Årtusindets boksekamp venter, når Jake Paul og Mike Tyson brager sammen i Arlington, Texas den 20. juli - natten til den 21. juli dansk tid. Se alle odds på Jake Paul - Mike Tyson.

Jake Paul mod Mike Tyson

Det kom som en enorm overraskelse for alle boksefans, da det blev annonceret at legenden Mike Tyson er klar til igen at indtage bokseringen.

Den tidligere sværvægtsverdensmester i boksning fylder snart 58 år, og den 21. juli skal ´Iron Mike´ møde Jake Paul på 27 år i AT&T Stadium i Arlington, Dallas, med plads til 80.000 tilskuere.

Showkampen præsenteres i samarbejde med Netflix, som også viser kampen direkte. Der er lagt op til en seværdig begivenhed, hvor det bliver interessant at se om Mike Tyson stadig har power i næverne til at levere en knockout.

Mike Tyson odds

Vi ved endnu ikke, hvor mange omgange kampen er sat til, men Mike Tysons største chance for at vinde kampen vil nok være at gå efter en hurtig KO.

Vi holder øje med specialodds for Tyson og opdatere med nye odds, når bookmakerne åbner disse markeder.

Vinder Højeste odds Bookmaker
Mike Tyson 2,40
Mike Tyson 2,40

Jake Paul odds

Hvis Jake Paul kan holde afstand til Tysons frygtede uppercuts, så kan han håbe på, at den 30 år ældre ´Iron Mike´ løber tør for kræfter i de sidste runder.

Vinder Højeste odds Bookmaker
Jake Paul 1,50
Jake Paul 1,50

Odds opdateret den 22. marts

.

Se også mere om MMA odds

Jake Paul - Mike Tyson Spilforslag 

Mike Tyson vinder på KO 

Der er mange meninger om denne showkamp og man kan bestemt sætte spørgsmålstegn ved den sportslige værdi. Men ´the show must go on´ og mange boksefans er spændt på at se om den tidligere undisputed heavyweight world champion Mike Tyson stadig har dynamit i næverne.

Mon ikke Tyson vil komme stormende ud i første omgang og forsøge at stoppe Jake Paul med et par vilde uppercuts og hooks. Og hvor god en bokser er Jake Paul egentlig? Ved han hvordan han skal undgå at rende ind i en KO og lande i kanvassen? 

Seneste boksekamp for Mike Tyson var opvisningskampen mod Roy Jones Jr. i 2020, men seneste professionelle kamp var for 20 år siden. Og man kan vel roligt antage, at Mike Tyson ikke har holdt formen ved lige og vil mangle fart og udholdenhed mod Jake Paul.

Der er dog god tid til at træne og ifølge videoklip fra sparring, så bevæger ´Iron Mike´ sig godt i ringen - for sin alder.

Dette taler for Mike Tyson

  • Han har killer-instinktet og kan ende kampen med et enkelt slag.
  • Da Mike Tyson var på toppen, var han en af de bedste boksere nogensinde og han møder en uerfaren modstander.
  • Selvom Jake Paul har leveret underholdende kampe, så har hans modstanderne ofte været af tvivlsom karakter.

Dette taler imod Mike Tyson

  • Det er helt klart alderen, han er 58 år gammel.
  • Han er ikke lige så hurtig og bevægelig længere.
  • Efter boksehandskerne blev lagt på hylden har Mike Tyson vist været en sjælden gæst i fitnesscenteret. 
  • Jake Paul har derimod trænet hårdt og er i absolut topform.
  • Jake Paul har en rekord på 10 sejre og 1 nederlag. Hans to seneste kampe er begge endt med knockouts i første runde.

Jake Paul: "Time to put Iron Mike to sleep"

På X/Twitter har den selvsikre Jake Paul følgende opslag:

Jake Paul

I november 2020 stod Paul over for den tidligere NBA-spiller Nate Robinson, mens aftenens hovedkamp var Mike Tyson vs. Roy Jones Jr. Foto: AFP

Jake Pauls følgere på social media

Der er store penge at hente i ringen, og på det seneste har en række realitystjerner, Youtube-kendisser og TikTok-influencere gjort deres indtog i bokseverdenen.

