Annonce

Werder Bremen - Hamburger SV: 1

Match center
16. april 2017 kl. 15:30 - Fodbold, Tyskland - 1. Bundesliga
Weser-Stadion    Felix Brych
2. maj. 2018 kl. 16:23 02/05

Denne side indeholder henvisnings-links
Chance (1-X-2): 48-27-25%
Betvalue: 101,28%
Spilbar ned til odds: 2,08
Rigtig/forkert:
Jetbull Spil nu hos Jetbull

Der er Nordderby i Tyskland i dag, når Werder Bremen hjemme på Weserstadion tager imod Hamburger SV. Ved første øjekast ser Bundesliga-formen fin ud for begge mandskaber – særligt for Bremen – men tager man et kig særskilt på Hamborgs udebanekampe, så ser det alt andet end fint ud.

 

Begge hold må undvære en række faste spillere, men særligt for hjemmeholdet gælder det, at de har været ude i lidt tid, og man har stadig præsteret flot.

 

Derfor skal du spille den:

 • Hamburger mangler 3-4 idealstartere – heriblandt en delt topscorer, førstemålmanden og en central forsvarsspiller.
 • Bremen startede sæsonen rigtig skidt ud, men har efter vinterpausen virkelig fået vendt skuden og er i forrygende form. Holdet har således ikke tabt i otte kampe i streg, hvoraf de seks kampe er vundet.
 • Ovenstående har blandt andet resulteret i, at Werder har vundet de seneste tre hjemmekampe: 2-0 mod Darmstadt, 3-0 mod Leipzig og senest 3-0 mod Schalke.
 • Altså har Bremen holdt nullet i de seneste tre hjemmekampe.
 • Hamburger har kun tabt én af deres seneste seks Bundesliga-kampe, men kigger man udelukkende på holdets udekampe, så ser det knap så godt ud: 1-1-5 hedder statistikken over de seneste syv kampe på fremmed græs. Man vandt godt nok med 3-0 mod Leipzig, men har ellers tabt til Mainz, Wolfsburg, Ingolstadt, Bayern München og Dortmund. Man fik 0-0 mod et svagt Frankfurt-mandskab, der på daværende tidspunkt var fuldstændig tandløse.
 • Det er faktisk ikke kun i de seneste syv udekampe, at Hamburger har gjort det dårligt. Holdet ligger på en delt andenplads over rækkens ringeste udehold.

Det skal du holde øje med:

 • Bremen mangler også 3-4 idealstartere – heriblandt to på midtbanen og én i forsvaret. Werder har dog undværet disse spillere i flere kampe, og holdet har stadig formået at gøre det godt.
 • Bremens forsvar har ikke været fuldstændig dirkefrit på det seneste, selvom man ikke har tabt. Det er dog – som det også fremgår i punkterne for dette spil – ikke så meget på hjemmebane, men mere på udebane, at dette har gjort sig gældende. Tilfældigheder eller tendens?
 • Det er et lokalopgør, og disse har det med at leve deres eget liv. Form og tendenser lægges nogle gange helt til side.
 • Det er jo formentlig blot et spørgsmål om tid, før Bremen må lide nederlag igen – eller for den sags skyld sætte point til på hjemmebane. Et lokalopgør er vel ikke det mindst tænkelige scenarie, hvor det kunne ske.
 • Hamburger har ikke tabt til Bremen i de seneste tre kampe, hvor det er blevet til to HSV-sejre og én uafgjort. Bremen fører dog indbyrdes, hvis man tager de seneste ti opgør, hvor det står 5-4-1 i de grønnes favør.

 

Trupnyt:

 

Werder Bremen må undvære:

 

Thomas Delaney (midtbane – fast – ude siden 04/04)

Clemens Fritz (midtbane – fast – ude siden 04/03)

Robert Bauer (forsvar – fast – ude siden 01/04)

Izet Hajrovic (offensiv midtbane – fast/reserve – været ude siden 03/12)

Luca Caldirola (forsvar – kun spillet fem kampe i sæsonen)

Serge Gnabry (offensiv midtbane – fast – topscorer – ude siden 04/03) forventes at være tilbage – dog kun på bænken i første omgang.

Herudover er der tvivl om:

Philipp Bergfrede (midtbane – kun spillet seks kampe i sæsonen – ude siden 21/12)

Hamburger SV må undvære:

Kyriakos Papadopoulos (forsvar – fast - to mål – nyt fravær - karantæne)

René Adler (målmand – fast – ude for anden kamp i træk)

Nicolai Müller (midtbane/angreb – fast – delt topscorer - ude siden 01/04)

Albin Ekdal (midtbane – fast/reserve – ude for anden kamp i streg)

Johan Djourou (forsvar – er røget på bænken – ude siden 01/04)

Forventede startopstillinger (fra kicker.de):

Bremen (3-1-4-2): Wiedwald - VeljkovicL. SanéMoisander - M. Eggestein - Gebre SelassieGrillitschJunuzovicS. GarciaBartelsM. Kruse

Hamburger (4-2-3-1): Mathenia - DiekmeierJungMavrajOstrzolek - G. SakaiWalace - HuntHoltbyKostic - Wood

 • Hyppige promotions
 • Ingen gebyrer

Kommentarer

Feedback