18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

Watford - Southampton: (AH: 0,0) 2

Match center
28. juni 2020 kl. 17:30 - Fodbold, England - Premier League
Vicarage Road Stadium    Michael Oliver
26. jun. 2020 kl. 12:47 (Opdateret 28. jun. 2020 kl. 19:27) 26/06
203
0
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. Selvudelukkelse via Rofus.nu 18+. Regler og vilkår gælder. Spil med omtanke.

Premier League, runde 32

Chance (1-X-2) inklusiv handicap: 35-30-35%
Betvalue: 103,50%
Spilbar ned til odds: 2,00
Rigtig/forkert: 1-3
Bet365 Spil nu hos Bet365
Hvis ikke The Saints havde ligaens dårligste hjemmebanestatistik kunne de indtage 8. pladsen, hvor de burde være ifølge xG. Efter torsdagens kampe er oddset vokset en lille smule på holdet fra sydkysten - men er fraværet af Stephens et problem?
Det taler for
 • Begge hold kommer med kun 2 dages hvile. Southampton har ingen skader, men to mand i karantæne. Djenepo er rotationspiller, men Stephens har været fast mand på det sidste. Men her er Vestergaard en fuldgod erstatning. Vestergaard er godt nok ikke hurtig og samarbejdet med Bednarek kan være hæmmet, men Sarr-truslen kan være begrænset. Og så er Vestergaard bedre på bolden og farligere på dødbolde.
 • Sarr fik fuld tid de sidste to kampe, og Deeney næsten det samme. Deeney er den primære opspilsstation og Sarr er dybdeløberen. Hvor friske er de? Er Watfords kontravåben svækket, så ser det tungt ud offensivt. Det etablerede opspil er høje indlæg til Deeney og Doucoure, men her er Bednarek og især Vestergaard yderst kompetente til at afvise - ligesom Mee og Tarkowski gjorde det torsdags.
 • Watford er nr. 15 på hjemmebane. I kampe mod nr. 9-14 hjemme er stats 0-2-2, og både hjemme og ude er det 0-3-6. I de sidste 6 kampe mod alle i ligaen er statistikken 1-2-3, med et 0-1 resultat mod Burnley i den sidste kamp
 • Southampton er nr. 6 på udebane. I kampe mod nr. 15-20 ude er stats 3-0-1, og både hjemme og ude er det 6-0-4. I de sidste 6 kampe mod alle i ligaen er statistikken 2-0-4, med et 0-2 resultat mod Arsenal i den sidste kamp
 • Oddset indikerer en score på 1,34-1,20. Southampton er 1,49-0,89 mod xG-tabellens 9-14 (hvor Watford hører til), og Watford er ditto 1,11-1,35. Southampton er vurderet til at score -0,29 i forhold til deres xG-snit, og Watford +0,23
 • Det omvendte opgør endte 2-1. Målt på xG blev det 1,4-0,7. Sarr var farlig på kontraen og scorede også på en sådan en. Men Southampton kom også frem til en del chancer via deres høje pres, som Watfords bagspillere ikke er super glade for. Men også gennem fint opspil, hvor det sidste dog manglede (2-1 målet var et direkte frispark)
 • Med Vestergaard (og Bednarek) er Southampton farligere på dødbolde. Det kan blive afgørende i en forventelig tæt kamp med trætte spillere
 • Southamptons nederlag til Arsenal var fortjent ifølge xG 0,8-2,7. Men øjnene så noget lidt andet. Spillet var udmærket om end de store chancer kun var lige ved og næsten. Ved begge Arsenals mål så McCarthy skidt ud, med en klokkeklar fejl ved det første og lidt sæbehandsker ved det andet. McCarthy har ellers være fornuftig nok, og jeg forventer ikke samme fejl to kampe i streg
Hold øje med
 • McCarthy kan være rystet, og den usikkerhed kan lynhurtigt forplante sig til forsvaret
 • Hvis Sarr og Deeney er friske igen, kan de straffe Southampton på kontraen som de gjorde side, og har gjort mod andre. Kontra er Southampton akilleshæl - især med Vestergaard, der vender som et tankskib.
 • Med kun 2 dages hvil og en generel hård opstart, er det umuligt at forudsige en startopstilling og kende til alle skader i trupperne. Southamptons bredde er faktisk ikke så imponerende med tanke på, at de ønsker at presse højt - har de overhovedet mandskabet til at gøre det i et så tæt program?
 • Watford var overraskende (for mig) giftige på hjørnespark mod Burnley, hvor de ikke før har excelleret. Pearson har heller ikke haft tid til at træne den del intensivt før, da han praktisk talt startede i juleprogrammet.
 • Med træthed kan der komme tilfældigheder, der kan afgøre kampen til Watford
 • Uafgjort er en klar mulighed. Southamptons stats siger ellers noget andet, hvorimod Watford har mange pointdelinger. Men med nederlag til begge hold før pausen, kan de acceptere 1 point, når de smager blod i munden i 82. minut ved stillingen 1-1.
Oddsmarked

