Årets sidste store boksekamp venter, når Jake Paul og Andre August brager sammen i Orlando, Florida den 15. december - natten til den 16. december dansk tid. Se alle odds på Jake Paul.

Jake Paul odds mod Andre August

De fleste bookmakere har odds på Jake Paul vs Andre August. Der er bred enighed om, at Jake Paul er storfavorit til at vinde kampen. Bookmakerne har sat i omegnen af odds 1,15 på sejr til Paul, hvilket svarer til en vinderchance på omkring 89%.

Vinder Højeste odds Bookmaker
Jake Paul 1,17
Uafgjort 19,00
Andre August 5,10

Odds opdateret 7/12 kl. 16.30

Mere om MMA odds

Forud for Jake Paul vs August

Jake Paul har gennem sin karriere primært bokset mod tidligere MMA-fightere, som ikke har haft den store erfaring med sporten.

Hans stistik lyder på 7-1. Det ene nederlag kom i hans syvende kamp, hvor han stod overfor Tommy Fury, som er bror til Tyson Fury. Her tabte Paul på en split decision. Han vandt efterfølgende kampen mod MMA-stjernen Nate Diaz.

Jake Paul

Foto: AFP

Nu møder Jake Paul en rigtig bokser i form af Andre August. Det kan ses som et forsøg fra Pauls side på at komme væk fra de føromtalte showkampe mod MMA-fighters og tidligere NBA-spillere.

Hvem er Andre August?

Jake Pauls modstander Andre August er en 35-årig professionel bokser, der kun har kæmpet én gang i det seneste år, og før det havde han fire års pause. Det er simpelthen en rusten fyr, han er oppe imod. Men August har trods alt 10-1-1 i kampresultater og er grundlæggende en god bokser.

Andre August er måske ikke den nye Mohammed Ali, men han har et godt slog og farlige kombinationer. Han bliver bestemt ikke let at knockoute.

Hvem vinder Paul vs August

Det er svært at sige andet end, at Jake Paul skulle være favorit i denne kamp. Det er en højere vægtklasse end, hvad Jake Paul normalt bokser i, hvilket betyder, at det med garanti bliver sværere for ham at knockoute sin modstander.

Spilforslag Jake Paul vs. August

Dommerne er bestemt på Pauls side, og denne kamp vil med garanti betyde mere for Paul, end den gør for Andre August. Denne MMA kamp er en guldgrube for Andre August, mens det er Jake Pauls billet til at nå de store kampe.

Spørgsmål og svar om Paul vs August

Hvornår starter Paul vs August?

Kampen foregår natten til den 16. december dansk tid.

Hvem er favorit til at vinde Jake Paul og Andre August?

Jake Paul er storfavorit til at vinde kampen ifølge bookmakerne.

Kan jeg bette på Jake Paul vs August?

Ja, der er et stort udvalg af odds på Paul vs August kampen. Du finder konkurrencedygtige odds hos bookmakere.

Hvor finder Paul vs August sted?

Caribe Royal Hotel danner rammen om kampen mellem Jack Paul og Andre August.