BetXpert TV er nu i luften. Se første afsnit hvor værten Tonni Munk Jensen har ishockeyeksperten Mike Larsen på besøg til en snak om chancevurderinger.

Vi er stolte af at kunne præsentere vores nyeste tiltag: BetXpert TV.

Første afsnit er allerede i luften og kan ses herunder. Fodboldekspert og tidligere oddssætter Tonni Munk Jensen er vært for programmet, som vil handle om alverdens bettingrelaterede og aktuelle emner. Med sig i studiet vil han hver gang have prominente gæster inden for bettingverdenen.

I dette debutafsnit har Tonni besøg af BetXperts erfarne ishockeytipper Mike Larsen, hvor temaet er chancevurderinger. For hvordan sætter man disse forkætrede chancevurderinger? Hvordan skal man vægte betydningen af skader, karantæner, hvor godt er bookmakerne informerede, og hvornår skal man slå til?

At bette på ishockey er lidt speciel i forhold til andre sportsgrene, idet bookmakerne ofte er på glatis og ikke formår at sætte de rigtige odds. Det har Mike Larsen med sin enorme viden og odds-flair formået at straffe i en sådan grad, at han længe har været en af BetXperts mest populære eksperter. 

Betvalue på 200

I udsendelsen kommer de også ind på Mike Larsens måske bedste tip nogensinde. 

Engang havde bookmakerne helt overset et par afgørende karantæner - det gav et spil med en betvalue på over 200!

Vi håber, I bliver inspirerede, begejstrede eller bare underholdt. I løbet af den næste tid kan I se frem til flere bettingvideoer, mere bettingnørderi og mange interessante gæster fra bettingens verden. Blandt andet kommer den erfarne spilekspert Steffen Dam snart i studiet.