Onsdag aften spilles årets UEFA Cup finale på Estadio José Alvalade i Lissabon. Kampen står mellem Sporting Lissabon og CSKA Moskva. Det hører til sjældenhederne, at et hold har hjemmebane i en europæisk finale, men i år er det tilfældet for portugiserne, hvilket på forhånd må gøre dem til favorit mod de russiske modstandere.

Sportingbet er selvfølgelig klar med odds på finalen. Sporting Lissabon giver odds 2,00, hvis de vinder deres første europæiske titel siden 1964, hvor de ligeledes vandt UEFA cuppen. Modstanderne CSKA fra Moskva skal bestemt ikke undervurderes. De har turneringen igennem været et af de stærkeste hold, og Sportingbet giver hele odds 3,75 på en russisk sejr.

Vinder Sporting Lissabon kampen med 1-0 med deres brasilianske topscorer Liedson som matchvinder, giver Sportingbet odds 21,00. Vinder portugiserne kampen med 3-0 og med Liedson som første målscorer, får man hele 51 gange pengene igen.

Tror man på russisk sejr i Lissabon, giver Sportingbet odds 21,00 på en 1-0 sejr til CSKA med Vagner Love som målscorer. Samme resultat - dog med Daniel Cavalho som målscorer giver odds 34,00.

Sportingbet har selvfølgelig en masse andre væddemål på finalen. Nedenstående er et lille udvalg. Alle andre væddemål kan ses på Sportingbet.com

* Sporting Lissabon vinder med mindst 2 mål: odds 3,75
* CSKA Moskva scorer ikke i kampen: odds 2,25
* 0 eller 1 mål i kampen: odds 2,80
* Mindst 4 mål i kampen: odds 4,20
* Første mål scorers mellem 61-70. minut: odds 12,00