18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

888sport anmeldelse

Reklame for 888 Denmark Limited. Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. SPILLEMYNDIGHEDENS HJÆLPELINJE: STOPSPILLET.DK
SELVUDELUKKELSE: ROFUS.NU | SPIL ANSVARLIGT | 18+

Stort udbud på velkendt platform

I september 2015 trådte 888sport igen ind på det danske marked efter knap fire års fravær.

I forhold til tidligere er især odds og spiludbud forbedret markant, ligesom tidligere tiders tvivlsomme omgang med det danske sprog ikke længere er et problem.

Bookmakeren udspringer - som navnet antyder - af "triple-8-familien", som har dybe rødder i spilleverdenen. Selskabet har gennem en årrække markeret sig stærkt indenfor især kasino og poker. Med stående bonustilbud rettet mod både nye og eksisterende kunder samt særdeles konkurrencedygtige odds, alt sammen baseret på samme stabile software/platform som Unibet, er vi glade for at have 888sport i folden hos BetXpert.

Sådan opretter du konto hos 888sport

Det er nemt og hurtigt at komme i gang med den nye spillekonto hos 888sport, og du kommer til deres kontooprettelse ved at klikke på den gule boks ”Opret konto” i det øverste, højre hjørne af deres hjemmeside.

1. Personlige oplysninger
Første trin består af at indtaste navn, fødselsdato og CPR-nummer. Derudover skal du bekræfte, at du er over 18 år samt acceptere regler og vilkår.

2. Konto-oplysninger
Herefter skal du vælge brugernavn og adgangskode til din spillekonto. Du skal også indtaste din e-mailadresse samt tilknytte sikkerhedsspørgsmål.

3. Kontaktinformationer
Sidste trin er at oplyse din adresse, mobiltelefonnummer samt vælge en indbetalingsgrænse.
Du kan også her vælge, om du ønsker at modtage kampagnetilbud fra 888sport, og så er du klar til at spille fra din nye 888-konto.

Spiludbud

Spiludbuddet fokuserer, som de fleste andre steder, på de store sportsgrene og ligaer. Den primære sport er fodbold, og den bedste dækning findes på de store ligaer. Som oftest kan man allerede fra tidligt på ugen spille på weekendens begivenheder i stort set hele udbuddet.

Indenfor de fleste sportsgrene dækker udbuddet langt ned i sekundære ligaer, og det er sjældent, man bemærker en begivenhed eller sportsgren, der ikke findes spil på.

For de spillere, der allerede er bekendte med Unibet, vil udbuddet vække genkendelse. Dette skyldes, at de to udbydere anvender samme leverandør (Kambi). Det medfører, at der stort set er et 1:1-match mellem det udbud, du finder hos 888sport og hos Unibet. Enkelte steder vil der findes markeder, som kun udbydes hos den ene, men i det store hele er udbuddet identisk.

Spiltyper

På de enkelte kampe og begivenheder finder man et af markedets største udvalg af forskellige spilmuligheder, herunder et væld af specialspil.

Der tilbydes således den helt store palet af specialspil på stort set alle sportsgrene og ligaer, som i forvejen har bare en smule bevågenhed, fx via TV-dækning. Man finder alle tænkelige former for kampspecials, spillerspecials, spil på diverse margins og over/under samt meget mere.

På en vilkårlig kamp fra Superligaen eller Premier League er det ikke usædvanligt at finde over 200 forskellige spil. Går man nogle trin længere ned til den danske 2. division eller engelske National League, møder man flere end 30 spiltyper per kamp.

Igen skal det nævnes, at udvalget af spiltyper stort set er identisk med Unibet på grund af den fælles leverandør.

888sport Odds

Målt på teoretisk tilbagebetaling ligger 888sport i toppen af markedet, vurderet alene på de 30+ ligaer, som BetXpert løbende overvåger og måler tilbagebetalinger på. Denne flotte status til trods, så skiller de sig sjældent ud. Det vil sige, man finder ikke ret mange enkeltligaer, hvor de mønstrer markedets højeste tilbagebetaling.

Fordelen ved at den høje tilbagebetaling er spredt ud over mange ligaer er, at man som kunde tilbydes et produkt, som bredt set tilbyder en attraktiv margin. Ulempen er derimod, at man - teoretisk - sjældent vil få markedets højeste odds på enkelte ligaer og/eller udfald.

Bevæger man sig væk fra de allermest profilerede sportsgrene og ligaer og længere ned i det mere sekundære udbud, oplever man da også, at den teoretiske tilbagebetaling daler markant.

Stikprøver viser, at odds hos 888sport og Unibet næsten altid følges ad. Hvad du får hos den ene udbyder, kan du som regel også få hos den anden.

888sport Livebetting

Ligesom på pre-match-udbuddet er man også langt fremme i markedet, hvad angår livebetting.

Igen kan det vældige udbud af både kampe og spiltyper tilskrives leverandøren, Kambi, og igen er dette stort set identisk med, hvad man finder hos Unibet. Dette både hvad angår spiltyper og odds. En væsentlig forskel mellem de to platforme er dog, at 888sport ikke tilbyder livestreaming.

I livebetting-platformen finder man åbne spil stort set 24/7, og de forskellige livekampe kan kombineres til multispil. Har man spillet på en begivenhed live, vil man ofte også kunne gøre brug af "Cash-in"-funktionen. Den tilbyder, at man undervejs kan "sælge" sit live-spil tilbage, hvis man af en eller anden grund har mistet troen eller ønsker at hjemtage gevinsten, før begivenheden er færdigspillet.

Website

Hjemmesiden er opbygget i Flash - en teknologi, der kan være udfordrende for brugervenligheden, men som fungerer stort set upåklageligt her. Man kan nemt navigere frem og tilbage mellem sportsgrene, ligaer og kampe via browserens frem/tilbage-knapper, og de underordnede menuer og navigationer præsenterer de fleste steder indholdet på logisk vis.

Som det efterhånden er standard, opereres der med et betslip, som altid er tilgængelig på siden, og via denne har man også nem og hurtig adgang til igangværende og tidligere spil. Dog savnes i kundeområdet et overblik over, hvor langt man er nået med gennemspilning af bonus.

En hage ved den aktuelle hjemmeside er, at man automatisk logges ud efter 10-15 minutters inaktivitet. Dette er specielt uhensigtsmæssigt i forbindelse med livebetting og trækker ned i bedømmelsen.

888sport Mobil

Når man er på farten, kan 888sport tilgås mobilt på en platform, der med hensyn til muligheder stort set modsvarer desktop-udgaven. På mobiludgaven findes det samme store spiludbud - både prematch og livebetting - og man navigerer nemt rundt i den mobile platform.

Er man endnu ikke kunde, er det muligt at oprette en konto mobilt uden brug af NemID - som i øvrigt heller ikke skal benyttes ved mobilt login. Mangler man penge på sin konto, kan der via mobilen foretages ind- og udbetalinger ved brug af de samme kilder som på desktop-udgaven.

Ind- og udbetalinger

Til indbetaling kan anvendes de mest gængse kreditkort samt bank, Paypal, Skrill, paysafecard og Trustly. Når man skal udbetale, anvendes "kildeprincippet". Det vil sige, at man skal først udbetale til samme kilde, som man indbetalte fra, og samme betalingsmetoder er således tilgængelige til udbetaling.

Alle ind- og udbetalinger er gebyrfrie, men vær opmærksom på, at der kan opstå kurstab ved veksling fra DKK til anden valuta på Neteller eller Paypal. Ligeledes kan man ved udbetaling til bank komme ud for, at éns bank tager et gebyr for modtagelse af pengene.

888sport råder med andre ord over alle de ind- og udbetalingsmetoder, som langt de fleste vil finde mere end rigeligt. 

Support

Der tilbydes dansksproget support via e-mail/onlineformular og telefon (gratisnummer). For Danmark er den telefoniske support tilgængelig i hverdagene fra klokken 10-22 og i weekenden fra klokken 10-18. Umiddelbart virker den begrænsede åbningstid i weekenden som en uforståelig prioritering, da det typisk er dér, folk spiller mest. 888sport melder imidlertid, at de faktisk har færre henvendelser i weekenden end i hverdagene.

Man kan skrive til den danske support på dansk, men afhængigt af hvilken dag og hvilken tid på døgnet, man kontakter dem, kan man opleve at blive besvaret på engelsk. Dette forhold, samt en manglende livechat, trækker ned i denne anmeldelse.

Responstiden på e-mail/onlineformular efterlader også noget at ønske. Ved afsendelse af e-mail/formular modtager man en bekræftelse, der lover svar indenfor 24 timer. I testperioden har vi har ikke oplevet, at denne frist blev overskredet, men svartiden er oftest mere end seks timer og nogle gange også over 12 timer. Har man et akut problem, bør man derfor ty til den telefoniske support.

