Tiden mellem jul og nytår bliver ofte brugt på at se tilbage på det forgangne år - også hos BetXpet. Vi gennemgår her årets redaktionelle højdepunkter og finder de 10 mest læste artikler fra 2016

Udelukkelser, limits, svindel, ludomani og en dagbog fra en golf-trader, der har taget springet og er gået all-in på livet som fuldtids-bettor.

Det er overskrifterne i stikord, hvis man ser på de redaktionelle artikler, I brugere på BetXpert har fundet mest interessante i 2016. Derudover var 2016 også året, hvor vi fik stablet et bruger-arrangement på benene og lanceret BetXpert TV.

Den mest læste artikel på BetXpert i det forløbne år - hvis vi ser bort fra optakter og guides - var historien om Allan W, der var velkommen som kunde hos Danske Spil, indtil han begyndte at vinde store penge.

På andenpladsen kommer en anmeldelse af BT's spilekspert Steffen Dams bog "Sådan vinder du på oddset", mens historien om Kristian Kofoed, der kan spille for lige præcis 0 kroner på en badminton-double hos Bet365*, er den tredjemest læste artikel af jer brugere i 2016.

Derudover satte brugerne også pris på artikelserien om den tidligere ludoman Mads, ligesom der var stor interesse for at læse om Jesper Asbirks liv som professionel golf-trader.

Se en komplet artikeloversigt sidst i artiklen.

Alsidig dækning  

De førnævnte historier er samtidig et udtryk for den alsidighed, vi tilstræber på BetXpert i vores dækning af betting og bookmakerbranchen i Danmark.

For vi vil både være et medie, der kaster et kritisk blik på branchen, skriver om dens skyggesider og agerer spillernes vagthund.

Men vi vil også være et site, der uddanner danskerne til at blive bedre spillere og hjælper dem til at slå bookmakerne over det lange seje træk.

I kan derfor forvente meget mere af det samme i det kommende år, hvor vi sigter mod at lave en endnu skarpere og bedre dækning.      

Brugerne elsker optakter

Så er der selvfølgelig også de mange optakter, som vores dygtige fageksperter skriver. De har også i 2016 været særdeles populære og nogle af de mest læste artiker.


Deres høje kvalitet, lange holdbarhed og "air-time" gør dem særdeles populære blandt vores brugere.

Særligt populære i 2016 var vores optakter og guides til EM-slutrunden i fodbold. Fire ud af de fem mest læste optakter/guides omhandlede således EM. Nedenunder kan I læse de 5 mest populære.
 

Vildledende markedsføring og BetXpert TV

Inden vi går til listen over de mest læste artikler, så tillader vi os lige at runde nogle af de mange andre begivenheder, fokusområder og artikler fra årets løb på BetXpert.

I årets løb så vi et comeback til chatten på BetXpert, som udover at blive brugt som sparringsrum, også har dannet scene for en masse debatter og Q&A's med alt fra oddssættere, advokater og spileksperter. Her er highlights fra chatten med professionel bettor Torben N. Sørensen.

I løbet af 2016 var der flere uheldige sager for bookmakerne. Blandt andet var der en stribe licensbookmakere, som udbød ulovlige væddemål på ungdomsfodbold og Unibet fik bøde for brud på hvidvaskningsreglerne.

Sidst på året kom Betsafe i vælten for at trække en cash back-kampagne tilbage. Vi så også flere tilfælde af uetiske markedsføringskampagner - bl.a. fra Se og Hør og ikke mindst en kampagne for LeoVegas, som Forbrugerrådet omtalte som et omfattende brud på maredsføringsloven.

Der blev også sat fokus på Bettingmyter, og hvordan du undgår bookmakernes limits.

Til sidst skal vi også runde nogle af de nye tiltag fra BetXpert i årets løb. Vi fik bl.a. skudt BetXpert TV i gang - se det første afsnit med hockey-tipperen Mike Larsen her, og så var der først i december mulighed for at møde BetXpert-holdet til vores første store bruger-arrangement - se stemningsbilleder fra arrangementet her.

Rigtig godt nytår til alle vores brugere!

Top 10: Mest læste artikler 2016 (som ikke er optakter/guides)

1. Vandt formue: Nu beskyldes han for upassende opførsel

2. Sådan vinder du på Oddset - anmeldelse: Vigtig og vellykket

3. Kristian vinder for meget: Så lidt må han spille for

4. Facebook-spilleside sælger fup og fiduser

5. Udspekuleret oddssvindel koster spillekiosker dyrt

6. Historien om Mads - del 1: Fra mønsterelv til ludoman

7. En golf-traders hverdag: 200-300 spil på en eftermiddag

8. Danske Spil-kunde fik 495 sek. forsinkelse på væddemål

9. Golf-trader på fuld tid: Her er min nye hverdag

10. Historien om Mads - del 2: På fire dage røg der 50.000 kroner

Top 5: Mest læste optakter/guides

1. Hvem vinder EM i Frankrig 2016: Se odds her

2. EM-managerspil: Få inspiration til EM 2016 Drømmehold

3. Her er straffesparksskytterne ved EM 2016

4. Tour de France 2016 - optakt: Quintana truer igen Froome

5. EM 2016: Sådan finder du de bedste topscorer-odds