Annonce
Annonce 888
Annonce
Annonce

Jetbull

Denne side indeholder henvisnings-links

Jetbull anmeldelse

Stort udbud og fokus på loyalitet

Jetbull er en ny dansk bookmaker ejet af EveryMatrix, der under brandnavnet OddsMatrix sælger såkaldte white label-løsninger til spiludbydere.

Jetbull er første skud på stammen i Danmark af denne type bookmaker, hvor designet nok er unikt, men hvor selve produktet, dvs. udbud og odds, principielt kan udbydes af en anden white label-kunde hos EveryMatrix.

Ifølge EveryMatrix' salgsmaterialer skulle det være muligt at tilpasse så mange variable, at enhver udbyder vil kunne skabe unikke produkter, men endnu er der ingen andre udbydere af EveryMatrix' bookmaker-produkt i Danmark, så det er ikke muligt at vurdere i hvor stor udstrækning dette holder stik. Det forlyder dog at flere er på vej.

Hvor produktet måske er svært at gøre unikt, så finder man hos Jetbull et godt udvalg af promotions herunder loyalitetsbonus til eksisterende kunder i form af freebets, reload bonus, refundering af indsatser på specifikke spil, mv.

Til gengæld så har Jetbull en af markedets strammeste velkomstbonusser, hvor bonus og indbetaling skal omsættes hele 10 gange til mindst odds 1,80. Samtidigt er det kun spil på maksimalt 350 kroner, der tæller med i omsætningskravet. 

Spiludbud

Hos Jetbull møder man en bred vifte af sportsgrene, som dækker alt det essentielle, men hvor der også er fundet plads til eSport, futsal, dart, specialmarkeder mv.

Det klart største fokus ligger på fodbold, hvor dækningen er solid ned i de sekundære ligaer rundt omkring hele verden.

Indenfor øvrige sportsgrene er udbuddet også rigtig godt. Der dækkes flere ligaer og dermed kampe end hos en del andre udbydere; er der en sportsbegivenhed et eller andet sted i verden, er der ret pæn chance for at man kan spille på den hos Jetbull.

Spiltyper

Indenfor de store sportsgrene og ligaer er antallet og udvalget af forskellige spil på linje med de bedste i markedet. Bevæger man sig længere ned i liga-hierarkierne eller ud i de mere sekundære sportsgrene, tynder det dog en kende ud, og disse steder finder man sjældent mere end 3-4 spiltyper.

Bemærkelseværdigt er det, at der på stort set enhver turnering/event kan findes tilgængelige vinderspil (outrights), ikke bare forud for eventen, men også undervejs.

Jetbull Odds

På dette område oplever man den største ulempe ved, at Jetbull er baseret på EveryMatrix/OddsMatrix platformen. Odds hos Jetbull er i høj grad automatiseret med afsæt i overvågning af konkurrenterne, fordi netop dette er essensen i OddsMatrix' white label produkt; at det skal kunne drifte sig selv, uden at udbyderen behøver blande sig ret meget.

Det betyder at odds fra Jetbull sjældent stikker ud, og man skal oftest ned i mindre nichesportsgrene og mere eksotiske spiltyper, hvis man vil fange markedets højeste odds på et udfald.

Denne forretningsmodel, hvor det i udstrakt grad gælder om ikke at have markedets højeste odds på områder hvor man kan blive straffet af kunderne, har også en anden effekt. Tilbagebetalingen er skruet gevaldigt ned, når man går udenfor de store ligaer og sportsgrene, sandsynligvis for at give en øget sikkerhedsmargin overfor pludselige udviklinger i markedet. Alt i alt er Jetbull altså skruet sammen på en måde, så risikoen minimeres mest muligt, og selvom det er muligt hist og her, skal man som kunde være dygtig til at fange dem på det forkerte ben.

Med det sagt, så er Jetbull at betragte som "flagskibet" indenfor EveryMatrix' produkter, da det er deres eget inhouse brand, og derfor har de også interne traders som sætter egne odds, men det er oftest ikke tilfældet på tværs af alle markeder som helhed.

Jetbull Livebetting

Udbuddet af livespil ligger i den bedre ende af markedet, dog et godt stykke under de allerbedste. Der er som regel tilgængelige livespil hele døgnet, men det er især i dybden der mangler noget.

På mange sportgrene og ligaer findes ikke nær så mange spilmuligheder, som man ser hos de førende livebetting-udbydere. Indenfor hver enkelt begivenhed er det primære fokus anlagt på vinder, over/under, næste mål/parti/point. Mange steder går udbuddet ikke længere end dét.

Hos Jetbull finder man pt. ingen livestreaming, ligesom der heller ikke gives mange informationer om forløb i de enkelte live-events, fx i form af grafisk præsentation af kampforløb, kampstatistikker mv.

Website

Generelt er Jetbull holdt i et overskueligt design, men der flere ridser i lakken hist og her, især på brugervenligheden.

Den nylige lancering in mente er det måske ikke overraskende, at man støder ind i børnesygdomme rundt omkring, men det største irritationsmoment er nok, at der rigtig mange steder mangler (korrekte) oversættelser til dansk. Hvis man vil noget i Danmark, så skal man også gøre det seriøst. Vi har kappet vi en hel stjerne for sløseri på dette område.