En nogenlunde tilsvarende responstid kan forventes, når man skal verificere sin konto ved første udbetaling. I den proces udbedes typisk kopi/scan af pas, kreditkort og bankudtog, førend udbetalingen gennemføres.

På positivsiden skal nævnes den særdeles udførlige hjælpeguide, som stilles til rådighed på hjemmesiden. Den indeholder et væld af emner og spørgsmål, og man kan også søge i den for at finde svar på præcist det spørgsmål, man ønsker. Hvor omfattende guiden end er, så kan den ikke gøre op for den menneskelige support, som med de aktuelle support-muligheder er lidt for svært tilgængelig.

Indsatspolitik

Som kunde oplever man nu og da en markedslimit, hvor der for alle kunder indlægges en øvre indsatsgrænse på enkelte begivenheder. Denne limit anvendes typisk på nichemarkeder eller på markeder med lav likviditet (for eksempel en kamp fra en sekundær liga, kort efter den er åbnet for spil, og markedet endnu ikke er "sat").

Generelt er de ikke kendte for at acceptere de helt store indsatser, men omvendt har de heller ikke rygte for at være sparsomme, når først spil godkendes, og der spilles på "store" markeder med høj likviditet.


Ofte stillede spørgsmål

Har 888sport dansk spillelicens?

Ja, 888sport har dansk licens, hvilket betyder, at de følger Spillemyndighedens krav og regler, og samtidig betyder det, at alle gevinsterne vundet hos 888sport er skattefrie.
 
Tilbyder 888sport en velkomstbonus?

Ja, når du opretter ny spillekonto hos 888sport, så kan du modtage et ekstra bet på op til 500 kroner, hvis du taber dit første væddemål. Bemærk, at du skal benytte kampagnekoden 500BACK ved første indbetaling, og dit ekstra bet vil have samme værdi som indsatsen på dit første væddemål. Du vil kun modtage dette ekstra bet, hvis du taber dette første væddemål. Ergo et det et slags gratis væddemål, du får, på op til 500 kroner. Ikke så ringe endda. 

Kan man indbetale med Trustly hos 888sport?

Med Trustly kan du nemt indbetale til din 888sport-konto, og samtidig vil det ofte også sikre, at du får din udbetaling med det samme efter godkendelse. Når du har logget ind på din 888sport-konto, så er det meget nemt at finde frem til deres indbetalingsfunktion, og du kan herefter vælge indbetalingsform. Udover Trustly så kan du også indbetale med VISA, MasterCard, ApplePay, PaySafecard, Neteller, Skrill og PayPal.


Konklusion

På helt centrale områder som spiludbud, spiltyper, odds og livebetting scores rigtig højt, hvilket kan tilskrives, at software og platform allerede er afprøvet og etableret på det danske marked via leverandørens samarbejde med Unibet.

Dette betyder mange specialspil og høj tilbagebetaling på størstedelen af de mest populære markeder, omend oddsene typisk er afbalancerede, så de kun sjældent stikker ud som markedets absolut højeste.

Har man allerede en konto hos Unibet, findes der stadig ræson i at engagere sig med 888sport; nok opererer de to udbydere med samme udbud og odds, men der findes også forskelle, blandt andet i særskilte bonustilbud til både nye og eksisterende kunder.

888sport kommentarer

Vores rating:

Som ny spiller hos 888sport får du et risikofrit spil på op til 500 kroner, når du foretager din første indbetaling. Derudover får du 50 kroner gratis til 888casino. Du skal bruge bonuskoden 500BACK, hvorefter du får din indsats på op til 500 kroner tilbage som freebet, hvis dit første spil ikke går hjem.

 1. Opret dig som ny bruger hos 888sport via BetXperts link herunder.
 2. Indbetal mindst 100 kroner med bonuskoden 500BACK.
 3. Spil mellem 100 og 500 kroner på et valgfrit væddemål til odds 1,50 eller højere, og få dit beløb tilbage som freebet, hvis ikke spillet går hjem
 4. Få også 50 kroner gratis til 888casino

Hent din 888sport bonus nu
*Indeholder reklamelinks | stopspillet.dk | r&v gælder
Omsætningskrav 6.00x bonus til minimum odds 1,50.Benytter du dig af den maksimale bonus skal du altså omsætte for 3000 DKK kr for at spille den fulde bonus fri.

Yderligere vilkår Denne bonus gælder kun for personer bosat i Danmark og kan kun modtages af én person pr. husstand eller pr. computerenhed på et 888.dk-brand. Indbetal mindst 100 kroner og spil mellem 100 og 500 kroner som singlevæddemål til odds 1,50 eller højere. Hvis dit spil tabes, får du refunderet indsatsen som ekstrabet. Ekstrabets er tilgængelige i syv dage efter kreditering. Spillere, der indbetaler med Neteller eller Skrill/Moneybookers kan ikke modtage velkomstbonussen.
Regler og vilkår:  Vi henviser til 888sport hjemmeside for samtlige gældende vilkår og betingelser for denne bonus.

Bemærk! Vi bestræber os på altid at holde informationer om bonus ajour via tæt kommunikation med bookmakerne, men påtager os intet ansvar, da bookmakerne kan ændre i vilkår uden at varsle os. Derfor skal man altid dobbeltchecke de gældende vilkår på bookmakernes egne hjemmesider.

500 kr. bonus med 888sport

Du får som sagt op til 500 kroner i bonus hos 888sport. Bonussen fungerer dog ikke som en normal indskudsbonus. Du får nemlig kun dine penge, hvis dit første væddemål ikke går hjem. I det tilfælde vil du få et freebet på op til 500 kroner.

Den store fordel her er naturligvis, at bonussen tilladder dig at spille mere aggressivt end, du normalt ville gøre. Du kan for eksempel tage en højere asian linje eller spille et målscorerspil til et højt odds, da du altså får dine penge igen, hvis spillet ikke vindes. 

At du er forsikret betyder dog naturligvis ikke, at al fornuft skal smides ud af vinduet. De gyldne regler om værdi og sund fornuft tæller stadig. 

Bemærk: kun singlespil tæller med i denne forbindelse. Du får ikke forsikret kombinations- eller systemspil hos 888sport. Dit freebet er tilgængeligt i syv dage, hvorefter det udløber. Det skal altså bruges indenfor en uge. Freebettets størrelse matcher indskuddet på dit første væddemål.

Kampagner, der kan supplere din velkomstbonus

Udover velkomstbonussen på 500 kr. har 888sport indimellem specielle kampagner, der giver dig mulighed for et større velkomsttilbud. Det er oftest i forbindelse med store sportsbegivenheder som i Champions League eller NFL. Her tilbyder 888sport en forhøjet gevinst (oddsboost) på den udvalgte kamp. Tilbuddet går ud på, at du kan spille et fastsat beløb på dette oddsboost, og hvis væddemålet går hjem, får du boostet gevinsten. Uanset om væddemålet går hjem eller ej, kan du stadig modtage din velkomstbonus på 500 kr. Se under fanen "kampagner" for info om nuværende eller tidligere kampagner.

Freebets

888sport har forskellige tilbud til eksisterende kunder, hvor man kan optjene freebets, profitboosts eller deltage i leaderboards. Freebets-kampagner og andre kampagner ændrer sig løbende. Et typisk freebet-tilbud går eksempelvis ud på, at du skal spille et væddemål for 200 kr. til odds på minimum 1,50, og herefter modtager du et freebet på 100 kr. Se mere under fanen kampagner.

BetXpert er blevet kontaktet af flere brugere med konto hos 888sport, der har fået besked fra 888sport om, at de er blevet udelukket fra at deltage i fremtidige kampagner.  

Vær opmærksom på bonusregler om gennemspilskrav og minimumsodds

Som hos alle andre bookmakere, er der visse bonusregler, man skal være opmærksom på. De vigtigste omhandler betingelserne om gennemspilskrav og minimumsodds. Hos 888sport fungerer tilbuddet om velkomstbonussen således, at du skal gennemspille din første indbetaling én gang til odds 1,50 eller mere for at få din bonus indsat på din 888sport-konto. Herefter skal du gennemspille beløbet af din første indbetaling 6 gange til mindst odds 1,50 for at kunne udbetale penge fra din 888sport-konto.  

Sådan bruger du din 888sport bonus

Når du har fået oprettet dig som ny bruger hos 888sport, er det naturligvis afgørende, hvad du gør med din velkomstbonus. Du skal være opmærksom på bonusreglerne. Du får kun forsikret spil på mellem 100 og 500 kroner. Hvis dit første spil tabes, får du herefter et freebet, der matcher værdien af dit første spil. Det er altså ikke størrelsen på din indbetaling hos 888sport men størrelsen på indskuddet på dit første væddemål, der bestemmer din bonusstørrelse. 

Hvis du får et freebet, skal det bruges indenfor syv dage. 