Flere bookies i samme leje. Hvor oddset kan være vanskeligt at spå om - og team news kan ændre meget. Og så kan det vokse alene pga. TBP'en øges, da den ikke er helt på max endnu.

Der kan også være værdi i X'et og 2-tallet. X'et er som sagt en mulighed, men Southampton er tit et enten-eller hold. Derfor frister 2-tallet også. Jeg har dog valgt den mere "sikre" variant

Watford 4-2-3-1

Foster - Holebas, Cathcart, Dawson, Mariappa - Capoue, Chalobah - Pereyra, Doucoure, Sarr - Deeney

Fravær: Deulofeu, Jamaat, Succes

Alternativer. Jeg har skiftet de to backs ud. Fermina og Masina fik fuld tid mod Burnley, men blev begge skiftet ud mod Leicester. Dawson og Kabasele spillede fuld tid mod Leicester, og så kom Cathcart ind for Kabasele imod Burnley. Lidt det samme på de to 6'ere, hvor Chalobah nok får tid nu, hvor Hughes og Capoue har spillet det meste. Pereyra blev helt sparret mod Burnley, så kommer nok ind på venstrekanten igen. Doucoure startede ude mod Burnley, men var stærk mod Leicester. Jeg er spændt på om Sarr starter inde eller fx Pussetto får pladsen. Gray er en oplagt erstatning for Deeney, selvom Gray ikke er den samme opspilsstation

Southampton 4-2-2-2

McCarthy - Bertrand, Bednarek, Vestergaard, Walker-Peters - Romeu, Ward-Prowse - Redmond, Armstrong - Adams, Ings

Fravær: Djenepo og Stepehens. Tvivlsom: Boufal (på twitter skriver han, at han ikke deltog i kampen mod Arsenal pga. en mindre skade i låret)

Alternativer: Jeg har svært ved at se, hvem der skal erstatte Bertrand, der har fået to gange 90 minutter. Kevin Danso var på bænken mod Norwich, men end ikke på bænken mod Arsenal (og har ikke kunne finde en forklaring - Hasselhuttel har sagt at Danso og Walker har de næste 8 kampe til at bevise deres værd). Centralt kan jeg forestille mig at Højbjerg tank er tom. En anden mulighed centralt er unge Smallbone. Redmond og Armstrong har jeg også svært ved at se alternativer til, hvis ikke Boufal bliver klar. Evt. kan Long gå ind dernede, men han er trods alt lige kommet tilbage fra skade. Ings vil  sikkert starte inde, og så tror jeg Che Adams får chancen. Han fik mange chancer i starten af sæsonen men brændte og brændte. 

Kilder

fbref, flashoscore, oddsportal, whoscored diverse andre sider

 • Stort udvalg
 • Tidlige odds
 • Markedets bedste livebetting

Kommentarer

Feedback