18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

888sport anmeldelse

Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. Selvudelukkelse via Rofus.nu 18+. Regler og vilkår gælder. Spil med omtanke.

Stort udbud på velkendt platform

I september 2015 trådte 888sport igen ind på det danske marked efter knap fire års fravær.

I forhold til tidligere er især odds og spiludbud forbedret markant, ligesom tidligere tiders tvivlsomme omgang med det danske sprog ikke længere er et problem. 

Bookmakeren udspringer - som navnet antyder - af "triple-8-familien", som har dybe rødder i spilleverdenen. Selskabet har gennem en årrække markeret sig stærkt indenfor især kasino og poker. Med stående bonustilbud rettet mod både nye og eksisterende kunder, samt særdeles konkurrencedygtige odds, alt sammen baseret på samme stabile software/platform som Unibet, er vi glade for at have 888sport i folden hos BetXpert. 

OBS: Lad være at med at have penge stående på din 888Sport-konto, hvis du ikke bruger den; efter seks måneders inaktivitet opkræver bookmakeren et månedligt gebyr på ti procent. 

Spiludbud

Spiludbuddet fokuserer, som de fleste andre steder, på de store sportsgrene og ligaer. Den primære sport er fodbold, og den bedste dækning findes på de store ligaer. Som oftest kan man allerede fra tidligt på ugen spille på weekendens begivenheder i stort set hele udbuddet.

Indenfor de fleste sportsgrene dækker udbuddet langt ned i sekundære ligaer, og det er sjældent, man bemærker en begivenhed eller sportsgren, der ikke findes spil på.

For de spillere, der allerede er bekendte med Unibet, vil udbuddet vække genkendelse. Dette skyldes, at de to udbydere anvender samme leverandør (Kambi), og det medfører, at der stort set er et 1:1-match mellem det udbud, du finder hos 888sport og hos Unibet. Enkelte steder vil der findes markeder, som kun udbydes hos den ene, men i det store hele er udbuddet identisk.

Spiltyper

På de enkelte kampe og begivenheder finder man et af markedets største udvalg af forskellige spilmuligheder, herunder et væld af specialspil.

Der tilbydes således den helt store palette af specialspil på stort set alle sportsgrene og ligaer, som i forvejen har bare en smule bevågenhed, fx via TV-dækning. Man finder alle tænkelige former for kampspecials, spillerspecials, spil på diverse margins og over/under samt meget mere.

På en vilkårlig kamp fra Superligaen eller Premier League er det ikke usædvanligt at finde over 200 forskellige spil. Går man nogle trin længere ned til den danske 2. division eller engelske National League, møder man flere end 30 spiltyper per kamp.

Igen skal det nævnes, at udvalget af spiltyper stort set er identisk med Unibet på grund af den fælles leverandør.

888sport Odds

Målt på teoretisk tilbagebetaling ligger 888sport i toppen af markedet, vurderet alene på de 30+ ligaer, som BetXpert løbende overvåger og måler tilbagebetalinger på. Denne flotte status til trods, så skiller de sig sjældent ud. Det vil sige, man finder ikke ret mange enkeltligaer, hvor de mønstrer markedets højeste tilbagebetaling.

Fordelen ved, at den høje tilbagebetaling er spredt ud over mange ligaer er, at man som kunde tilbydes et produkt, som bredt set tilbyder en attraktiv margin. Ulempen er derimod at man - teoretisk - sjældent vil få markedets højeste odds på enkelte ligaer og/eller udfald.

Bevæger man sig væk fra de allermest profilerede sportsgrene og ligaer og længere ned i det mere sekundære udbud, oplever man da også, at den teoretiske tilbagebetaling daler markant.

Stikprøver viser, at odds hos 888sport og Unibet følges 100 procent ad. Hvad du får hos den ene udbyder, kan du også få hos den anden.

OPDATERING, marts 2020: Det ser ud til, at 888sport i mindre grad end før har helt samme odds som Unibet; de ligger ofte lidt under på særligt 1X2-markeder. Odds på specialspil kan man dog som udgangspunkt godt forvente altid er de samme. 

888sport Livebetting

Ligesom på pre-match-udbuddet er man også langt fremme i markedet, hvad angår livebetting.

Igen kan det vældige udbud af både kampe og spiltyper tilskrives leverandøren, Kambi, og igen er dette stort set identisk med, hvad man finder hos Unibet. Dette både hvad angår spiltyper og odds. En væsentlig forskel mellem de to platforme er dog, at 888sport ikke tilbyder livestreaming.

I livebetting-platformen finder man åbne spil stort set 24/7, og de forskellige livekampe kan kombineres til multispil. Har man spillet på en begivenhed live, vil man ofte også kunne gøre brug af "Cash-in"-funktionen. Den tilbyder, at man undervejs kan "sælge" sit live-spil tilbage, hvis man af en eller anden grund har mistet troen eller ønsker at hjemtage gevinsten, før begivenheden er færdigspillet.

Website

Hjemmesiden er opbygget i Flash - en teknologi, der kan være udfordrende for brugervenligheden, men som fungerer stort set upåklageligt her. Man kan nemt navigere frem og tilbage mellem sportsgrene, ligaer og kampe via browserens frem/tilbage-knapper, og de underordnede menuer og navigationer præsenterer de fleste steder indholdet på logisk vis.