Gode råd til succes med betting

 • Spil ikke på mavefornemmelser. Undersøg i stedet konkret statistik og skadesinformation inden en kamp.
 • Læs, hvad andre mener. Det er en rigtig god idé at læse analyser og ekspertråd fra andre. Du kan finde ekspertråd på forsiden af BetXpert eller her. Det er et godt sted at starte.
 • Spil hellere singler end doubler, tripler eller multikuponer. Læs her hvorfor
 • Husk, at oddset er helt afgørende for, om et væddemål er fornuftigt eller ej. Det handler om at finde de odds, som du mener, at bookmakerne har sat forkert. Det hedder valuebetting, og det kan du læse mere om her.
 • Spil ikke på sportsgrene, som du ikke ved noget om.

Du taber på betting når…

 • Du kun spiller ud fra intuition og følelser og ikke går rationelt til værks.
 • Du primært spiller multikuponer med mange væddemål på samme kupon.
 • Du spiller på sportsgrene, du intet ved noget om.
 • Du ikke undersøger skader og generel information om kampene, inden du spiller.
 • Du hovedløst satser alt for stor en del af dine midler på et enkelt væddemål. Læs mere om money management her

Læs BetXperts serie "Odds Med Omtanke" her, hvor du kan blive klogere på blandt andet valuebetting, money management, bettingpsykologi og kunsten at begrænse sig. At sætte sig ind i disse emner kan være den afgørende forskel mellem overskud og underskud. 

888sport bonuskode

888sport er en af de få bookmakere, der stadig gør brug af begrebet bonuskode. Som vi har beskrevet længere oppe, skal du indtaste bonuskoden 500BACK, når du opretter din konto hos 888sport, efter du har trykket på linket her i artiklen. Der er dog ikke mange bookmakere, hvor det længere er nødvendigt. Rundt omkring på nettet er der ellers mange beskrivelser af forskellige typer koder. Ofte skaber de mere forvirring end gavn, da de giver indtrykket af, at der findes forskellige typer koder.

Månedsbonus

Et udtryk, der bliver brugt nogle steder på internettet, er månedens bonus. Der findes dog ingen speciel 888sport månedsbonus. Du skal derfor ikke tro, at der findes et bedre tilbud end her. Der er ikke specielle bonuskoder til specifikke måneder. Hvis 888sport vælger at ændre deres tilbud om velkomstbonus, så opdaterer vi her, når vi har fået nys om det.

Bonuskoder

Der findes ligeledes andre begreber rundt omkring på internettet som eksempelvis bonuskode, henvisningskode, tilbudskode, kuponkode, velkomstkode eller kampagnekode. Alle disse begreber dækker i 888sports tilfælde over det samme, så du skal ikke lade dig forvirre, hvis du har læst om et andet begreb et andet sted. 

Regler og vilkår for velkomstbonussen hos 888sport

Hvilke bonustype er der tale om? 

 • Bonustypen, vi har beskrevet her, er en velkomstbonus/startbonus for nye spillere hos 888sport.

Hvem kan få velkomstbonus hos 888sport?

 • Du skal være bosiddende i Danmark, være over 18 år og ikke have haft en 888sport-konto (eller poker/casino-konto) før. Velkomstbonussen kan desuden kun bruges af én person per husstand og computerenhed.

Hvor stor en indbetaling, kan jeg få bonus af? Er der et minimums- og maksimumsbeløb?

 • Du kan få en bonus på op til 500 kr.. Størrelsen af din bonus afhænger af, hvor mange penge du spiller på dit første væddemål hos 888sport.

Hvordan kan jeg indbetale?

 • Du kan indbetale med kreditkort som Visa og Mastercard. Du kan dog ikke få velkomstbonussen, hvis du indbetaler med Neteller eller Skrill/Moneybookers. 

Hvor højt et odds skal jeg spille for? Er der et minimumsodds?

 • Ja, der er et minimumsodds. Du kan kun få forsikret spil til minimum odds 1,50.

Hvilket produkt hos 888sport gælder denne velkomstbonus for?

 • Velkomstbonussen, der er beskrevet her, er gældende indenfor sportsbetting, og omhandler altså kun 888sport. Du skal være opmærksom på, at du ikke kan få velkomstbonus på sportsdelen af 888-brandet, hvis du før har benyttet det til casino eller poker.

Hvor længe er min bonus gyldig? Er der en udløbsdato?

 • Hvis du får et freebet hos 888sport, skal det bruges indenfor syv dage.
Hent din 888sport bonus nu
*Indeholder reklamelinks | stopspillet.dk | r&v gælder

888sport Kampagner

Eksisterende

Få ekstrabet, hvis du vinder på odds 5 eller mere

Hvis du vinder et væddemål til mindst odds 5 (mindsteindsats 100 kroner), får du et ekstrabet på 50 kroner.

Læs mere...

Nye kunder

Få odds 20 på Brøndby og 11 på F.C. København

888sport tilbyder odds 20,00 på Brøndby-sejr og 11,00 på F.C. København-sejr til nye kunder.

Læs mere...

Nye kunder

For nye spillere: Superodds - spil 50 kroner og vind 750 kroner på United-sejr

Hos 888sport.dk kan du som ny spiller få et såkaldt Super Odds på storkampen mellem Tottenham og Manchester United i Premier League fredag aften. Kampagnen er kun gældende for nye spillere. 

Læs mere...

Nye kunder

For nye spillere: Superodds - spil 50 kroner og vind 350 kroner på City-sejr

Hos 888sport kan du som ny spiller få et Super Odds på kampen mellem Manchester City og Arsenal. Du kan fx vinde 350 kroner på City-sejr, hvis du placerer 50 kroner på dem, mens du vinder 1.000 kroner for samme beløb ved Arsenal-sejr. Der er omsætningskrav på kampagnen. 

Læs mere...

Nye kunder

For nye spillere: Superodds - spil 50 kroner og vind 350 kroner på Barcelona-sejr

Hos 888sport.dk kan du som ny spiller få Super Odds på kampen mellem Mallorca og FC Barcelona i genåbningsrunden i La Liga. Hvis du fx spiller 50 kroner på, at Barcelona slår Mallorca, kan du vinde 350 kroner, hvis de gør det. 

Læs mere...

Nye kunder

For nye spillere: Superodds - spil 50 kroner og vind 350 kroner på Bayern-sejr

Hos 888sport kan du som ny spiller få et såkaldt Super Odds på kampen mellem Bayern München og Borussia Mönchengladbach i Bundesligaens 31. spillerunde. 

Læs mere...

Eksisterende

Ram 8 rigtige og vind 1.000 kroner

Hos 888sport kan du vinde 1.000 kroner, hvis du kan gætte udfaldende i de otte udvalgte kampe. Hvis du ikke rammer alle otte rigtige, så vil du stadig modtage 10 kroner for hvert korrekt svar. De otte kampe er som følger:

Læs mere...

Nye kunder

For nye spillere: Superodds - spil 50 kroner og vind 400 kroner på Bayern-sejr

Som ny spiller kan du hos 888sport få odds 8 på Bayern-sejr, mens du kan få odds 20 Leverkusen-sejr. Spil eksempelvis 50 kroner på Leverkusen-sejr og vind 1000 kroner, hvis den går hjem. 

Læs mere...

Nye kunder

Få odds 7 hos 888sport på Håland-scoring mod Paderborn

Spil for 10-50 kroner og få superodds på en scoring af Erling Braut Håland, når Dortmund møder SC Paderborn. 

Læs mere...

Nye kunder

For nye spillere: Superodds - Spil 50 kroner og vind 500 kroner på Bayern-sejr

Hos 888sport kan du som ny spiller få et Super Odds på topkampen mellem Dortmund og Bayern. Spil op til 50 kroner og vind 500 kroner, hvis Bayern vinder kampen. Du kan også spille de 50 kroner på Dortmund, hvilket vil give en gevinst på 1.150 kroner i tilfælde af Dortmund-sejr. 

Læs mere...

Nye kunder

Superodds: Spil 50 kroner og vind 450 kroner på Dortmund-sejr

Hos 888sport kan du som ny spiller få et såkaldt Superodds på kampen mellem Wolfsburg og Dortmund. Hvis du placerer dine 50 kroner på Wolfsburg-sejr, vil det give en gevinst på 1.450 kroner, mens en Dortmund-sejr udløser 450 kroner. 

Læs mere...

Nye kunder

Få superodds på UFC-braget Ferguson - Gaethje

Spil for 10-50 kroner og få superodds på UFC-braget mellem Tony Ferguson og Justin Gaethje. En indsats på 50 kroner udløser en gevinst på 400 kroner for Ferguson-sejr og 750 kroner for Gaethje-sejr. 

Læs mere...

Nye kunder

Få profitboost på slutspillet i Europa hos 888

Det er muligt for dig at få et profitboost på slutspillet i Europa frem til den 16. april 2020. Det gælder altså både ottendedels- og kvartfinalerne i Champions League og Europa League. 

