Danske Spil* har lanceret en app til iOS og Android, så du nu kan spille poker fra mobilen, og barsler med browser- og Mac-version af pokerklienten...

Danske Spil* er så småt ved at markere sig som én af de største spillere på det danske pokermarked, og den status blev yderligere bakket op for nyligt, da det tidligere tipsmonopol kunne lancere en mobil poker app til Android og Apples mobilenheder.

"Det er vigtigt for os at få et mobil produkt ud i markedet, da det har været meget efterspurgt hos vores kunder."

Søren Schneider, Danske Spil*

- Vi har i 2013 forberedt os på at få alle vores produkter mobile. Vi er derfor glade for at kunne lancere en mobil poker app, fortæller Søren Schneider, produktchef for Poker, Casino og Games hos Danske Spil*.

I første version vil det kun være muligt at spille de såkaldte cash games på mobiludgaven af Danske Spil* Poker. På et senere tidspunkt vil det blive muligt at spille turneringer og sit and go's. Det vil man kunne gøre uden at skulle bruge sit Nem Id. Her skal man blot angive brugernavn og adgangskode.


- Vi starter med cashgame, og så kommer de andre ting trinvist. Det er vigtigt for os at få et mobil produkt ud i markedet, da det har været meget efterspurgt hos vores kunder, forklarer Søren Schneider.

Mobilløsningen er ikke den eneste nyhed, der er på vej hos Danske Spil* Poker. Senere kommer også en længe efterspurgt Mac-løsning.

- Vi ville gerne have haft en Mac-løsning langt tidligere, men i og med at vi ikke selv udvikler produkterne, så har vi ikke været herre over prioriteringen fra BwinParty, og vi må konstatere, at det er blevet nedprioriteret hos vores leverandør.

Poker på mobil kan dog tilgås fra både IOS og Android telefoner, så forhåbentligt vil det hjælpe lidt, at poker nu vil kunne spilles via iPhone og iPad, forklarer han og fortsætter:

- 2014 ser spændende ud og udover vores mobilfokus, ser vi også frem til at lancere en browserversion, der gør det muligt at spille direkte fra internettet uden at skulle downloade Danske Spil* Poker, oplyser Søren Schneider.

Du finder mobil-appen i din mobil eller tablets app-butik ved at søge efter Danske Spil* Poker. Hvis du er Android bruger skal du gå ind på Danske Spil* på mobilen og der kan du hente og spille appen.