18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

Watford - Wolverhampton Wanderers: 2

Match center
11. september 2021 kl. 16:00 - Fodbold, England - Premier League
Vicarage Road Stadium    Peter Bankes
11. sep. 2021 kl. 11:11 (Opdateret 11. sep. 2021 kl. 17:53) 11/09
75
0
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. 18+ Udeluk dig via ROFUS. 18+. Regler og vilkår gælder. Spil med omtanke. Spillemyndighedens hjælpelinje: StopSpillet.dk.

Watford tager hjemme imod Wolves i denne runde, og jeg har en lille fidus til at Wolves kan få sæsonens første sejr!

Chance (1-X-2): 26-30-44%
Betvalue: 102,52%
Spilbar ned til odds: 2,27
Rigtig/forkert: 0-2
Unibet Spil nu hos Unibet
Det taler for
 • Wolves har i de første 3 kampe fået 0 point, men spillet har været til mere i min optik, også selvom programmet har været svært (Leicester, Tottenham og Man. Utd) i alle kampe kunne de have fået point, og det ville heller ikke have været ufortjent, så jeg ser bestemt gode muligheder for at Wolves får en sæson, selvom de er startet med 3 nederlag.
 • Offensivt er der mere bid i Wolves, i denne sæson, og de ligger med en xG på 1,43 i snit efter de første 3 kampe, hvorimod de sidste år lå på 1,05. Til dette opgør får de muligvis også bedre forudsætninger for at få en højere xG.
 • Watford har lukket 5 mål ind i de første 3 kampe, og jeg ser muligheder for at Wolves kan presse dem og udfordre den defensive afdeling for Watford, hvor der ikke er den store fart at spore.
 • Defensivt har Wolves et godt fundament, det viste de sidste sæson, og de første 3 kampe viser at den nye træner ikke har rykket på dette faktum. De har en xGA på 2,9 selvom man har mødt gode offensiver, og Wolves har faktisk det 3.laveste xGA i PL, i de første 3 kampe.
 • Watford har en del nye spillere i denne sæson, og til dette opgør er det Sissoko's anden kamp for Watford, Kuckas tredje, Kings tredje. Det tager tid at få spillet nye folk ind, og jeg ser det som en fordel at Wolves har en stort set identisk trup og start 11'er fra sidste sæson, i modsætningen til Watford
Hold øje med
 • Watford vil være tilfreds med hvert point de kan få sat på kontoen, og jeg tror helt sikkert de vil stille sig med en lav baglinje, som kan være svært at kæmpe sig igennem. Wolves havde svært ved at nedbryde et meget lavt Tottenham hold, og hvis Watford kører med samme model, kan jeg være nervøs for om de får skabt de chancer der skal til.
 • Wolves har 0 mål efter 3 kampe, hvilket er lidt vildt når man kigger deres kampe igennem, og ser nogle af de chancer de har skabt. De skal være meget mere effektive især når de møder Watford som hele sidste sæson var rigtig gode til at lukke ned og også lukkede færrest mål ind i Championship.
 • Jo længere vi kommer frem i kampen, og det er et X jo mere kan jeg være nevøs for om Wolves vil være tilfredse. Ingen point og ingen mål i de første 3 kampe, kan sætte sig i holdet, så et point er til at leve med, hvilket også vil medføre en kedelig slutfase, hvor Wolves måske ikke vil gå benhårdt efter de 3 point.
 • Sarr vil være en trussel i dette opgør, hvis Wolves stiller sig højt, er han uhyr farlig på omstillinger, og ham skal Wolves have et godt øje på, for han er en giftig herre der sidste år lavede 13 mål of 4 assists i Championship.
Oddsmarked

Spillet startede i odds 2,40 flere steder, og har bevæget sig ned i de nu 2,33 som jeg stadig vurdere der er værdi i. Man kan eventuelt gardere sig med DNB, hvor man kan få Wolves til 1,60, men jeg har her valgt at gå efter en Wolves sejr. Wolves har brug for 3 point, og denne kamp mod Watford burde være en rigtig god muligheder for Wolves.

Holdene:

Watford:
João Pedro (fast mand) er stadig ude med en skade, og derudover er Kiko også ude af dette opgør, det giver en startopstilling, hvor der kan blive debut til Tufan.
Derudover så er jeg spændt på at se Watford midtbanen og hvordan Sissoko vil gå ind i samarbejdet med Etebo og Kucka

Bachmann; Cathcart, Troost-Ekong, Kabasele, Masina; Etebo; Sarr, Kucka, Sissoko, Dennis; King

Wolves: 
Her er Neto (fast mand) stadig ude med en skade, men de kan stille med samme 11 der gjorde en god figur mod Man. Utd. hvilket er:

Sa; Kilman, Coady, Saiss; Semedo, Neves, Moutinho, Marcal; Trincao, Jimenez, Traore

 • Stort udvalg af sportsgrene
 • Ofte fokus på Skandinavien/DK
 • Stærk mobil platform

Kommentarer

Feedback