Der er lagt op til topspænding på Villa Park, når Aston Villa tager imod Chelsea i FA Cuppens 4. runde. Der er kampstart onsdag klokken 21.00 og du kan her se bookmakernes bedste odds og få guide til livestream.

Livestream FA Cup hos Bet365

Det blev 0-0 på Stamford Bridge, da Aston Villa besøgte Chelsea i FA Cup-kampen den 26. januar. Derfor skal de to Premier League-mandskaber ud i dette FA Cup replay, hvor Aston Villa har hjemmebanefordelen.

Odds på Aston Villa - Chelsea

Her finder du de bedste odds på FA Cup-opgøret, hvor vi denne gang skal have fundet en vinder. Der er kampstart onsdag den 7. februar klokken 21.00.

Aston Villa - Chelsea

Begge Hold Scorer til Odds 1,62 hos Bet365* 

Aston Villa må forventes at tage initiativet og har været stærke på hjemmebane i denne sæson. Der er også god selvtillid hos Villa-spillerne, der hentede en 5-0 sejr over Sheffield United i seneste spillerunde.

Mens Aston Villa har været i forrygende form og skaber chancer på samlebånd, så er der mørke skygger over Chelsea-truppen efter et par store nederlag.

Chelsea skal nu jagte succes FA Cuppen og forsøge at komme tilbage på sejrskurs efter nederlag i Premier League til Liverpool (1-4) og Wolverhampton (2-4) i de seneste spillerunder. Chelsea har en del at bevise og deres offensive profiler bør kunne udfordre Aston Villa-forsvaret. Der er lagt op til en underholdende affære.

Hvis du er interesseret i at se spilforslag fra BetXperts ekspertpanel, kan du se dem alle her

Foto: AARON M. SPRECHER / AFP

Livestream Aston Villa - Chelsea hos Bet365

Du kan følge med, når det går løs i de engelske storkampe og det er heldigvis nemt at finde et godt og gratis livestream til FA Cup-braget.

Har du en spillekonto hos Bet365*, kan du gratis livestreame topkampene. Eneste krav er, at du har penge på kontoen, og det er nok at have bare én øre stående.

Sådan livestreamer du FA Cup-kampene

Hvis ikke du allerede har en konto hos Bet365*, er det meget nemt at få en. Du går blot til Bet365.dk, klikker på ”Opret konto oppe i højre hjørne og følger derefter instrukserne, der bliver vist på din skærm.

Det tager få minutter, og så kan du være klar til gratis livestream af kampene. Hvis du allerede har en bettingkonto, er processen endnu lettere, og du er dermed allerede sikret adgang til et stort udvalg af livestream

Her skal det nævnes, at du ikke behøver at spille på kampen for at se med på livestream i høj kvalitet.  

Besøg Bet365
Stort udvalg
Tidlige odds
Markedets bedste livebetting
*Indeholder reklamelinks | 18+ | stopspillet.dk | r&v gælder | Selvudelukkelse: Rofus.nu
Omsætningskrav Væddemålskreditter fra 50 kr, op til 1.000 kr. Min. odds og væddemålsundtagelser gælder. Gevinster er eksklusive indsats for væddemålskreditter.
Husk at bruge Bet365 bonuskode ved tilmelding.

Yderligere vilkår Kun tilgængeligt for nye kunder.
Regler og vilkår:  Vi henviser til Bet365 hjemmeside for samtlige gældende vilkår og betingelser for denne bonus.

Guide til gratis livestream af Aston Villa - Chelsea

  • Gå til Bet365.dk
  • Tryk på "Liveodds" onsdag den 7. februar klokken 21.00
  • Find kampen Aston Villa - Chelsea under "Fodbold"
  • Tryk på afspilningsikonet - så er livestream klar

Få en oversigt over samtlige fodboldkampe på TV samt guide til livestream

Livestream Aston Villa - Chelsea hos Unibet

Den populære bookmaker Unibet har et af markedets bedste livestream-tilbud og du kan se alle kampene fra de bedste ligaer og turneringer. 

Så du kan også følge med i den engelske FA Cup hos Unibet*, der giver dig en plads på første række til topkampene.

Har du endnu ikke en spillekonto hos Unibet*, så tager det ganske få minutter at oprette sig og herefter er du sikret masser af fantastiske livestreams.

Det er tilstrækkeligt at have bare én øre stående for at kunne følge de engelske FA Cup-kampe og alle de andre streams hos Unibet*.

Ofte stillede spørgsmål

🔎Hvornår afvikles Aston Villa - Chelsea?
Der er kampstart onsdag den 7. februar kl. 21:00 på Villa Park i Birmingham.

🔎Hvor kan jeg se Aston Villa - Chelsea?
Du kan finde gratis livestream til alle FA Cup-kampe hos Bet365* og Unibet*. Se også vores store tv-oversigt med alle dagens fodboldkampe.