I denne afgørende Gruppe F-kamp mellem får vi et møde mellem to af de bedste playmakere, når Kroatien med Luka Modric skal op imod Belgien under ledelse af Kevin De Bruyne. BetXpert har kigget nærmere på bookmakernes odds på Kroatien - Belgien.

Belgien skal vinde torsdag mod Kroatien for at gå videre til knockoutfasen. Bronzevinderne fra 2018 i Rusland har set rustne ud, mens Kroatien har leveret godt indtil videre. 


I anden spillerunde ved VM imponerede Kroatien mod Canada. Viceverdensmestrene fra 2018 kom dog bagud allerede efter to minutters spil, da Alphonso Davies flot headede canadierne foran. I det 36. minut udlignede Kroatien ved Andrej Kramaric, og lige før pausen scorede Marko Livaja til 2-1. I anden halvleg nettede Kramaric endnu engang, mens indskiftede Lovro Majer lukkede og slukkede i det 94. minut til slutresultatet 4-1. 

Belgien derimod har på ingen måde imponeret ved dette VM, og det er tydeligt at se, at de bærende spillere på holdet er blevet fire år ældre. De er ganske enkelt slet ikke på det niveau, som de var ved seneste VM i Rusland. Kevin De Bruyne, der ellers stadig besidder verdensklasse, har heller ikke spillet en god slutrunde. Skal Belgien videre, så kræver det, at profilerne hos belgierne stepper gevaldigt op.

Odds på Kroatien - Belgien

Bookmakerne vurderer det som en meget lige kamp, som det ses herunder. Der er kampstart torsdag klokken 16.00 på Ahmad bin Ali Stadium. Du kan se statistik på Kroatien - Belgien i vores Matchcenter. 

Kroatien - Belgien

Kroatien er videre til ottendedelsfinalerne, hvis de formår at få uafgjort mod Belgien, så de vil formentlig spille afventende og overlade spilovertaget til Belgien. Belgierne har haft bolden mest i deres første to kampe, men de har haft svært ved at skabe chancer, og det har de i den grad brug for at få gjort noget ved i torsdagens kamp. Det er kun sejren, der tæller for Belgien. 

Det er også sidste udkald for den gyldne belgiske generation, og flere af spillerne takker givetvis af på landsholdet efter slutrunden i Qatar. Det, de har præsteret indtil videre i Qatar, har også vist, at det er tid til at give plads til yngre spillere. 

Belgierne skal håbe, at det går ligesom sidste gang, de to hold mødte hinanden. Det skete i en venskabskamp forud for EM-slutrunden i fjor, og her sejrede Belgien med 1-0 på mål af Romelu Lukaku. Og netop Lukaku kan vise sig at være nøglen for Belgien. Inter-stjernen er startet ude i de første par kampe, og er han klar til at starte inde mod Kroatien, er det naturligvis et stort plus. Michy Batshuayi er startet inde i de første par kampe, og han er indtil videre eneste belgiske målscorer i Qatar. 

Bud på startopstillinger

Kroatien: Livakovic - Juranovic, Lovren, Gvardiol, Sosa - Brozovic, Modric, Kovacic - Kramaric, Livaja, Perisic

Belgien: Courtois - Alderweireld, Vertonghen, Castagne - Meunier, Tielemans, Witsel, T. Hazard - De Bruyne, Lukaku, E. Hazard

Belgien er uden Amadou Onana, der er i karantæne. 

Belgien og Kroatien ved VM i 2018

Ved VM 2018 i Rusland var både Kroatien og Belgien med i semifinalerne. Og det lykkedes Kroatien at booke billet til finalen med en 2-1-sejr over England, mens Belgien rendte ind i et 0-1-nederlag til Frankrig.

Måske kan Kroatien igen gå hele vejen til finalen, da deres rutinerede trup stadig har klasse. Hos Belgien skal stjernerne som nævnt steppe op, hvis de skal gøre sig forhåbninger om at besejre det stærke kroatiske mandskab. Fokus vil her selvfølgelig i første omgang være på megastjernen Kevin De Bruyne, der er omdrejningspunkt for den belgiske offensiv. 

Med en inspireret De Bruyne besejrede Belgien det danske landshold i Parken ved EM 2020, mens Kroatien eliminerede Danmark ved VM-slutrunden i 2018 efter straffesparkskonkurrence.

 Foto: Paul Ellis / AFP

 Se bookmakernes VM bonustilbud her 

Kroatien - Belgien: Livestream

Du kan følge opgøret på TV 2, men du har også mulighed for at livestreame Kroatien - Belgien direkte på TV 2 Play og følge kampen via din mobil, computer eller tablet.

Besøg Unibet

100% op til 1.000 kr.

*Indeholder reklamelinks | stopspillet.dk | r&v gælder
Læs anmeldelse
Stort udvalg af sportsgrene
Ofte fokus på Skandinavien/DK
Stærk mobil platform
*Indeholder reklamelinks | stopspillet.dk | r&v gælder
Læs vilkår og betingelser her
Omsætningskrav 8.00x bonus til minimum odds 1,40.Benytter du dig af den maksimale bonus skal du altså omsætte for 8000 kr indenfor 60 dage for at spille den fulde bonus fri.

Yderligere vilkår Dette tilbud er tilgængeligt for udelukkende nye kunder, der er 18 år eller ældre. bosiddende i Danmark. Bonuspenge kan ikke benyttes på poker.
Regler og vilkår:  Vi henviser til Unibet hjemmeside for samtlige gældende vilkår og betingelser for denne bonus.

 FAQ: Kroatien - Belgien

🔎Hvor afvikles Kroatien - Belgien?
Kroatien - Belgien mødes på Ahmad bin Ali Stadium i Al Rayyan, Qatar.

🔎Hvor kan jeg se Kroatien - Belgien?
Du kan se Kroatien - Belgien direkte på TV 2 og via stream på TV 2 Play den 1. december klokken 16.00. 

🔎Hvem er favoritter i Kroatien - Belgien?
Det er meget tæt ifølge bookmakerne, der spår en tæt kamp.