18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

JetBull anmeldelse

Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. Udeluk dig via ROFUS. 18+. Regler og vilkår gælder. Spil med omtanke. Spillemyndighedens hjælpelinje: StopSpillet.dk.

Stort udbud og fokus på loyalitet

Jetbull fik dansk licens i 2016. Bookmakeren blev stiftet i 2007 af EveryMatrix der sælger white label-løsninger til spiludbydere; dvs at Jetbull har været en slags demonstrationsmodel. Med licens i England, Malta og Danmark er der cirka 600.000 kunder. I juli 2019 blev Jetbull overtaget af AMGO, men EveryMatrix leverer fortsat odds og software. Der inkluderer et lækkert design, nemt at bruge og hurtigt reagerende. Men også som udgangspunkt odds der sjældent stikker ud.

Jetbull har haft et godt udvalg af promotions, herunder loyalitetsbonus til eksisterende kunder i form af freebets, reload bonus, refundering af indsatser på specifikke spil, mv. Det vil vise sig om AMGOs overtagelse betyder ændringer.

Spiludbud

Hos Jetbull møder man en bred vifte af sportsgrene, som dækker alt det essentielle, men hvor der også er fundet plads til eSport, futsal, dart, specialmarkeder mv.

Det klart største fokus ligger på fodbold, hvor dækningen er solid ned i de sekundære ligaer rundt omkring hele verden.

Indenfor øvrige sportsgrene er udbuddet også rigtig godt. Der dækkes flere ligaer og dermed kampe end hos en del andre udbydere; er der en sportsbegivenhed et eller andet sted i verden, er der ret pæn chance for at man kan spille på den hos Jetbull.

Spiltyper

Indenfor de store sportsgrene og ligaer er antallet og udvalget af forskellige spil på linje med de bedste i markedet. Bevæger man sig længere ned i liga-hierarkierne eller ud i de mere sekundære sportsgrene, tynder det dog en kende ud, og disse steder finder man sjældent mere end 3-4 spiltyper.

Bemærkelseværdigt er det, at der på stort set enhver turnering/event kan findes tilgængelige vinderspil (outrights), ikke bare forud for eventen, men også undervejs.

JetBull Odds

På dette område oplever man den største ulempe ved, at Jetbull er baseret på EveryMatrix/OddsMatrix platformen. Odds hos Jetbull er i høj grad automatiseret med afsæt i overvågning af konkurrenterne, fordi netop dette er essensen i OddsMatrix' white label produkt; at det skal kunne drifte sig selv, uden at udbyderen behøver blande sig ret meget.

Det betyder at odds fra Jetbull sjældent stikker ud, og man skal oftest ned i mindre nichesportsgrene og mere eksotiske spiltyper, hvis man vil fange markedets højeste odds på et udfald.

Denne forretningsmodel, hvor det i udstrakt grad gælder om ikke at have markedets højeste odds på områder hvor man kan blive straffet af kunderne, har også en anden effekt. Tilbagebetalingen er skruet gevaldigt ned, når man går udenfor de store ligaer og sportsgrene, sandsynligvis for at give en øget sikkerhedsmargin overfor pludselige udviklinger i markedet. Alt i alt er Jetbull altså skruet sammen på en måde, så risikoen minimeres mest muligt, og selvom det er muligt hist og her, skal man som kunde være dygtig til at fange dem på det forkerte ben.

Med det sagt, så er Jetbull at betragte som "flagskibet" indenfor EveryMatrix' produkter, da det er deres eget inhouse brand, og derfor har de også interne traders som sætter egne odds, men det er oftest ikke tilfældet på tværs af alle markeder som helhed.

JetBull Livebetting

Udbuddet af livespil ligger i den bedre ende af markedet, dog et godt stykke under de allerbedste. Der er som regel tilgængelige livespil hele døgnet, men det er især i dybden der mangler noget.

På mange sportgrene og ligaer findes ikke nær så mange spilmuligheder, som man ser hos de førende livebetting-udbydere. Indenfor hver enkelt begivenhed er det primære fokus anlagt på vinder, over/under, næste mål/parti/point. Mange steder går udbuddet ikke længere end dét.

Hos Jetbull finder man pt. ingen livestreaming, ligesom der heller ikke gives mange informationer om forløb i de enkelte live-events, fx i form af grafisk præsentation af kampforløb, kampstatistikker mv.