Som det efterhånden er standard, opereres der med et betslip, som altid er tilgængelig på siden, og via denne har man også nem og hurtig adgang til igangværende og tidligere spil. Dog savnes i kundeområdet et overblik over, hvor langt man er nået med gennemspilning af bonus.

En hage ved den aktuelle hjemmeside er, at man automatisk logges ud efter 10-15 minutters inaktivitet. Dette er specielt uhensigtsmæssigt i forbindelse med livebetting og trækker ned i bedømmelsen.

888sport Mobil

Når man er på farten, kan 888sport tilgås mobilt på en platform, der med hensyn til muligheder stort set modsvarer desktop-udgaven. På mobiludgaven findes det samme store spiludbud - både prematch og livebetting - og man navigerer nemt rundt i den mobile platform.

Er man endnu ikke kunde, er det muligt at oprette en konto mobilt uden brug af NemID - som i øvrigt heller ikke skal benyttes ved mobilt login. Mangler man penge på sin konto, kan der via mobilen foretages ind- og udbetalinger ved brug af de samme kilder som på desktop-udgaven.

Ind- og udbetalinger

Til indbetaling kan anvendes de mest gængse kreditkort samt bank, Paypal, Skrill, paysafecard og Trustly. Når man skal udbetale, anvendes "kildeprincippet". Det vil sige, at man skal først udbetale til samme kilde, som man indbetalte fra, og samme betalingsmetoder er således tilgængelige til udbetaling.

Alle ind- og udbetalinger er gebyrfrie, men vær opmærksom på, at der kan opstå kurstab ved veksling fra DKK til anden valuta på Neteller eller Paypal. Ligeledes kan man ved udbetaling til bank komme ud for, at éns bank tager et gebyr for modtagelse af pengene.

888sport råder med andre ord over alle de ind- og udbetalingsmetoder, som langt de fleste vil finde mere end rigeligt. 

Support

Der tilbydes dansksproget support via email/onlineformular og telefon (gratisnummer). For Danmark er den telefoniske support tilgængelig i hverdagene fra klokken 10-22 og i weekenden fra klokken 10-18. Umiddelbart virker den begrænsede åbningstid i weekenden som en uforståelig prioritering, da det typisk er dér, folk spiller mest. 888sport melder imidlertid, at de faktisk har færre henvendelser i weekenden end i hverdagene.

Man kan skrive til den danske support på dansk, men afhængigt af hvilken dag og hvilken tid på døgnet, man kontakter dem, kan man opleve at blive besvaret på engelsk. Dette forhold, samt en manglende livechat, trækker ned i denne anmeldelse.

Responstiden på email/onlineformular efterlader også noget at ønske. Ved afsendelse af email/formular modtager man en bekræftelse, der lover svar indenfor 24 timer. I testperioden har vi har ikke oplevet, at denne frist blev overskredet, men svartiden er oftest mere end seks timer og nogle gange også over 12 timer. Har man et akut problem, bør man derfor ty til den telefoniske support.

En nogenlunde tilsvarende responstid kan forventes, når man skal verificere sin konto ved første udbetaling. I den proces udbedes typisk kopi/scan af pas, kreditkort og bankudtog, førend udbetalingen gennemføres.

På positivsiden skal nævnes den særdeles udførlige hjælpeguide, som stilles til rådighed på hjemmesiden. Den indeholder et væld af emner og spørgsmål, og man kan også søge i den for at finde svar på præcist det spørgsmål, man ønsker. Hvor omfattende guiden end er, så kan den ikke gøre op for den menneskelige support, som med de aktuelle support-muligheder er lidt for svært tilgængelig.

Indsatspolitik

Som kunde oplever man nu og da en markedslimit, hvor der for alle kunder indlægges en øvre indsatsgrænse på enkelte begivenheder. Denne limit anvendes typisk på nichemarkeder eller på markeder med lav likviditet (for eksempel en kamp fra en sekundær liga, kort efter den er åbnet for spil, og markedet endnu ikke er "sat").

Generelt er de ikke kendte for at acceptere de helt store indsatser, men omvendt har de heller ikke rygte for at være sparsomme, når først spil godkendes, og der spilles på "store" markeder med høj likviditet.

Konklusion

På helt centrale områder som spiludbud, spiltyper, odds og livebetting scores rigtig højt, hvilket kan tilskrives, at software og platform allerede er afprøvet og etableret på det danske marked via leverandørens samarbejde med Unibet.

Dette betyder mange specialspil og høj tilbagebetaling på størstedelen af de mest populære markeder, om end oddsene typisk er afbalancerede, så de kun sjældent stikker ud som markedets absolut højeste.

Har man allerede en konto hos Unibet, findes der stadig ræson i at engagere sig med 888sport; nok opererer de to udbydere med samme udbud og odds, men der findes også forskelle, blandt andet i særskilte bonustilbud til både nye og eksisterende kunder.

888sport kommentarer

Denne anmeldelse afspejler en sum af flere personers individuelle erfaringer, meninger og observationer omkring produkter og services udbudt af bookmakeren. Alle holdninger og anbefalinger der tilkendegives i ovenstående er således udelukkende BetXperts egne. I tråd med vores forretningsmodel er anmeldelsen udarbejdet af personer uden indblik i evt. annoncøraftaler med bookmakeren.

Feedback