Endvidere kan navigationen på desktop til tider være besværlig. I hovedmenuen er der ganske vist nogle små "folde-ud" grafikker, så man undgår, at et klik på et menupunkt effektuerer en ny sideindlæsning, men de kan være svære at ramme. Dét lagt sammen med at menuerne er så massive pga. det store udbud, så sidder man ofte og scroller endog rigtig meget op og ned ad siderne.

Endelig oplever mange brugere at de hyppigt bliver logget af, ligesom browserens indbyggede "back"-navigation nogle gange virker helt skæv. Fx kan man i sin spilhistorik (som heller ikke fremstår særlig overskuelig) klikke sig ind på en kamp hvis denne er live, men når man så vil klikke sig tilbage til sin spilhistorik, havner man på sine stamdata og skal herfra bruge adskillige klik til at finde historikken frem igen. Dette burde kunne løses nemt.

Jetbull Mobil

Den mobile udgave af Jetbull kører på en selvstændig platform, dvs. den er ikke en responsiv udgave af desktop-versionen.

Siden lanceringen i Danmark har der været problemer med at oprette konto mobilt, og derfor vil alle mobile besøg hos Jetbull starte med desktop versionen, hvor oprettelse fungerer. Man kan derfra vælge at gå til den mobile platform. I starten skulle man bruge NemID for at logge ind mobilt, men det skal man ikke længere, så på det punkt er Jetbull nu på højde med konkurrenterne.

Den mobile navigation efterlader noget at ønske. Fx kan man ikke få vist alle 1X2 odds på en given liga på én gang. I stedet skal man ind på hver enkelt kamp for at se alle markeder, hvilket giver en hel del navigeren frem og tilbage. Den mobile platform er således ikke ret anvendelig, hvis man blot vil have overblik over kommende kampe og odds.

Når man vil placere sine spil, skal det bemærkes at systemspil ikke virker mobilt. Alle øvrige spil kan placeres som på desktop-versionen.

Ind- og udbetalinger

Når der skal flyttes penge ind og ud af kontoen, så er de allermest gængse metoder tilgængelige. De fleste indbetalinger behandles øjeblikkeligt, mens behandlingstiden for udbetalinger er tilfredsstillende, som regel indenfor 1-3 dage afhængig af hvilken betalingsform man har valgt.

For danskere er NemKonto endvidere tilknyttet ved udbetalinger, hvilket som regel speeder udbetalingsprocessen op.

Gebyrfri betalinger er efterhånden blevet standard for danske spillere, og det princip efterlever Jetbull også til fulde.

Support

Har man brug for hjælp er den tilgængelig via email og livechat, åbent 7-23 alle dage. I stigende grad er support tilgængelig på dansk, men på nogle tider af døgnet vil det foregå på engelsk. Som kunde kan man dog altid rette henvendelse på dansk - så sørger supporten for selv at oversætte. En opgradering til 24 timers support og altid dansk personale ville hæve vores vurdering i denne kategori betragteligt.

Jetbull tilstræber at besvare emails indenfor 24 timer.

Er man VIP-kunde hos Jetbull, vil man desuden have adgang til telefonisk support. Det ville klæde hvis denne mulighed var tilgængelig for alle kunder.

Indsatspolitik

Vi har endnu ikke kunnet teste dette område til fulde, givet den nylige lancering i Danmark, men baseret på erfaringer fra Jetbull's internationale platform (.com), så er de ikke hverken mere eller mindre skrappe end gennemsnittet af markedet.

Der tillades som regel pæne indsatser, og de limits man støder på er generelle, markedsbetingede, dvs de gælder for alle kunder.

Generelt slår Jetbull hårdt ned på såkaldte "bonusryttere" og surebet-spillere. Deres tilknytning til EveryMatrix betyder, at de har ét af markedets bedste overvågninger af surebets i markedet, og har således relativt nemt ved at identificere de typer af kunder, der kun har konto hos dem af den grund. Der er derfor al mulig grund til at advare mod denne specifikke form for gennemspilning af bonus eller udnyttelse af skæve odds, om end dette jf. odds-afsnittet sjældent vil forekomme hos Jetbull.

Konklusion

Jetbull er den nye dreng i klassen og udmærker sig blandt andet med et flot udvalg af promotions herunder loyalitetsbonus til eksisterende kunder i form af freebets, reload bonus, refundering af indsatser på specifikke spil, mv.

Det er alene grund nok til at signe up som ny kunde hos Jetbull.

Udfordringen for Jetbull er, at bookmakeren via sin måde at sætte odds på sjældent vil stikke ud og være markedsledende. Konceptet for Jetbull er i stedet at gemme sig i det gennemsnitlige oddsleje. Derfor har vi også vores tvivl om, hvor vidt Jetbull vil kunne tiltrække særligt mange af de mere seriøse bettere.

Jetbull er dog fint med, hvad angår både spiludbud og spiltyper. Og hvis de ellers kan slippe af med de børnesygdomme, der lige nu blandt andet præger websitet i form af en dårlig dansk oversættelse, så kan Jetbull blive en hæderlig bookmaker på et ellers stærkt konkurrencepræget dansk marked.

Jetbull kommentarer

Denne anmeldelse afspejler en sum af flere personers individuelle erfaringer, meninger og observationer omkring produkter og services udbudt af bookmakeren. Alle holdninger og anbefalinger der tilkendegives i ovenstående er således udelukkende BetXpert's egne. I tråd med vores forretningsmodel, er anmeldelsen udarbejdet af personer uden indblik i evt. annoncøraftaler med bookmakeren.

Feedback