Website

I foråret 2019 blev websitet redesignet og gik fra at være nogenlunde brugbart til virkelig lækkert. Navigationen er overskuelig, og siden er noget af det hurtigst reagerende på markedet. Der loades med det samme når man trykker på en knap.

Der er også en søgefunktion (noget der savnes hos diverse bookmakere).

JetBull Mobil

Den mobile udgave af Jetbull er en kompakt udgave af desktop-versionen og ser ud til at fungere glimrende. Som ved desktop-versionen er der overskuelighed og speed.

Ind- og udbetalinger

Når der skal flyttes penge ind og ud af kontoen, så er de allermest gængse metoder tilgængelige. De fleste indbetalinger behandles øjeblikkeligt, mens behandlingstiden for udbetalinger er tilfredsstillende, som regel indenfor 1-3 dage afhængig af hvilken betalingsform man har valgt.

For danskere er NemKonto endvidere tilknyttet ved udbetalinger, hvilket som regel speeder udbetalingsprocessen op.

Gebyrfri betalinger er efterhånden blevet standard for danske spillere, og det princip efterlever Jetbull også til fulde.

Support

Har man brug for hjælp er den tilgængelig via email og livechat, åbent 7-23 alle dage. I stigende grad er support tilgængelig på dansk, men på nogle tider af døgnet vil det foregå på engelsk. Som kunde kan man dog altid rette henvendelse på dansk - så sørger supporten for selv at oversætte. En opgradering til 24 timers support og altid dansk personale ville hæve vores vurdering i denne kategori betragteligt.

Jetbull tilstræber at besvare emails indenfor 24 timer.

Er man VIP-kunde hos Jetbull, vil man desuden have adgang til telefonisk support. Det ville klæde hvis denne mulighed var tilgængelig for alle kunder.

Indsatspolitik

Baseret på erfaringer fra Jetbull's internationale platform (.com), så er de ikke hverken mere eller mindre skrappe end gennemsnittet af markedet.

Der tillades som regel pæne indsatser, og de limits man støder på er generelle, markedsbetingede, dvs de gælder for alle kunder.

Generelt slår Jetbull hårdt ned på såkaldte "bonusryttere" og surebet-spillere. Deres tilknytning til EveryMatrix betyder, at de har ét af markedets bedste overvågninger af surebets i markedet, og har således relativt nemt ved at identificere de typer af kunder, der kun har konto hos dem af den grund. Der er derfor al mulig grund til at advare mod denne specifikke form for gennemspilning af bonus eller udnyttelse af skæve odds, om end dette jf. odds-afsnittet sjældent vil forekomme hos Jetbull.

Konklusion

Jetbull udmærker sig blandt andet med et flot udvalg af promotions herunder loyalitetsbonus til eksisterende kunder i form af freebets, reload bonus, refundering af indsatser på specifikke spil, mv.

Det alene er grund nok til at signe up som ny kunde hos Jetbull. Et lækkert website er også et markant plus.

Udfordringen for Jetbull er, at bookmakeren via sin måde at sætte odds på sjældent vil stikke ud og være markedsledende. Konceptet for Jetbull er i stedet at gemme sig i det gennemsnitlige oddsleje. Derfor har vi også vores tvivl om, hvor vidt Jetbull vil kunne tiltrække særligt mange af de mere seriøse bettere.

Jetbull er dog fint med, hvad angår både spiludbud og spiltyper, og alt i alt en nydelig bookmaker på et ellers stærkt konkurrencepræget dansk marked.

JetBull kommentarer

Vores rating:

Danske Jetbull-kunder med NemID kan få 100 % indbetalingsbonus op til 1.000 kroner. 

 • Besøg Jetbull via et link fra BetXpert og opret en spillekonto.
 • Gå til "Indbetal" og vælg den indbetalingform, du ønsker.
 • 100 % Sports Velkomstbonus op til 1.000 kroner vil blive vist på indbetalingssiden, når du klikker på ”Vælg en bonus”. Tryk på knappen og vælg den rigtige bonus, når du indbetaler.
 • Indbetal mindst 100 DKK til din konto
 • Der indsættes en bonus på din konto svarende til 100% af din indbetaling, op til 1.000 kroner.

Hent Op til 1.000 DKK i bonus fra JetBull her
*Indeholder reklamelinks | stopspillet.dk | r&v gælder
Omsætningskrav 7.00x bonus til minimum odds 1,70.Benytter du dig af den maksimale bonus skal du altså omsætte for 7000 DKK for at spille den fulde bonus fri.

