Victoria Azarenka - Simona Halep: Over 2,5 sæt

Match center
10. juli 2017 kl. 15:25 - Tennis, England - WTA - Wimbledon WTA
2. maj. 2018 kl. 16:25 02/05

Denne side indeholder henvisnings-links
Chance (Over-Under): 50-50%
Betvalue: 116,50%
Spilbar ned til odds: 2,00
Rigtig/forkert:
888sport Spil nu hos 888sport

Wimbledon, damesingle, 4. runde (græs, ude) 

Nyligt tilbagevendte Viktoria Azarenka tager i 4 runde af dette års Wimbledon imod anden seedede Simona Halep. Begge har vist god form og ser rigtig skarpe ud på det engelske græs. De har dog også  begge taget nogle gevaldige blundere i løbet af kampene og gjort dem mere spændende end nødvendigt.


DET TALER FOR AZARENKA

  • Den tidligere verdensetter er for nyligt vendt tilbage til tennisbanen efter at være blevet mor og hun har hurtigere end forventet vist at hun kan genfinde sig høje niveau fra tidligere.
  • Azarenka har haft nogle svære kampe ved dette års Wimbledon og var spået en svær turnering på det hurtige underlag. Hun har indtil videre slået den amerikanske himmelstormer CiCi Bellis, den solide Vesnina og senest det britiske håb Heather Watson.
  • I de hidtidige kampe har hun i perioder vist skræmmende styrke og lignet en favorit til at gå hele vejen.
  • Azarenka kender Wimbledon godt og har været i semifinalen både i 2011 og 2012. Hendes spil ligger godt til underlaget da hun bevæger sig godt og slår hårdt både med forhånden og baghånden.

DET TALER FOR HALEP

  • Simona Halep er vel nok den mest solide spiller kvindetennis har at byde på lige pt. Hun var i finalen ved French Open hvor hun var uheldig at tabe en tæt kamp til Jelena Ostapenko som satsede alt og lykkedes med det.
  • Halep bevæger sig utroligt godt på banen og har en tendens til altid at få en ekstra bold i spil. Dette gør at hun altid er inde i kampen.
  • Hun har muligheden for at blive nummer et på verdensranglisten med en god præstation ved dette års Wimbledon.
  • Halep har fået styr på det iltre temperament som ofte har gjort det svært for hende. I slutningen af sidste år sagde hendes træner, Darren Cahill, op på grund af netop for meget brok over ligegyldige ting. Dette fik Halep til at love ham forbedringer hvis han ville blive og det kan man tydeligt se på banen hvor hun klart har været 2017s bedste kvindelige tennisspiller.

HVAD SKAL DU SPILLE?

Denne kamp lufter langt væk af 3 sæt. Begge spillere har spillet fremragende, men også tabt hovedet i kampene indtil videre. Azarenka har i perioder virket lidt rusten på grund af hendes lange pause fra tennis og Halep har lignet en der skulle komme sig over skuffelsen i French Open finalen. Sidst de mødte hinanden gik den også i 3 sæt. 2.33 ligner et flot odds.

  • Mange specialspil
  • Ingen gebyrer

Kommentarer

Feedback