Læs mere...

Nye kunder

For nye spillere: Få odds 20 på Utd og odds 8 på City i derbyet

Opretter du dig som ny spiller hos 888sport, kan du i weekenden vinde ekstra mange penge ved at spille på Manchester-derbyet. 888sport har nemlig boostet oddset på både Manchester United og Manchester City for alle nye spillere. Du kan få odds 20 på Man Utd og odds 8,00 på favoritterne fra Man City. 

Læs mere...

Nye kunder

Superodds: Spil 50 kroner og vind 850 kroner på Barcelona-sejr

Hos 888sport kan du som ny spiller få et såkaldt Superodds til El Clásico. Hvis du eksempelvis spiller 50 kroner på Barcelona-sejr, får du 850 kroner i gevinst. Du skal blot indsætte 70 kroner første gang, du foretager en indbetaling, og så kan du få dit forhøjede odds på storkampen mellem Real Madrid - FC Barcelona.

Læs mere...

Nye kunder

100 pct. profitboost på CL eller EL

Tilbuddet er gældende for nye og eksisterende kunder. Spil for 100 kroner eller mere pre-game via Byg dit Bet-funktionen på Champions League eller Europa League, og få 100 % profitboost-kupon. Brug kuponen til et livespil på Champions League eller Europa League, og scor dobbelt gevinst, hvis du vinder. 

Læs mere...

Nye kunder

Superodds på Real Madrid - Manchester City

Hvis du spiller 50 kroner på hjemme- eller udesejr i Real Madrid - Manchester City, får du et superodds. Spiller du på Real Madrid, kan du vinde 650 kroner. Er du mere til udesejren, kan du vinde 750 kroner. 

Læs mere...

Nye kunder

For de nye spillere: Få odds 10 på Wilder eller Fury

Som ny spiller hos 888sport får du forhøjet dit første odds på weekendens boksebrag mellem Tyson Fury og Deontay Wilder. 888sport giver odds 10 på hver af de to boksere, og du kan spille op til 50 kroner til det forhøjede odds. 

Læs mere...

Nye kunder

For nye spillere: Få forhøjet dine odds på Atletico - Liverpool

888sport forhøjer oddsene på Atletico Madrid - Liverpool for alle nye spillere. Spil op til 50 kroner på kampen og få enten odds 20 på Atletico Madrid-sejr eller odds 12 på Liverpool. 

Læs mere...

Nye kunder

For nye spillere: Få odds 8 på Chelsea-sejr over Man Utd

Som ny spiller hos 888sport får du i denne weekend odds 8,00 på, at Chelsea slår Manchester United på Stamford Bridge. Du kan spille op til 50 kroner på det forhøjede odds, og dermed hente en gevinst på 400 kroner.

Læs mere...

Nye kunder

For nye kunder: Få odds 8 på Tottenham-triumf i FA Cup

Onsdag aften skal José Mourinhos Tottenham Hotspur forsøge at følge op på deres imponerende sejr over Manchester City, når de møder Southampton på hjemmebane. Bookmakeren 888sport har forhøjet odds for alle nye spillere til 8,00, hvorfor man ved maksimalindskuddet på 50 kroner altså kan vinde 400 kroner, hvis Spurs som ventet sejrer. 

Læs mere...

Nye kunder

Spil 50 kr. Man City-sejr over Spurs og vind 1.700 kroner hos 888

888sport har boostet oddset på Manchester City-sejr over Tottenham Hotspur i weekendens Premier League-brag. Nye spillere kan få hele odds 34 på en Manchester City-sejr og dermed vinde 1.700 kroner ved maksimumindsatsen på 50 kroner. Almindelige spillere må nøjes med en gevinst på 225 kroner for samme indsats.

Læs mere...

Nye kunder

Tårnhøje odds på Chelsea - Arsenal hos 888sport

888sport har forhøjet oddsene på aftenens Premier League-brag mellem Chelsea og Arsenal for alle nye spillere. Få odds 9,00 på Chelsea-sejr eller hele odds 34 på sejr til Mikel Artetas Arsenal-mandskab. 

Læs mere...

Eksisterende

Få 25 % profitboost hver weekend på indsats op til 50 kroner

Hver weekend frem til udgangen af december kan du få boostet din gevinst med 25 % på indsats op til 50 kroner hos 888sport.

Læs mere...

Eksisterende

Byg et væddemål hos 888sport og få et live profitboost til europæisk fodbold

Indgå et væddemål med "Byg dit bet" og få én 100 % profitboost-kupon per kampdag i Champions League eller Europa League

Læs mere...

Nye kunder

888sport forhøjer gevinsterne på FCK - Malmø FF for nye spillere

Få odds 12,00 på FCK-sejr over Malmø FF i Parken i aften eller odds 21,00 på svenskerne. Tilbuddet gives af 888sport, der har forhøjet oddsene for alle nye spillere, der opretter en konto i dag. Få også den normale velkomstbonus på 100 procent op til 1.000 kroner. 

Læs mere...

Nye kunder

888sport forhøjede oddsene på Man Utd - Tottenham for nye spillere

Onsdag vender José Mourinho tilbage til Old Trafford, når Tottenham Hotspur gæster Manchester United. Opret konto hos 888sport og få forhøjet dine odds på Premier League-braget. Bookmakeren giver odds 15 på Man Utd-sejr og odds 16 på, at Tottenham løber med de tre point. 

Læs mere...

Nye kunder

888sport giver forhøjede odds på Liverpool - Napoli

Opret dig hos 888sport og få forhøjede odds på Champions League-kampen mellem Liverpool og Napoli. Spil for 50 kroner og vind enten 400 kroner på Liverpool-sejr eller 2.050 kroner på Napoli. Derudover får du også bookmakerens normale velkomstbonus på 100 procent op til 1.000 kroner på første indbetaling oveni. 

Læs mere...

Nye kunder

Nye kunder får forhøjede odds på Man City - Chelsea hos 888sport

888sport giver alle nye spillere mulighed for at få forhøjet deres odds på weekendens Premier League-brag mellem Manchester City og Chelsea. Spil 50 kroner på City og vind 350 kroner eller 50 kroner på Frank Lampards tropper og vind 2550 kroner. 

Læs mere...

Nye kunder

Få forhøjede odds på Irland - Danmark hos 888sport

Opret dig som ny spiller hos 888sport og få forhøjet dine odds på Irland - Danmark. Bookmakeren giver odds 23,00 på Irland og odds 11,00 på Danmark. Få også 888sports normale velkomstbonus på 100 % op til 1.000 kroner oveni. 

Læs mere...

Nye kunder

Opret dig og få forhøjet gevinst på Liverpool - Manchester City + indbetalingsbonus

Nye kunder kan få 100 % i indbetalingsbonus op til 1.000 kroner og få forhøjet gevinst på Premier League-kampen mellem Liverpool og Manchester City. Max. indsats: 50 kroner.

Læs mere...

Nye kunder

Opret dig og få forhøjet gevinst på Chelsea - Crystal Palace + indbetalingsbonus

Nye kunder kan få 100 % i indbetalingsbonus op til 1.000 kroner og få forhøjet gevinst på Premier League-kampen mellem Chelsea og Crystal Palace. Max. indsats: 50 kroner.

Læs mere...

Nye kunder

Opret dig og få forhøjet gevinst på Chelsea - Ajax + indbetalingsbonus

Nye kunder kan få 100 % i indbetalingsbonus op til 1.000 kroner og få forhøjet gevinst på Champions League-kampen mellem Chelsea og Ajax. Max. indsats: 50 kroner.

Læs mere...

Nye kunder

Opret dig og få forhøjet odds på FC Nordsjælland - AGF + indbetalingsbonus

Nye kunder kan få 100 % i indbetalingsbonus op til 1.000 kroner og få forhøjet oddset på Superliga-kampen mellem FC Nordsjælland og AGF. Max. indsats: 50 kroner.

Læs mere...

Nye kunder

Opret dig og få forhøjet gevinst på Aston Villa - Liverpool + indbetalingsbonus

Nye kunder kan få 100 % i indbetalingsbonus op til 1.000 kroner og få forhøjet gevinst på Premier League-kampen mellem Aston Villa og Liverpool. Max. indsats: 50 kroner.

Læs mere...

Nye kunder

Opret dig og få forhøjet gevinst på AGF - FCK + indbetalingsbonus

Nye kunder kan få 100 % i indbetalingsbonus op til 1.000 kroner og få forhøjet gevinst på Superliga-kampen mellem AGF og FCK. Max. indsats: 50 kroner.

Læs mere...

Nye kunder

Opret dig og få forhøjet gevinst på Liverpool - Tottenham + indbetalingsbonus

Nye kunder kan få 100 % i indbetalingsbonus op til 1.000 kroner og få forhøjet gevinst på Premier League-kampen mellem Liverpool og Tottenham. Max. indsats: 50 kroner.