Yderligere vilkår Det maksimale beløb, der kan opnås med bonussen, er 20.000 kroner. Skulle bonus ikke blive indsat automatisk, SKAL du kontakte Jetbull support, før første spil placeres. Både for omsætningen af indbetalingsbonussen gælder, at du maksimalt må spille for 250 kroner pr. væddemål. Det er kun tilladt at spille én gang på samme event for bonusmidler. Det er ikke muligt at spille på turneringsvindermarkeder med bonusmidler eller på hestevæddeløb. Bonussen skal gennemspilles indenfor 60 dage.
Regler og vilkår:  Vi henviser til JetBull hjemmeside for samtlige gældende vilkår og betingelser for denne bonus.

Bemærk! Vi bestræber os på altid at holde informationer om bonus ajour via tæt kommunikation med bookmakerne, men påtager os intet ansvar, da bookmakerne kan ændre i vilkår uden at varsle os. Derfor skal man altid dobbeltchecke de gældende vilkår på bookmakernes egne hjemmesider.

1.000 kr. bonus hos Jetbull 

Hvis du er ny kunde, kan du få op til 1.000 kr. i velkomstbonus hos Jetbull. Du skal bare følge de trin, der er beskrevet ovenfor. Som altid skal du dog være opmærksom på, at der er nogle bonusbetingelser, der skal opfyldes, før de penge, du modtager som bonus, er frit tilgængelige og kan udbetales til din egen private bankkonto. Reglerne for Jetbulls bonustilbud er, at du skal gennemspille din bonus syv gange til minimum odds 1,70. Hvis du udnytter den fulde startbonus på 1.000 kr., skal du altså omsætte for 7.000 kr., før din bonus er spillet fri. Det maksimale beløb, der kan opnås med bonussen, er 20.000 kroner. Du skal også være opmærksom på, at det kun er væddemål på maksimum 250 kr., der tæller med i gennemspilskravet. Du har 60 dage til at opfylde disse betingelser.  
 

Generelle kampagner, freebets og tilbud hos Jetbull 

Jetbull har, ligesom andre bookmakere løbende, forskellige tilbud og kampagner til eksisterende kunder. Hold øje med Jetbulls hjemmeside for at se de nyeste tilbud og kampagner. 

BetXpert er blevet kontaktet af flere brugere, der har konto hos Jetbull, og som har fået at vide, at de er blevet udelukket fra at deltage i kampagner hos Jetbull.

Sådan bruger du din Jetbull bonus: 

Når du skal til at bruge din Jetbull bonus, skal du selvfølgelige have helt styr på bonusreglerne omkring omsætningskrav, tidsfrist og minimumsodds. Disse krav kan du læse mere om herover. Her kan du se at du skal spille væddemål til minimum odds 1,70, for at de tæller med i gennemspilskravet. Odds 1,70 betyder, at bookmakerne har vurderet, at der er 58,82 procent chance for, at dette udfald vil ske. Hos Jetbull skal du omsætte din bonus syv gange til dette odds, og det kan øge dine chancer betydeligt for at opfylde disse betingelserne indenfor 60 dage, hvis du har en fornuftig og velovervejet tilgang til betting. Nedenfor har vi samlet nogle gode overordnede råd til betting, som vil hjælpe dig på vej til at få overskud på den lange bane. 

Gode generelle råd om betting: 

 • Det er afgørende at være klar over, at betting handler om at finde de væddemål, hvor bookmakerne har vurderet en kamp forkert. Det er ikke nok blot at kunne forudsige, hvem du tror, der vinder kampen. Det har bookmakerne allerede gjort, og de er som udgangspunkt altid ret skrappe til det. Hvis du vil tage betting seriøst og få overskud på den lange bane, så skal du konsekvent finde og spille på de odds, som bookmakerne har sat forkert i forhold til den reelle chancevurdering. Du kan læse mere om valuebetting og chancevurdering her.
 • Generelt er det en god idé at læse anerkendte spileksperters analyser og anbefalinger til specifikke kampe. Du kan både blive inspireret til konkrete spil, du vil placere, men du kan også lære meget om, hvordan man analyserer en kamp ved at læse rutinerede eksperters fremgangsmåde. Et godt sted at starte er vores sektion med spilforslag, som du finder her.  
 • Alle anerkendte eksperter er enige om, at en af de vigtigste forudsætninger for at få overskud i længden er, at du primært spiller singlespil og ikke spiller kuponer med kampe kombineret. Vi har skrevet en artikel, der forklarer, hvorfor det forholder sig sådan. Den kan du læse her.
 • Du skal være meget kritisk, hvis du spiller på dit favorithold. Betting handler nemlig først og fremmest om at være objektiv, rationel og kritisk, og det kan være svært, når ens favorithold er involveret. 

