholder reklamelinks | stopspillet.dk | r&v gælder.
Yderligere vilkår

Tilbuddet gælder kun nye kunder, der tilmelder sig Betfair med promokoden ZFBJ9O. Din konto skal registreres i Danmark. Du kan ikke deltage i kampagnen, hvis du er nuværende eller tidligere kontohaver. Hvis du deltager i kampagnen ved hjælp af en dobbeltkonto, eller hvis du bruger mere end én konto til at deltage, forbeholder Betfair sig retten til at tilbageholde din bonus og eventuelle gevinster optjent på din dobbeltkonto. Efter oprettelse skal du placere et singlespil på Man Utd - Crystal Palace "Over 0.5 mål" til det forhøjede odds. Dit spil skal placeres på Sportsbook og inden kampstart. Den maksimale kvalificerende indsats er 300 kroner. Du kan godt spille for mere, men kun 300 kroner vil tælle med til det forhøjede odds. Spil placeret på Spillebørsen eller som en del af et multispil kvalificerer sig ikke til kampagnen. Spil placeret med en bonus accpeteres ikke og vil ikke kvalificere sig til kampagnen. Du kan ikke bruge Cash Out på dit kvalificerende væddemål. Vinder du på dit spil, udbetaler Betfair din indsats kontant til din hovedkonto efter kampens afgørelse. Du modtager derefter gevinsterne fra det forhøjede odds som en bonus på din bonuskonto inden for 24 timer efter kampens afgørelse. Dit gratis spil er gyldigt i 90 dage og skal benyttes på Sportsbook. Du skal gennemspille din bonus en gang, inden gevinsterne herfra overføres til din hovedkonto. Du kan bruge dit gratis spil til både single- og multispil og på alle sportsgrene, så længe oddset er på minimum 1,50. Spil placeret på Spillebørsen eller til mindre end odds 1,50 vil ikke tælle med til gennemspilningen. Hvis du placerer et multispil, skal mindst et af dine valg være til minimum odds 1,50. 

Feedback