Læs mere...

Nye kunder

Opret dig og få forhøjet odds på Brøndby - FCK + indbetalingsbonus

Nye kunder kan få 100 % i indbetalingsbonus op til 1.000 kroner og få forhøjet oddset på Superliga-kampen mellem Brøndby og FCK Max. indsats: 50 kroner.

Læs mere...

Nye kunder

Opret dig og få forhøjet odds på Liverpool - Leicester + indbetalingsbonus

Nye kunder kan få 100 % i indbetalingsbonus op til 1.000 kroner og få forhøjet oddset på Premier League-kampen mellem Liverpool og Leicester. Max. indsats: 50 kroner.

Læs mere...

Nye kunder

Opret dig og få forhøjet gevinst på Tottenham - Bayern München + indbetalingsbonus

Nye kunder kan få 100 % i indbetalingsbonus op til 1.000 kroner og få forhøjet gevinst på Champions League-kampen mellem Tottenham og Bayern München. Max. indsats: 50 kroner.

Læs mere...

Nye kunder

Opret dig og få forhøjet odds på Manchester United - Arsenal + indbetalingsbonus

Nye kunder kan få 100 % i indbetalingsbonus op til 1.000 kroner og få forhøjet oddset på Premier League-kampen mellem Manchester United og Arsenal. Max. indsats: 50 kroner.

Læs mere...

Nye kunder

Opret dig og få forhøjet gevinst på PSG - Real Madrid + indbetalingsbonus

Nye kunder kan få 100 % i indbetalingsbonus op til 1.000 kroner og få forhøjet gevinst på Champions League-kampen mellem PSG og Real Madrid. Max. indsats: 50 kroner.

Læs mere...

Nye kunder

Opret dig og få forhøjet gevinst på Dortmund - Barcelona + indbetalingsbonus

Nye kunder kan få 100 % i indbetalingsbonus op til 1.000 kroner og få forhøjet gevinst på Champions League-kampen mellem Dortmund og Barcelona. Max. indsats: 50 kroner.

Læs mere...

Nye kunder

Opret dig og få forhøjet odds på Manchester United - Leicester + indbetalingsbonus

Nye kunder kan få 100 % i indbetalingsbonus op til 1.000 kroner og få forhøjet oddset på Premier League-kampen mellem Manchester United og Leicester. Max. indsats: 50 kroner.

Læs mere...

Nye kunder

Opret dig og få forhøjet odds på Arsenal - Tottenham + indbetalingsbonus

Nye kunder kan få 100 % i indbetalingsbonus op til 1.000 kroner og få forhøjet oddset på Premier League-kampen mellem Arsenal og Tottenham. Max. indsats: 50 kroner.

Læs mere...

Nye kunder

Opret dig og få forhøjet odds på Liverpool - Arsenal + indbetalingsbonus

Nye kunder kan få 100 % i indbetalingsbonus op til 1.000 kroner og få forhøjet oddset på Premier League-kampen mellem Liverpool og Arsenal. Max. indsats: 50 kroner.

Læs mere...

Nye kunder

Opret dig og få forhøjet odds på Manchester City - Tottenham + indbetalingsbonus

Nye kunder kan få 100 % i indbetalingsbonus op til 1.000 kroner og få forhøjet oddset på kampen mellem Manchester City og Tottenham. Max. indsats: 50 kroner.

Læs mere...

Nye kunder

Opret dig og få forhøjet odds på Liverpool - Chelsea + indbetalingsbonus

Nye kunder kan få 100 % i indbetalingsbonus op til 1.000 kroner og få forhøjet oddset på Super Cup-finalen mellem Liverpool og Chelsea. Max. indsats: 50 kroner.

Læs mere...

Nye kunder

Opret dig og få forhøjet odds på SønderjyskE - AGF + indbetalingsbonus

Nye kunder kan få 100 % i indbetalingsbonus op til 1.000 kroner og få forhøjet oddset på Superliga-kampen mellem SønderjyskE og AGF. Max. indsats: 50 kroner.

Læs mere...

Nye kunder

Opret dig og få forhøjet odds på Manchester United - Chelsea + indbetalingsbonus

Nye kunder kan få 100 % i indbetalingsbonus op til 1.000 kroner og få forhøjet oddset på Premier League-kampen mellem Manchester United og Chelsea. Max. indsats: 50 kroner.

Læs mere...

Nye kunder

Opret dig og få forhøjet odds på Tottenham - Aston Villa + indbetalingsbonus

Nye kunder kan få 100 % i indbetalingsbonus op til 1.000 kroner og få forhøjet oddset på Premier League-kampen mellem Tottenham og Aston Villa. Max. indsats: 50 kroner.

Læs mere...

Nye kunder

Opret dig og få forhøjet odds på OB - Randers + indbetalingsbonus

Nye kunder kan få 100 % i indbetalingsbonus op til 1.000 kroner og få forhøjet oddset på Superliga-kampen mellem OB og Randers. Max. indsats: 50 kroner.

Læs mere...

Nye kunder

Opret dig og få forhøjet odds på Lyngby - AGF+ indbetalingsbonus

Nye kunder kan få 100 % i indbetalingsbonus op til 1.000 kroner og få forhøjet oddset på Superliga-kampen mellem Lyngby og AGF. Max. indsats: 50 kroner.

Læs mere...

Nye kunder

Opret dig og få forhøjet odds på Liverpool - Manchester City + indbetalingsbonus

Nye kunder kan få 100 % i indbetalingsbonus op til 1.000 kroner og få forhøjet oddset på Community Shield-kampen mellem Liverpool og Manchester City. Max. indsats: 50 kroner.

Læs mere...

Nye kunder

Opret dig og få forhøjet odds på Dortmund - Bayern München + indbetalingsbonus

Nye kunder kan få 100 % i indbetalingsbonus op til 1.000 kroner og få forhøjet oddset på den tyske Super Cup finale mellem Dortmund og Bayern München. Max. indsats: 50 kroner.

Læs mere...

Nye kunder

Opret dig og få forhøjet odds på Horsens - FCK + indbetalingsbonus

Nye kunder kan få 100 % i indbetalingsbonus op til 1.000 kroner og få forhøjet oddset på Superliga-kampen mellem Horsens - FCK. Max. indsats: 50 kroner.

Læs mere...

Nye kunder

Opret dig og få forhøjet odds på OB - Lyngby + indbetalingsbonus

Nye kunder kan få 100 % i indbetalingsbonus op til 1.000 kroner og få forhøjet oddset på Superliga-kampen mellem OB - Lyngby. Max. indsats: 50 kroner.

Læs mere...

Nye kunder

Opret dig og få forhøjet odds på FCK - AGF + indbetalingsbonus

Nye kunder kan få 100 % i indbetalingsbonus op til 1.000 kroner og få forhøjet oddset på Superliga-kampen mellem FCK - AGF. Max. indsats: 50 kroner.

Læs mere...

Nye kunder

Opret dig og få forhøjet odds på Hobro - AGF + indbetalingsbonus

Nye kunder kan få 100 % i indbetalingsbonus op til 1.000 kroner og få forhøjet oddset på Superliga-kampen mellem Hobro - AGF. Max. indsats: 50 kroner.

Læs mere...

Nye kunder

Opret dig og få forhøjet odds på OB - FCK + indbetalingsbonus

Nye kunder kan få 100 % i indbetalingsbonus op til 1.000 kroner og få forhøjet oddset på Superliga-kampen mellem OB - FCK. Max. indsats: 50 kroner.

Læs mere...

Nye kunder

Opret dig og få forhøjet odds på FC Midtjylland - Esbjerg + indbetalingsbonus

Nye kunder kan få 100 % i indbetalingsbonus op til 1.000 kroner og få forhøjet oddset på Superliga-kampen mellem FC Midtjylland - Esbjerg. Max. indsats: 50 kroner.

Læs mere...

Nye kunder

Opret dig og få forhøjet odds på Brasilien - Peru + indbetalingsbonus

Nye kunder kan få 100 % i indbetalingsbonus op til 1.000 kroner og få forhøjet oddset på Copa América-finalen mellem Brasilien - Peru. Max. indsats: 50 kroner.

Læs mere...

Nye kunder

Nye kunder får odds 41 på Fuglsang til at vinde Touren + velkomstbonus

Nye kunder kan få 100 % i indbetalingsbonus op til 1.000 kroner og få forhøjet oddset på Jakob Fuglsang til at vinde Tour de France. Max. indsats: 50 kroner.

Læs mere...

Nye kunder

Opret dig og få forhøjet odds på Brasilien - Argentina + indbetalingsbonus

Nye kunder kan få 100 % i indbetalingsbonus op til 1.000 kroner og få forhøjet oddset på Copa América-semifinalen mellem Brasilien - Argentina. Max. indsats: 50 kroner.

