18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

Tottenham Hotspur - Watford: Over 2,5 Mål

Match center
29. august 2021 kl. 15:00 - Fodbold, England - Premier League
Tottenham Hotspur Stadium    Andre Marriner
25. aug. 2021 kl. 16:01 (Opdateret 29. aug. 2021 kl. 16:54) 25/08
201
0
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. 18+ Udeluk dig via ROFUS. 18+. Regler og vilkår gælder. Spil med omtanke. Spillemyndighedens hjælpelinje: StopSpillet.dk.

Tottenham tager hjemme imod Watford i denne runde, og jeg mener der er flere ting der peger på, at vi godt kunne få et målrigt opgør, med god offensiv fodbold.

Chance (Over-Under): 56-44%
Betvalue: 106,40%
Spilbar ned til odds: 1,79
Rigtig/forkert: 1-0
Bet365 Spil nu hos Bet365
Det taler for
 • Tottenham har fået en god start under Espirito Santo, og denne selvtillid kan de tage med sig ind i dette opgør.
 • Watford vil også få chancer i dette opgør. I Tottenhams to første opgør har de tilladt en xGA på 1,9 og 1,4 mod Man. City og Wolves. Tottenham har et defensiv som ikke er helt hermetisk lukket, og det tror jeg godt Watford kan udnytte.
 • Tottenham har utroligt meget kvalitet oppe foran, og med Son, Kane og Berwwijn der er begyndt at finde sin form, tror jeg de bliver svære at holde nede i denne sæson. Jeg har meget svært ved at se Tottenham ikke scorer et par stykker mod et Watford hold der allerede har lukket 4 ind på 2 kampe.
 • Tottenham kan ikke nøjes med en uafgjort på hjemmebane mod et oprykkerhold, og derfor forventer jeg mig også, at de tager teten, og er offensive i deres tilgang til denne kamp. Det vil kunne give os en seværdig kamp, da Watford også har gode folk på omstillingerne. Så jeg forestiller mig en kamp hvor Watford vil lurer på kontra.
 • Sidste sæson var Tottenham rigtig gode mod de hold udenfor top 6, og kigger man på hold som Crystal Palace, Sheff. Utd. og Newcastle f.eks. så viste Tottenham, at de sagtens kan scorer mål mod hold der står lavt. I de 6 kampe scorede de 15 mål, og jeg tror godt Tottenham skabe chancer og mål mod et Watford der måske står lavt.
Hold øje med
 • Espirito Santo er ikke en træner der er kendt for det offensive og chanceskabende spil. Han er god til at sætte en stram taktik, som giver gode resultater. Det kunne godt betyde, at vi i år, får et Tottenham hold der scorer færre mål, og derfor også spillere flere målfattige opgør.
 • Watford vil være yderst tilfredse med et point, og jo længere vi har en 0-0 eller 1-1 stilling jo bedre for dem. Jeg tvivler på vi får et Watford hold der jagter helt vildt, medmindre de er bagud med et par stykker.
 • Tottenham spiller europæisk kval kamp d. 26 og så igen her mod Watford d.29 jeg tvivler på at de prioriterer den europæiske kamp helt vildt, men jeg kan tage fejl. Ikke desto mindre så er det noget der er værd at have fokus på, og som kan påvirke Tottenham holdet forud for dette opgør.
 • Watford var sidste sæson det hold i Championship der lukkede færrest mål ind, og kigger vi på over linjen, så gik de i 46 kampe kun over de 2,5 mål i 13 af dem.
Oddsmarked

Oddset på over de 2,5 mål er steget markant fra den startede i 1,72 hos bet365 til nu, hvor man kan få 1,90. Det mener jeg er en for voldsom udvikling, og derfor er jeg gået på over de 2,5 mål. 
 

Holdene:

Tottenham:
Her er Romero ude (ny mand). Ellers er alle mand klar for Tottenham, og dertil kan siges, at en stor nyhed har fyldt meget på twitter, hvor Kane har bekendtgjort at han vil blive i Tottenham denne sæson, og være 100% fokuseret på at hjælpe holdet, så han kunne meget vel indgå i en start 11'er i dette opgør. Hvilket vil være et stort plus for dette spil.
 

Watford:
Kucka (ny mand) er ude for gæsterne, men derudover kan de stille med de samme 11, og jeg tror det bliver i en 4-3-3
Watford har flere muligheder oppe foran, men jeg tænker at de vil benytte sig af Dennis, og på midten vil det være Louza der går ind i stedet for Kucka. 
Watford benyttede sig af en 4-1-4-1 i sidste runde mod Brighton, og hvis det gør sig gældende igen, så kunne det godt give en mere defensiv tilgang til kampen.

 • Stort udvalg
 • Tidlige odds
 • Markedets bedste livebetting

Kommentarer

Feedback