Øyeblikket dere alle har ventet på er endelig her; Betsafe tilbyr nå livebetting på et utvalg av kamper denne midtuken. Allerede i forrige uke begynte Betsafe med livedekningen, og denne uken utvider vi tilbudet enda mer!

I kveld står Inter Milan – Ajax på programmet, og tipperne kan glede seg til et fyrverkeri av en fotballkamp i Champions League i form av magiske finter, hurtige rykk samt den store spissduellen mellom Inters brasilianske stjerne Adriano og Ajax` nye stortalent Klaas Jan Huntelaar.

Det store spørsmålstegnet er om Ajax` unge stjerneskudd Klaas Jan Huntelaar fortsetter målformen? Med 9 mål på de fem siste seriekampene blir han av ekspertene allerede sammenlignet med Marco Van Basten.

For hjemmelaget så jubler de over at man endelig får lov til å ta i mot tilskuere på kampene igjen. Laget ble hardt straffet etter bråket mot byrival AC Milan i fjorårets Mesterliga-sluttspill, og publikum har vært utestengt fra Giuseppe Meazza helt siden da. I kveld er imidlertid den harde kjerne tilbake, og klare til å lage leven mot Ajax` hardbarkede fans.

Så nå er det bare å benke seg foran TV`en, klargjøre micropop`en samt passe på at datamaskinen ikke er lenger enn en armlengde unna når kampen starter i kveld. Få litt ekstra spenning fra sofakroken, og prøv ut vår livebetting allerede i kveld!

Av annet forskjellig snacks denne midtuken kan vi for øvrig by på livebetting fra Premier League onsdag mellom West Ham og Bolton. Og for alle kurvballentusiaster byr vi på livespill fra basketballens europeiske mekka torsdag; når litauiske Zalgiris gjester det spanske stjernelaget Barcelona i Euroleague.!

Log in på Betsafe når det nærmer seg kampstart, og følg spenningen på nært hold med en liten innsats eller to!

Velkommen inn!