Jetbull bonuskode: 

Vi har allerede beskrevet, hvordan du får Jetbulls velkomstbonus. Du skal blot følge de anvisninger, der er beskrevet øverst i denne tekst, så får du den bedste bonus, som de tilbyder. Derfor skal du ikke lade dig forvirre, hvis du på andre hjemmesider har læst, at der skulle findes specielle bonuskoder, velkomstkoder, kampagnekoder eller lignende, som du kan oprette dig med og få en bedre bonus hos Jetbull. Disse typer af tilbudskoder og lignende har ingen reel funktion og giver dig ingen bedre bonus. Hos BetXpert går vi ind for at gøre tingene så brugervenlige som muligt, så du skal som allerede beskrevet blot følge vores link øverst i boksen i denne tekst for at få din bonus.  

Bonuskoder til Jetbull 

Som sagt findes der ikke nogen bonuskoder hos Jetbull, så hvis du har læst om det andre steder, skal du ikke lade dig forvirre. Indimellem kaldes disse også for kuponkoder eller henvisningskoder. 

Månedens bonus hos Jetbull 

Hvis du har fået et indtryk af, at der findes specielle bonusser for forskellige måneder hos Jetbull, så er det også en misforståelse. Bookmakerne ændrer indimellem deres startbonusser, men det er langt fra noget, der sker på månedlig basis. Der er altså ikke noget, der hedder Jetbull måneds bonus, og der eksisterer ingen speciel månedens bonus hos Jetbull.  

Regler og vilkår for velkomstbonussen hos Jetbull 

Hvem kan få denne bonustype hos Jetbull? 

 • For at få denne velkomstbonus hos Jetbull skal du være fyldt 18 år. Du skal også være bosiddende i Danmark og ikke tidligere være oprettet som kunde hos Jetbull. Du skal også være opmærksom på, at bonussen er begrænset til kun én person per hustand og/eller IP-adresse.  

Hvad er minimumsindbetalingen for at få bonus? 

 • Du skal minimum indbetale 100 kr. for at få bonussen. 

Hvad er maksimumsindbetalingen for at få bonus? 

 • Du kan maksimalt få 1.000 kr. i startbonus. Du kan sagtens indbetale mere end 1.000 kr. på din første indbetaling, men du får stadig højest 1.000 kr. i bonus. Læs nærmere i toppen af denne tekst.  

Hvor meget skal jeg spille for, før jeg kan trække penge ud? 

 • Før dine bonuspenge er spillet fri og kan udbetales til din private bankkonto, skal du gennemspille velkomstbonussen syv gange til minimum odds 1,70. Dvs. at du skal omsætte for 7.000 kr., hvis du udnytter den højest mulige velkomstbonus. Du skal desuden også være opmærksom på, at det kun er væddemål på maksimalt 250 kr. per kupon, der tæller med i omsætningskravet.  

Er der et minimumsodds på de væddemål, der tæller med i omsætningskravet? 

 • Ja, det er der. Oddset skal være på mindst 1,70, for at dine væddemål tæller med i omsætnignskravet. 

Er der en udløbsdato på, hvornår jeg skal have opfyldt gennemspilskravet? 

 • Du har 60 dage til at opfylde kravene for gennemspil.  

For nærmere præcisering af reglerne henviser vi til Jetbulls hjemmeside.

Hent Op til 1.000 DKK i bonus fra JetBull her
*Indeholder reklamelinks | stopspillet.dk | r&v gælder

JetBull Kampagner

Denne bookmaker har ingen kampagner Hvis du ikke har en konto hos JetBull, opfordrer vi dig til at registrere dig for at få JetBull bonus.

Hvis du vil vide mere om JetBull, kan du gå til vores JetBull nyhedsside eller læse hvad andre brugere siger om JetBull.

Denne anmeldelse afspejler en sum af flere personers individuelle erfaringer, meninger og observationer omkring produkter og services udbudt af bookmakeren. Alle holdninger og anbefalinger der tilkendegives i ovenstående er således udelukkende BetXperts egne. I tråd med vores forretningsmodel er anmeldelsen udarbejdet af personer uden indblik i evt. annoncøraftaler med bookmakeren.

Feedback