Læs mere...

Eksisterende

Få 25 % profit boost hver weekend op til 50 kroner

Hver weekend frem til udgangen af juni kan du få boostet din gevinst med 25 % op til 50 kroner hos 888sport.

Læs mere...

Nye kunder

Opret dig og få forhøjet odds på Uruguay - Peru + indbetalingsbonus

Nye kunder kan få 100 % i indbetalingsbonus op til 1.000 kroner og få forhøjet oddset på kampen mellem Uruguay og Peru. Max. indsats: 50 kroner.

Læs mere...

Nye kunder

Opret dig og få forhøjet odds på Frankrig - USA + indbetalingsbonus

Nye kunder kan få 100 % i indbetalingsbonus op til 1.000 kroner og få forhøjet oddset på kampen mellem Frankrig og USA ved VM for kvinder. Max. indsats: 50 kroner.

Læs mere...

Nye kunder

Opret dig og få forhøjet odds på Spanien - USA + indbetalingsbonus

Nye kunder kan få 100 % i indbetalingsbonus op til 1.000 kroner og få forhøjet oddset på kampen mellem Spanien og USA ved VM for kvinder. Max. indsats: 50 kroner.

Læs mere...

Nye kunder

Opret dig og få forhøjet odds på Peru - Brasilien + indbetalingsbonus

Nye kunder kan få 100 % i indbetalingsbonus op til 1.000 kroner og få forhøjet oddset på kampen mellem Peru og Brasilien. Max. indsats: 50 kroner.

Læs mere...

Nye kunder

Opret dig og få forhøjet din gevinst på Argentina - Paraguay+ indbetalingsbonus

Nye kunder kan få 100 % i indbetalingsbonus op til 1.000 kroner og få forhøjet gevinsten på kampen mellem Argentina og Paraguay. Max. indsats: 50 kroner.

Læs mere...

Nye kunder

Opret dig og få forhøjet din gevinst på Brasilien - Venezuela + indbetalingsbonus

Nye kunder kan få 100 % i indbetalingsbonus op til 1.000 kroner og få forhøjet gevinsten på kampen mellem Brasilien og Venezuela. Max. indsats: 50 kroner.

Læs mere...

Nye kunder

Opret dig og få forhøjet din gevinst på dansk sejr mod Irland

Nye kunder kan få 100 % i indbetalingsbonus op til 1.000 kroner og få forhøjet gevinsten på, at Danmark slår Irland i EM kvalifikationen.

Læs mere...

Nye kunder

Opret dig og få forhøjet din gevinst på Tottenham - Liverpool + indbetalingsbonus

Nye kunder kan få 100 % i indbetalingsbonus op til 1.000 kroner og få forhøjet gevinsten på Champions League-finalen mellem Liverpool og Tottenham. Max. indsats: 50 kroner.

Læs mere...

Nye kunder

Opret dig og få forhøjet din gevinst på Chelsea - Arsenal+ indbetalingsbonus

Nye kunder kan få 100 % i indbetalingsbonus op til 1.000 kroner og få forhøjet gevinsten på Chelsea - Arsenal. Max. indsats: 50 kroner.

Læs mere...

Nye kunder

Opret dig og få forhøjet din gevinst på FC Midtjylland- Esbjerg + indbetalingsbonus

Nye kunder kan få 100 % i indbetalingsbonus op til 1.000 kroner og få forhøjet gevinsten på FC Midtjylland - Esbjerg. Max. indsats: 50 kroner.

Læs mere...

Nye kunder

Opret dig og få forhøjet din gevinst på Brøndby - FC Midtjylland+ indbetalingsbonus

Nye kunder kan få 100 % i indbetalingsbonus op til 1.000 kroner og få forhøjet gevinsten på Brøndby - FC Midtjylland. Max. indsats: 50 kroner.

Læs mere...

Nye kunder

Opret dig og få forhøjet din gevinst på Euroleague basket + indbetalingsbonus

Nye kunder kan få 100 % i indbetalingsbonus op til 1.000 kroner og få forhøjet gevinsten på CSKA - Real Madrid i Euroleague basketball. Max. indsats: 50 kroner.

Læs mere...

Nye kunder

Opret dig og få forhøjet din gevinst på pokalfinalen + indbetalingsbonus

Nye kunder kan få 100 % i indbetalingsbonus op til 1.000 kroner og få forhøjet gevinsten på pokalfinalen mellem Brøndby og FC Midtjylland. Max. indsats: 50 kroner.

Læs mere...

Nye kunder

Opret dig og få forhøjet din gevinst på Ajax - Tottenham + indbetalingsbonus

Nye kunder kan få 100 % i indbetalingsbonus op til 1.000 kroner og få forhøjet gevinsten på Ajax - Tottenham. Max. indsats: 50 kroner.

Læs mere...

Nye kunder

Opret dig og få forhøjet odds på Liverpool - Barcelona + indbetalingsbonus

Nye kunder kan få 100 % i indbetalingsbonus op til 1.000 kroner og få forhøjet odds på Liverpool - Barcelona. Max. indsats: 50 kroner

Læs mere...

Nye kunder

Opret dig og få forhøjet din gevinst på FCK - Brøndby + indbetalingsbonus

Nye kunder kan få 100 % i indbetalingsbonus op til 1.000 kroner og få forhøjet gevinsten på FCK - Brøndby. Max. indsats: 50 kroner.

Læs mere...

Nye kunder

Opret dig og få forhøjet odds på Barcelona - Liverpool + indbetalingsbonus

Nye kunder kan få 100 % i indbetalingsbonus op til 1.000 kroner og få forhøjet odds på Barcelona - Liverpool. Max. indsats: 50 kroner

Læs mere...

Nye kunder

Opret dig og få forhøjet din gevinst på Tottenham - Ajax + indbetalingsbonus

Nye kunder kan få 100 % i indbetalingsbonus op til 1.000 kroner og få forhøjet gevinsten på Tottenham - Ajax. Max. indsats: 50 kroner.

Læs mere...

Nye kunder

Opret dig og få forhøjet gevinst på Manchester United - Chelsea + indbetalingsbonus

Nye kunder kan få 100 % i indbetalingsbonus op til 1.000 kroner og få forhøjet gevinst på Manchester United - Chelsea. Max. indsats: 50 kroner

Læs mere...

Nye kunder

Opret dig og få forhøjet odds på Manchester United - Manchester City + indbetalingsbonus

Nye kunder kan få 100 % i indbetalingsbonus op til 1.000 kroner og få forhøjet odds på Manchester United - Manchester City. Max. indsats: 50 kroner

Læs mere...

Nye kunder

Opret dig og få forhøjet din gevinst på Manchester City - Tottenham + indbetalingsbonus

Nye kunder kan få 100 % i indbetalingsbonus op til 1.000 kroner og få forhøjet gevinsten på Manchester City - Tottenham. Max. indsats: 50 kroner.

Læs mere...

Nye kunder

Opret dig og få forhøjet gevinst på Barcelona - Manchester United + indbetalingsbonus

Nye kunder kan få 100 % i indbetalingsbonus op til 1.000 kroner og få forhøjet gevinst på Barcelona - Manchester United. Max. indsats: 50 kroner

Læs mere...

Nye kunder

Opret dig og få forhøjet gevinst på Liverpool - Chelsea + indbetalingsbonus

Nye kunder kan få 100 % i indbetalingsbonus op til 1.000 kroner og få forhøjet gevinst på Liverpool - Chelsea. Max. indsats: 50 kroner

Læs mere...

Nye kunder

Opret dig og få forhøjet odds på Manchester United - Barcelona + indbetalingsbonus

Nye kunder kan få 100 % i indbetalingsbonus op til 1.000 kroner og få forhøjet odds på Manchester United - Barcelona. Max. indsats: 50 kroner

Læs mere...

Nye kunder

Opret dig og få forhøjet din gevinst på Tottenham - Manchester City + indbetalingsbonus

Nye kunder kan få 100 % i indbetalingsbonus op til 1.000 kroner og få forhøjet gevinsten på Tottenham - Manchester City. Max. indsats: 50 kroner.

Læs mere...

Nye kunder

Opret dig og få forhøjet dit odds på FC Nordsjælland - Brøndby + indbetalingsbonus

Nye kunder kan få 100 % i indbetalingsbonus op til 1.000 kroner og få forhøjet odds på FC Nordsjælland - Brøndby.

Læs mere...

Nye kunder

Opret dig og få forhøjet odds på Bayern München - Dortmund + indbetalingsbonus

Nye kunder kan få 100 % i indbetalingsbonus op til 1.000 kroner og få forhøjet gevinst på Bayern München - Dortmund. Max. indsats: 50 kroner

Læs mere...

Nye kunder

Opret dig og få forhøjet gevinst på FC Midtjylland - OB + indbetalingsbonus

Nye kunder kan få 100 % i indbetalingsbonus op til 1.000 kroner og få forhøjet gevinst på FC Midtjylland - OB. Max. indsats: 50 kroner. 

