18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

Sådan anmelder BetXpert bookmakerne

BetXpert tjener penge på to ting: 


1. Annoncer. Denne indtjening foregår via salg af annoncepakker til firmaer – typisk spiludbydere. Disse pakker har forskellige størrelse og pris alt efter hvor mange bannere annoncøren ønsker. Men basisdel af alle pakker som vi sælger til spiludbydere, er en anmeldelse. Hvis du ser en anmeldelse af en bookmaker her på sitet, er det altså fordi bookmakeren annoncerer her.

Men bemærk: Det er IKKE del af annoncepakke-aftalen at anmeldelsen skal være positiv. Over for bookmakeren forbeholder vi os retten til at skrive saglige og objektive anmeldelser med fokus på skidt såvel som kanel. Én af måderne vi gør dette på, er ved at have skrivende redaktionsmedarbejdere der ikke er involveret i salg af annoncer, og som har frie hænder til at levere upartiske tekster.

Men kan en anmeldelse nogensinde være 100% objektiv? Næppe. Vi går efter at bedømme bookmakerne på objektiv vis, men ubevidst vil der nok altid være én eller anden form for bias. Den bias kan være bookmaker-negativ – ubevidst overkompensering for læser-mistanke om positiv bias. Nok mere sædvanligt: Bias kan være bookmaker-positiv – simpelthen fordi vi ofte er i kontakt med bookmakerne og dermed kommer til at lide af en form for Stockholm-syndrom. Det er der bestemt fare for. Det er derfor vigtigt at læserne råber op hvis de opfatter en anmeldelse som overdrevent positiv. Så tjekker vi og justerer.

Bemærk i øvrigt: Når vi ikke bringer anmeldelser af eller henviser til firmaer der ikke annoncerer hos os, er det ikke kun fordi de ikke betaler os, men fordi vi ikke ønsker at henvise kunder til bookmakere hvor vi ikke kan hjælpe (via vores personlige kontakt), hvis der opstår problemer.

2. Affiliate/reklame-links. Når en læser trykker på et bookmaker-link her på sitet og opretter konto, betaler den pågældende bookmaker et beløb til os. Bemærk: Mens nogle affiliate-aftaler indebærer et fast beløb per kunde, indebærer andre aftaler større betaling til os jo flere penge kunderne taber. Men det element afholder os ikke fra at komme med spilforslag der sigter efter at få kunderne til at tjene penge. Et paradoks? Umiddelbart, ja, men faktisk ikke. BetXpert har flere (og flere tilfredse) læsere, hvis vi har gode spilforslag. Flere læsere = flere bookmaker-kunder (hvoraf nogle tjener penge, andre taber). Færre læsere = færre bookmaker-kunder. Det giver os simpelthen mere affiliate-indtjening at bringe gode tip end hvis vi gik efter at blanke læserne af med dårlige tip.    

Kommentarer

Feedback