Jake Paul tjente omkring 9 millioner dollars, da han tilbage i februar sidste år tabte til Tommy Fury, der bl.a er kendt fra tv-programmet ´Love Island´ og er bror til Tyson Fury.

Så mange følgere har Jake Paul på de sociale medier.

  • YouTube: 20,5 million følgere
  • Facebook: 5,7 million følgere
  • Twitter/X: 4,6 million følgere
  • Instagram: 25,9 million følgere
  • TikTok: 17,3 million følgere

Sådan ser du Mike Tyson vs. Jake Paul.

Kampen mellem Mike Tyson og Jake Paul kan ses på Netflix den 20. Juli.

Det kan blive én af verdens mest sete boksekampe nogensinde, da kampen kan ses af alle med Netflix-abonnement verden over.

Normalt skal man betale ret høje beløb for at kunne se de store boksekampe via Pay-per-view. Et Basis-abonnement hos Netflix koster 79 kr. om måneden.

Kampen mellem Mike Tyson og Jake Paul er en del af Netflix´s nye satsning på livesport.

Billetterne til kampen koster 35.000 kroner for en floor-level ticket, mens de billigste billetter koster 1400 kroner. Der er plads til 80.000 tilskuere på det topmoderne AT&T Stadium.

Hos Netflix kan man også se sportsdokumentar om Formula 1 - Drive to survive, Tour de France Unchained, Michael Jordan og Lakers i ´Last Dance´ og du kan også følge fodboldklubben Sunderland ´til I Die.

Fakta om Mike Tyson

Sværvægtsbokseren Mike Tyson er en af verdens mest kendte boksere nogensinde. Han har bokset i alt 58 kampe, han har vundet 51 kampe, heraf er 44 kampe vundet på knock out. Hele 24 gange har Mike Tyson stoppet sin modstander i første omgang.

I 1986 blev Mike Tyson den hidtil yngste verdensmester nogensinde, da han i en alder af 20 år besejrede Trevor Berbick. 

Tyson tilbragte tre år i fængsel (1992-1995) på grund af en dom for voldtægt. Han gjorde imidlertid comeback i ringen i december 1995. Tyson genvandt verdensmestersbæltet i 1996.

Den 28. juni 1997 blev Mike Tyson diskvalificeret i WBA-titelkampen for at bide et stykke af Evander Holyfields øre. Tyson mistede efter kampen retten til at bokse i Nevada.

Han gjorde comeback i 1999 i en turbulens periode, hvor der var flere skandaler end sejre i bokseringen. Den 13. oktober 2001 besejrede Mike Tyson den danske bokser Brian Nielsen i Parken.

I juni 2005 annoncerede Mike Tyson at han gik på pension efter han havde været plaget af knæproblemer og været igennem flere operationer.

Mike Tyson blev optaget i Boxing Hall of Fame i 2011.

Grundet økonomiske problemer har Mike Tyson deltaget i flere opvisningskampe. Seneste exhibition fight var i november 2020 mod 

Mike Tyson fik i starten af karrieren kælenavnet "Kid Dynamite" grundet den aggressive, hårdtslående og eksplosive stil. Han blev senere også kaldt "Iron Mike" og "the Baddest Man on the Planet".

boksning odds Joshua vs Ngannou

Spørgsmål og svar om Jake Paul - Mike Tyson

Hvornår er kampen mellem Jake Paul - Mike Tyson?

Kampen foregår natten til den 20. juli dansk tid.

Hvor kan jeg se Jake Paul - Mike Tyson?

Kampen sendes live på Netflix.

Hvem er favorit til at vinde Jake Paul og Mike Tyson?

Jake Paul er storfavorit til at vinde kampen ifølge bookmakerne.

Kan jeg bette på Jake Paul vs Tyson?

Ja, der er et stort udvalg af odds på Paul vs Tyson kampen. Du finder konkurrencedygtige odds hos bookmakere som LeoVegas og Expekt.

Hvor finder Jake Paul vs Mike Tyson sted?

Jack Paul og Mike Tyson mødes i Arlington, Texas. Kampen foregår på AT&T Stadium, der normalt er hjemmebane for NFL-holdet Dallas Cowboys.