Quintana har gode chancer for at vippe Froome af Tour-tronen. Men sker det endeligt? BetXperts cykelekspert Jesper Sørensen giver sit bud i denne minutiøse optakt til Tour de France 2016. Han analyserer samtlige etaper, odds, gennemgår favoritter og outsidere og kigger på de fire trøjer. Allez le tour!

BetXperts Tour de France optakt 2016

Det kan godt være, der spilles fodbold i Frankrig lige nu. Men for mange er det altså Tour de France, som er sommerens sportshøjdepunkt. Og sikke et løb vi har i vente.

Når rytterne lørdag 2. juli triller afsted fra Mont-Saint-Michel i Normandiet, er det med den forsvarende vinder Chris Froome som favorit. Lige efter følger den colombianske åbenbaring Nairo Quintana, som måske - måske ikke - kan vælte briten af pinden i år.

Ifølge BetXperts cykelekspert Jesper Sørensen kommer colombianeren tæt på, hvis han spiller sine kort rigtigt. I feltet af favoritter må vi dog ikke glemme fighteren Alberto Contador, som i år udelukkende har fokuseret på Tour de France.

Ruten favoriserer klatrerne

I vores store guide kan du finde alt om løbet - inklusiv etapebeskrivelser, analyser, odds, rute, gennemgang af favoritter, outsidere, danskere, bud på etapevindere, kort sagt alt.

Ruten i år passer som udgangspunkt godt til Quintana. De flade enkeltstartskilometer er få, og brostensetaperne er helt fraværende i år. 

Måske er det også året, hvor Danmark får sin første etapesejr siden Nicki Sørensen i 2009. Vi har nemlig et ganske flot felt af danskere med hele syv ryttere. Se i optakten hvilke danskere vi skal regne med i år.

Klik dig videre i vores optakt og dyk ned i Tour de France anno 2016. God fornøjelse - og god Tour!

BetXperts Tour de France optakt 2016

Hold desuden øje med cykelekspert Jesper Sørensen, der er klar med adskillige tips til årets Tour de France.