Læs mere...

Nye kunder

Opret dig og få forhøjet gevinst på FC Midtjylland - FC Nordsjælland + indbetalingsbonus

Nye kunder kan få 100 % i indbetalingsbonus op til 1.000 kroner og få forhøjet gevinst på FC Midtjylland - FC Nordsjælland. Max. indsats: 50 kroner. 

Læs mere...

Nye kunder

Opret dig og få forhøjet odds på Schweiz - Danmark + indbetalingsbonus

Nye kunder kan få 100 % i indbetalingsbonus op til 1.000 kroner og få forhøjet odds på Schweiz  - Danmark. Max. indsats: 50 kroner. Husk, at du også kan vinde en Marcus Rashford-trøje, hvis du tilmelder dig som ny kunde hos 888sport via et link hos BetXpert.

Læs mere...

Nye kunder

Opret dig og få forhøjet odds på Bayern München - Liverpool + indbetalingsbonus

Nye kunder kan få 100 % i indbetalingsbonus op til 1.000 kroner og få forhøjet odds på Bayern München - Liverpool. Max. indsats: 50 kroner

Læs mere...

Nye kunder

Opret dig og få forhøjet odds på Arsenal - Manchester United+ indbetalingsbonus

Nye kunder kan få 100 % i indbetalingsbonus op til 1.000 kroner og få forhøjet odds på Arsenal - Manchester United. Max. indsats: 50 kroner

Læs mere...

Nye kunder

Opret dig og få forhøjet din gevinst på Dortmund - Tottenham + indbetalingsbonus

Nye kunder kan få 100 % i indbetalingsbonus op til 1.000 kroner og få forhøjet gevinsten på Dortmund - Tottenham. Max. indsats: 50 kroner.

Læs mere...

Nye kunder

Opret dig og få forhøjet odds på Real Madrid - Barcelona + indbetalingsbonus

Nye kunder kan få 100 % i indbetalingsbonus op til 1.000 kroner og få forhøjet odds på Real Madrid - Barcelona. Max. indsats: 50 kroner

Læs mere...

Nye kunder

Opret dig og få forhøjet odds på Manchester United - Liverpool + indbetalingsbonus

Nye kunder kan få 100 % i indbetalingsbonus op til 1.000 kroner og få forhøjet odds på Manchester United - Liverpool. Max. indsats: 50 kroner

Læs mere...

Nye kunder

Opret dig og få forhøjet odds på Chelsea - Manchester United + indbetalingsbonus

Nye kunder kan få 100 % i indbetalingsbonus op til 1.000 kroner og få forhøjet odds på Chelsea - Manchester United. Max. indsats: 50 kroenr

Læs mere...

Nye kunder

Opret dig og få forhøjet din gevinst på Tottenham - Dortmund + indbetalingsbonus

Nye kunder kan få 100 % i indbetalingsbonus op til 1.000 kroner og få forhøjet gevinsten på Tottenham - Dortmund. Max. indsats: 50 kroner.

Læs mere...

Nye kunder

Opret dig og få forhøjet odds på Manchester United - PSG + indbetalingsbonus

Nye kunder kan få 100 % i indbetalingsbonus op til 1.000 kroner og få forhøjet odds på Manchester United - PSG. Max. indsats: 50 kroenr

Læs mere...

Nye kunder

Opret dig og få forhøjet din gevinst på FC Nordsjælland - Brøndby + indbetalingsbonus

Nye kunder kan få 100 % i indbetalingsbonus op til 1.000 kroner og få forhøjet gevinsten på FC Nordsjælland - Brøndby.

Læs mere...

Nye kunder

Nye kunder får forhøjet gevinst på Super Bowl

Nye kunder kan få 100 % i indbetalingsbonus op til 1.000 kroner og få forhøjet gevinsten på Los Angeles Rams - New England Patriots.

Læs mere...

Nye kunder

Opret dig og få forhøjet din gevinst på Manchester City - Arsenal + indbetalingsbonus

Nye kunder kan få 100 % i indbetalingsbonus op til 1.000 kroner og få forhøjet gevinsten på Manchester City - Arsenal.

Læs mere...

Nye kunder

Nye kunder får forhøjet gevinst på Tottenham - Watford

Nye kunder kan få 100 % i indbetalingsbonus op til 1.000 kroner og få forhøjet gevinsten på Tottenham - Watford

Læs mere...

Nye kunder

Opret dig og få forhøjet din gevinst på Arsenal - Chelsea + indbetalingsbonus

Nye kunder kan få 100 % i indbetalingsbonus op til 1.000 kroner og få forhøjet gevinsten på Arsenal - Chelsea.

Læs mere...

Nye kunder

Nye kunder får forhøjet gevinst på dansk sejr over Norge

Er du ny kunde, kan du få 100 % i indbetalingsbonus op til 1.000 kroner og få forhøjet din gevinst på dansk sejr til 350 kroner, hvis du spiller for 50 kroner.

Læs mere...

Nye kunder

Nye kunder får forhøjet gevinst på Tottenham - Manchester United

Nye kunder kan få 100 % i indbetalingsbonus op til 1.000 kroner og få forhøjet gevinsten på Tottenham - Manchester United.

Læs mere...

Nye kunder

Opret dig og få forhøjet din gevinst på Manchester City - Liverpool + indbetalingsbonus

Nye kunder kan få 100 % i indbetalingsbonus op til 1.000 kroner og få forhøjet gevinsten på Manchester City - Liverpool.

Læs mere...

Nye kunder

Opret dig og få forhøjet din gevinst på Arsenal - Fulham + indbetalingsbonus

Nye kunder kan få 100 % i indbetalingsbonus op til 1.000 kroner og få forhøjet gevinsten på Arsenal - Fulham.

Læs mere...

Nye kunder

Opret dig og få forhøjet din gevinst på Liverpool - Arsenal + indbetalingsbonus

Nye kunder kan få 100 % i indbetalingsbonus op til 1.000 kroner og få forhøjet gevinsten på Liverpool - Arsenal. 

Læs mere...

Nye kunder

Opret dig og få forhøjet din gevinst på Juventus - Roma + indbetalingsbonus

Nye kunder kan få 100 % i indbetalingsbonus op til 1000 kroner og få forhøjet gevinsten på Juventus - Roma. Max. indsats: 50 kroner.

Læs mere...

Nye kunder

Opret dig og få forhøjet din gevinst på Liverpool - Manchester United + indbetalingsbonus

Nye kunder kan få 100 % i indbetalingsbonus op til 1.000 kroner og få forhøjet gevinsten på Liverpool - Manchester United. 

Læs mere...

Eksisterende

Spil multispil på CL og EL og optjen profitboost-kuponer

Spil 200 kr. eller mere på mindst en trippel i Champions League og/eller Europa League på kampdagen og optjen profitboost-kuponer på 100 procent.

Læs mere...

Nye kunder

Opret dig og få forhøjet din gevinst på FCK - Bordeaux + indbetalingsbonus

Nye kunder kan få 100 % i indbetalingsbonus op til 1000 kroner og få forhøjet gevinsten på FCK - Bordeaux. Max. indsats: 50 kroner.

Læs mere...

Nye kunder

Opret dig og få forhøjet din gevinst på Barcelona - Tottenham + indbetalingsbonus

Nye kunder kan få 100 % i indbetalingsbonus op til 1000 kroner og få forhøjet gevinsten på Barcelona - Tottenham.

Læs mere...

Nye kunder

Opret dig og få forhøjet din gevinst på Chelsea - Manchester City + indbetalingsbonus

Nye kunder kan få 100 % i indbetalingsbonus op til 1.000 kroner og få forhøjet gevinsten på Chelsea - Manchester City

Læs mere...

Nye kunder

Opret dig og få forhøjet din gevinst på dansk sejr over Frankrig+ indbetalingsbonus

Nye kunder kan få 100 % i indbetalingsbonus op til 1000 kroner og få forhøjet deres gevinst på dansk sejr over Frankrig ved EM i damehåndbold. Spil eksempelvis op til 50 kroner og få op til 1700 kroner retur ved dansk sejr.

Læs mere...

Nye kunder

Opret dig og få forhøjet din gevinst på Manchester United - Arsenal + indbetalingsbonus

Nye kunder kan få 100 % i indbetalingsbonus op til 1000 kroner og få forhøjet gevinsten på Manchester United - Arsenal.

Læs mere...

Nye kunder

Opret dig og få forhøjet din gevinst på Arsenal - Tottenham + indbetalingsbonus

Nye kunder kan få 100 % i indbetalingsbonus op til 1000 kroner og få forhøjet gevinsten på Arsenal - Tottenham.

Læs mere...

