18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

West Bromwich Albion - Wolverhampton Wanderers: Over 2,5 Mål

Match center
3. maj 2021 kl. 19:00 - Fodbold, England - Premier League
The Hawthorns    Paul Tierney
30. apr. 2021 kl. 18:23 (Opdateret 3. maj. 2021 kl. 20:54) 30/04
193
0
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. 18+ Udeluk dig via ROFUS. 18+. Regler og vilkår gælder. Spil med omtanke. Spillemyndighedens hjælpelinje: StopSpillet.dk.

WBA tager hjemme imod Wolves i denne runde 34, og jeg har tror der kommer gang i målene på The Hawthorns!

Chance (Over-Under): 48-52%
Betvalue: 106,08%
Spilbar ned til odds: 2,08
Rigtig/forkert: 1-1
ComeOn Spil nu hos ComeOn
Det taler for
 • WBA kan ikke leve med et X, og det kan give et super fedt match-up. Wolves er gode på omstillinger, hvor de har nogle raketter på kanterne, som kan udnytte det faktum at WBA skal fremad, og her tænker jeg især på Traore og Podence.
 • Offensivt har WBA sadlet lidt om her i slutningen af sæsonen hvilket også kan ses i deres seneste 5 kampe, hvor de har haft et xGF på 1,48 i snit, hvilket er betydeligt over deres snit på 33 PL kampe, som hedder 0,83.
 • Denne offensive tilgang fra WBA giver også sprækker i defensiven, hvor de har lukket 8 mål ind i de seneste 5 kampe, og har haft et xGA der i de 5 kampe der hedder 2,08 i snit, hvilket er voldsomt, men WBA er presset, og man kan godt forstå at de kaster alt frem.
 • Kampen her har vital betydning for WBA, som jeg har været lidt inde på i min første pointe. Der er 5 kampe tilbage, og altså 15 point at spille om, og WBA har et ret hårdt program til sidst med Arsenal, Liverpool, West Ham og Leeds, og der er ikke råd til mange pointtab, hvis nogen overhovedet, så derfor skal de frem over stepperne, og få de 3 point, også hvis den står 1-1 i slutfasen.
 • Defensivt har Wolves været svingende, og i sidste runde tabte man 4-0 til Burnley, og kigger man på de seneste 7 kampe, har de lukket 14 mål ind, og selvom WBA ikke har et vildt offensiv, så tror jeg helt sikkert at de nok skal få chancer. I de seneste kampe har deres offensive tilgang, i hvert fald givet dem meget mere offensivt.
Hold øje med
 • Motivationen hos Wolves, må være på et lille sted, og jeg tvivler på at de folder sig helt ud, hvilket kan give også et defensivt udtryk fra Wolves, som også vil kaste få mål af sig.
 • Wolves har igennem hele sæsonen været svagt scorende, og efter deres 33 PL kampe har de blot scoret 32 mål, og jeg kan være nervøs for, hvordan de vil birdrage til, at vi kommer over de 2,5 mål, for i denne sæson har de også gået under linjen i 19 ud af 33 kampe.
 • Hvem skal scorer målene for Wolves, jeg synes ikke Willan José er løsning på Wolves problemer med at scorer, og jeg kan være nervøs for, hvem der skal scorer de mål der skal til for at vi kommer over de 2,5 når Wolves topscorer er Neves med 5 mål!
 • Det samme gør sig lidt gældnede for WBA deres topscorer er Pereira med 9 mål (4 på straffe).
Oddsmarked

Oddset på over de 2,5 startede i 2,30ish de fleste steder, og står nu i 2,21 som højest hos comeon! som jeg mener er interessant, kampens betydning taget i betragtning.

WBA må have motivationen for en sejr, og til odds 2,94 hos cashpoint synes jeg også det er et interessant spil, men jeg har holdt mig til at spille over de 2,5. 

Holdene:

WBA:
Her er Snodgrass (reserve 8 kampe) ude og det samme er Ivanovic (reserve 13 kampe), men derudover kan WBA stille i stærkeste start 11'er hvilket jeg tror bliver sat op i en 4-1-4-1:

Johnstone; Furlong, Ajayi, Bartley, Townsend; Yokuslu; Pereira, Gallagher, Maitland-Niles, Robinson; Diagne

Wolves:
Her er Jimenez (fast mand 10 kampe 4 mål) Marcal (fast/reserve 12 kampe) Jonny (fast/reserve 7 kampe) og Neto (31 kampe 5 mål).
Derudover er Moutinho tvivlsom (fast mand 29 kampe 1 mål)

Det giver en start formation på 3-4-1-2 som jeg tror ser sådan ud:

Patricio; Saiss, Coady, Boly; Semedo, Dendoncker, Neves, Ait Nouri; Podence; Traoré, Willan José

 • God brugeroplevelse
 • Spændende specialspil og høje odds på Superligaen

Kommentarer

Feedback