Som konsekvens af en særdeles rodet og problematisk julekampagne vil BetXpert ikke længere promovere Betsafe-kampagner i artikler.

Mange af BetXperts brugere var sidste uge vrede på Betsafe på baggrund af en helt særlig adventskampagne.

Fra søndag 4. december til søndag 11. december kunne man ifølge Betsafes kampagne få refunderet sit nettotab op mod 1.000 kroner.

Det var et meget flot tilbud, som BetXpert skrev en artikel om.

Der var dog desværre fra begyndelsen en masse problemer med uklare vilkår, og flere af vores brugere fik modstridende oplysninger af Betsafes support.

Derudover blev tilbuddet allerede trukket tilbage tirsdag eftermiddag, længe før den oprindeligt annoncerede slutdato.

På Betsafes kampagne-side kunne man læse, at det skyldtes omfattende misbrug. Herefter ville man i løbet af onsdagen oplyse om, hvad der ville ske med kampagnen - og ikke mindst ske med alle dem, som havde spillet.

Som det også fremgår af tråden var flere af BetXperts brugere dog ikke opmærksomme på, at kampagnen var stoppet igen. Derfor var flere inde at spille på hos Betsafe i den tro, at de kunne få refunderet deres tab op til 1.000 kroner.

Selvom det altid er kundens ansvar at tjekke de vejledende kampagneregler, så mener vi, at Betsafe burde have kommunikeret langt tydeligere på deres website og sendt mails ud til kunderne om, at kampagnen ikke længere var gældende. Det gjorde de tilsyneladende ikke.

Betsafe vil ikke uddybe

Vi har kontaktet Betsafe og spurgt, hvad der præcist er gået galt, og hvorfor kampagnen ikke kunne fuldføres. 
 
Vi har også spurgt, hvorfor de ikke oplyste deres kunder om kampagnens stop via mails, og hvorfor de ikke klart skrev det på deres forside. Vi har ligeledes spurgt, hvad der nu sker med de kunder, som har spillet i den tro, at kampagnen stadig var gældende.
 
Det har de dog ikke ønsket at udtale sig om. De har kun givet følgende besked, som også ses på deres hjemmeside:
 

"Med hensyn til vores 2. adventskampagne omhandlende 100% Cashback kan vi nu informere om, at Betsafe vil refundere netto tab på op til 1000 DKK for bets, der er blevet placeret i perioden fra søndag den 4. december kl. 00.01, til tirsdag den 6. december kl. 18:00 dansk tid. Kunder som har indbetalt penge for at deltage i kampagnen, vil frit og gebyrfrit kunne trække deres penge ud igen. Ligeledes vil eventuelle kreditkort gebyrer blive refunderet. Udbetalingen vil finde sted den 14. december, sådan at alle gældende bets er opdateret med et resultat."

BetXpert dropper nu artikel-promovering

BetXpert mener, at det er uheldigt med så forfejlet en kampagne som denne og ikke mindst den mangelfulde kommunikation efterfølgende. Det skader ikke alene Betsafes omdømme, men også BetXperts. Vi har derfor taget konsekvensen og vil fremover ikke promovere Betsafes kampagner via redaktionelle artikler på BetXpert.

Jens Bøye fra BetXpert udtaler i den forbindelse:

"Det er godt, at Betsafe vil frafalde gebyrerne, men vi er ikke overbevist om at Betsafe gjorde nok for at oplyse deres kunder om det ændrede kampagnestop - dvs for at undgå at nogle kunder, uvidende om kampagnestoppet, satte tabende spil efter kl. 18 6. december."