Nye kunder

Opret dig og få forhøjet din gevinst på Zenit - FCK + indbetalingsbonus

Nye kunder kan få 100 % i indbetalingsbonus op til 1000 kroner og få forhøjet gevinsten på Zenit - FCK. Max. indsats: 50 kroner.

Læs mere...

Nye kunder

Opret dig og få forhøjet din gevinst på Tottenham - Inter + indbetalingsbonus

Nye kunder kan få 100 % i indbetalingsbonus op til 1000 kroner og få forhøjet gevinsten på Tottenham - Inter.

Læs mere...

Nye kunder

Opret dig og få forhøjet din gevinst på Roma - Real Madrid+ indbetalingsbonus

Nye kunder kan få 100 % i indbetalingsbonus op til 1000 kroner og få forhøjet gevinsten på Roma - Real Madrid

Læs mere...

Nye kunder

Opret dig og få forhøjet din gevinst på FCK - FCM + indbetalingsbonus

Nye kunder kan få 100 % i indbetalingsbonus op til 1000 kroner og få forhøjet gevinsten på Superliga-topopgøret mellem FC København - FC Midtjylland. Max. indsats: 50 kroner.

Læs mere...

Nye kunder

Opret dig og få forhøjet din gevinst på Cowboys - Redskins + indbetalingsbonus

Nye kunder kan få 100 % i indbetalingsbonus op til 1000 kroner og få forhøjet gevinsten på Thanksgiving-opgøret mellem Dallas Cowboys - Washington Redskins. Max. indsats: 50 kroner.

Læs mere...

Nye kunder

Opret dig og få forhøjet din gevinst på Saints - Eagles+ indbetalingsbonus

Nye kunder kan få 100 % i indbetalingsbonus op til 1000 kroner og få forhøjet gevinsten på New Orleans Saints - Philadelphia Eagles.

Læs mere...

Nye kunder

Opret dig og få forhøjet din gevinst på Manchester-derbyet + indbetalingsbonus

Nye kunder kan få 100 % i indbetalingsbonus op til 1000 kroner og få forhøjet gevinsten på Manchester City - Manchester United. 

Læs mere...

Nye kunder

Opret dig og få forhøjet din gevinst på Dortmund - Bayern + indbetalingsbonus

Nye kunder kan få 100 % i indbetalingsbonus op til 1000 kroner og få forhøjet gevinsten på Dortmund - Bayern München.

Læs mere...

Nye kunder

Opret dig og få forhøjet din gevinst på Slavia Prag - FCK + indbetalingsbonus

Nye kunder kan få 100 % i indbetalingsbonus op til 1000 kroner og få forhøjet gevinsten på Slavia Prag - FCK.

Læs mere...

Nye kunder

Opret dig og få forhøjet din gevinst på Napoli - PSG + indbetalingsbonus

Nye kunder kan få 100 % i indbetalingsbonus op til 1000 kroner og få forhøjet gevinsten på Napoli - PSG.

Læs mere...

Nye kunder

Opret dig og få forhøjet din gevinst på Tottenham - PSV + indbetalingsbonus

Nye kunder kan få 100 % i indbetalingsbonus op til 1000 kroner og få forhøjet gevinsten på Tottenham - PSV.

Læs mere...

Nye kunder

Opret dig og spil for 200 kr. og modtag et 100 kr. live freebet + indbetalingsbonus

Nye kunder kan få 100 % i indbetalingsbonus op til 1.000 kroner hos 888sport. Spil derudover for 200 kr. eller mere på fodbold til mindst odds 1,50 og modtag herefter et live freebet på 100 kr. 

Læs mere...

Eksisterende

Spil for 200 kr. og modtag 100 kr. live freebet

Spil for 200 kr. eller mere på fodbold til mindst odds 1,50 hos 888sport og modtag herefter et live freebet på 100 kr. 

Læs mere...

Nye kunder

Opret dig og få forhøjet din gevinst på Barcelona - Real Madrid+ indbetalingsbonus

Nye kunder kan få 100 % i indbetalingsbonus op til 1000 kroner og få forhøjet gevinsten på Barcelona - Real Madrid

Læs mere...

Nye kunder

Opret dig og få forhøjet din gevinst på Manchester United - Juventus + indbetalingsbonus

Nye kunder kan få 100 % i indbetalingsbonus op til 1000 kroner og få forhøjet gevinsten på Manchester United - Juventus 

Læs mere...

Nye kunder

Opret dig og få fordoblet din gevinst på FCN - FCM + indbetalingsbonus

Nye kunder kan få 100 % i indbetalingsbonus op til 1000 kroner og få fordoblet sin gevinst på FC Nordsjælland - FC Midtjylland

Læs mere...

Nye kunder

Opret dig og få forhøjet din gevinst på Liverpool - Manchester City + indbetalingsbonus

Nye kunder kan få 100 % i indbetalingsbonus op til 1000 kroner og få forhøjet gevinsten på Liverpool - Manchester City. 

Læs mere...

Nye kunder

Opret dig og få forhøjet din gevinst på Chelsea - Liverpool + indbetalingsbonus

Nye kunder kan få 100 % i indbetalingsbonus op til 1000 kroner og få forhøjet gevinsten på Chelsea - Liverpool. 

Læs mere...

Nye kunder

Opret dig og få forhøjet din gevinst på FCK - Zenit + indbetalingsbonus

Nye kunder kan få 100 % i indbetalingsbonus op til 1000 kroner og få forhøjet gevinsten på FCK - Zenit. 

Læs mere...

Nye kunder

Opret dig og få forhøjet din gevinst på Real Madrid - Roma + indbetalingsbonus

Nye kunder kan få 100 % i indbetalingsbonus op til 1000 kroner og få forhøjet gevinsten på Real Madrid - Roma. 

Læs mere...

Nye kunder

Opret dig og få forhøjet din gevinst på Liverpool - PSG + indbetalingsbonus

Nye kunder kan få 100 % i indbetalingsbonus op til 1000 kroner og få forhøjet gevinsten på Liverpool - PSG

Læs mere...

Nye kunder

Opret dig og få forhøjet din gevinst på Cowboys - Giants+ indbetalingsbonus

Nye kunder kan få 100 % i indbetalingsbonus op til 1000 kroner og få forhøjet gevinsten på Dallas Cowboys - New York Giants. 

Læs mere...

Eksisterende

Spil på fodboldkampe i weekenden og vind profitboosts og freebet

Hvis du spiller på fodboldkampe i weekenden, giver 888sport dig et freebet og op til tre profitboost på op til 100 %, alt efter hvor højt odds du vinder på.

Læs mere...

Nye kunder

Opret dig og få fordoblet din gevinst på Danmark - Wales + indbetalingsbonus

Nye kunder kan få 100 % i indbetalingsbonus op til 1000 kroner og få fordoblet sin gevinst på Danmark - Wales.

Læs mere...

Nye kunder

Opret dig og få forhøjet din gevinst på Eagles - Falcons + indbetalingsbonus

Nye kunder kan få 100 % i indbetalingsbonus op til 1000 kroner og få forhøjet gevinsten på Philadelphia Eagles - Atlanta Falcons 

Læs mere...

Nye kunder

Opret dig og få forhøjet din gevinst på Manchester United - Tottenham + indbetalingsbonus

Nye kunder kan få 100 % i indbetalingsbonus op til 1000 kroner og få forhøjet gevinsten på Manchester United - Tottenham

Læs mere...

Nye kunder

Opret dig og få fordoblet din gevinst på Chelsea-Arsenal + indbetalingsbonus

Nye kunder kan få 100 % i indbetalingsbonus op til 1000 kroner og få fordoblet sin gevinst på Chelsea-Arsenal.

Læs mere...

Nye kunder

Optjen freebet til 200 kr. + indbetalingsbonus

Nye kunder kan få 100 % i indbetalingsbonus op til 1000 kroner og modtag freebet til 200 kroner oveni.

Læs mere...

Nye kunder

Optjen freebet til 200 kr. + indbetalingsbonus på Kroatien - Danmark

Nye kunder kan få 100 % i indbetalingsbonus op til 1000 kroner og modtag freebet til 200 kroner oveni, hvis de spiller på Kroatien - Danmark. 

Læs mere...

Nye kunder

Weekend liveboost

Spil live på fodbold hver weekend og vind dobbelt Hos 888sport kan du deltage i kampagnen WEEKEND LIVEBOOST. Du kan fordoble din gevinst når du spiller live på fodbold fredag, lørdag og søndag. Jo flere live-væddemål jo større profitboost. Spil...

Læs mere...

Denne anmeldelse afspejler en sum af flere personers individuelle erfaringer, meninger og observationer omkring produkter og services udbudt af bookmakeren. Alle holdninger og anbefalinger der tilkendegives i ovenstående er således udelukkende BetXperts egne. I tråd med vores forretningsmodel er anmeldelsen udarbejdet af personer uden indblik i evt. annoncøraftaler med bookmakeren.

Feedback