18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

Southampton - Tottenham Hotspur: Over 2,5 Mål

Match center
28. december 2021 kl. 16:00 - Fodbold, England - Premier League
St. Mary's Stadium    Anthony Taylor
27. dec. 2021 kl. 17:47 (Opdateret 28. dec. 2021 kl. 17:55) 27/12
100
0
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. Udeluk dig via ROFUS. 18+. Regler og vilkår gælder. Spil med omtanke. Spillemyndighedens hjælpelinje: StopSpillet.dk.

Tottneham og Southampton mødes i runde 20. En kamp som har for vane at være super underholdende, og jeg tror godt vi kan forvente os et målrigt opgør.

Chance (Over-Under): 54-46%
Betvalue: 105,30%
Spilbar ned til odds: 1,85
Rigtig/forkert:
Betfair Sportsbook Spil nu hos Betfair Sportsbook
Det taler for
 • Tottenham har fået styr på flere ting, især offensiven, hvor Kane, Son og Lucas har fundet melodien. Det der nok er vigtigst i denne sammenhæng er at Kane er ved at have fundet sig selv lidt igen, han har scoret i de seneste to PL kampe i træk, og med Son ved man lidt hvad man får, han er bare giftig, og han har gode minder fra opgør mod Southampton, hvor han har scoret 6 mål i de seneste 3 kampe.
 • Offensivt synes jeg Southampton har noget at skyde med i dette opgør, de har fået flere folk klar igen, og derudover så er de som jeg har været inde på flere gang virkelig gode på dødbolde. Så jeg tror Tottenham får nok at se til i dette opgør, og Southampton skal nok komme frem til chancer.
 • De to hold har det med at spille underholde indbyrdes opgør. Kigger vi på de seneste 3 indbyrdes opgør så er de endt 2-1, 2-5, 3-2, hvor de alle er faldet ud til Tottenhams fordel.
 • Defensivt er jeg ikke så imponeret over Southampton, som har haft et xGA på 1,63 i snit over de seneste 6 PL kampe, og som generelt lukker ret mange mål ind.
 • Kigger vi på de to holds xGF så ligger begge mandskaber i den bedre halvdel i PL. Southampton har et xGF på 23 og Tottenham ligger på 22,8. Så det er hold der kan skabe chancer, og jeg kunne godt forestille mig i dette opgør, at det vil komme til at bølge frem og tilbage, og blive en lidt åben skududveksling.
Hold øje med
 • Tottenham har i Conte fået en super dygtig manager, og han har også fået givet defensiven lidt bedre struktur. Tottenham har det tredje laveste xGA, og har blot lukket 3 mål ind i de seneste 6 PL kampe. Jeg er meget imponeret over dem for tiden, og Southampton skal gøre sig yderst umage for at skabe gode målchancer.
 • Det er to mandskaber der spiller flere kampe over de 2,5 end under, men kigger vi på deres Mål/pr.kamp så ligger de to mandskaber pænt under snittet i PL. Tottenhams kampe ligger på 2,5 mål i snit, hvilket er det 4.laveste, og Southamptons kampe ligger på 2,6 mål i snit hvilket er det 6 laveste i PL.
 • Det er ikke fordi Southampton har en fyr oppe foran der bare banker dem ind. De har flere af deres offensive profiler klar til dette opgør, men ikke desto mindre er deres topscorer Ward-Prowse med 4 mål, hvilket ikke just er imponerende. Derfor skal de offensive folk som Armstrong og Adams også bidrage noget mere, og jeg kan være nervøs for om de gør det i dette opgør.
Oddsmarked

Oddset på over de 2,5 er startede i de 1,90ish de fleste steder, og står også i samme niveau nu her. 

Holdene:

Southampton:
Jeg tror ikke der er så mange overraskelser hos værterne. Vi ved, at McCarthy (fast mand) er ude, og derudover er A. Armstrong (fast mand) tvivlsom. Det giver følgende start 11-er tror jeg:

Forster; Livramento, Bednarek, Salisu, Perraud; Romeu, Ward-Prowse; S. Armstrong, Redmond; Adams, A. Armstrong

Tottenham Hotspur:
Her er der sikkert lidt rotation i et hårdt presset profram, så det er svært at spå om start 11'erne, men jeg har prøvet alligevel. Vi ved at Romero (fast mand) er ude, og derudover er Sessegnon (reserve) også ude.

Lloris; DSanchez, Dier, Davies; Emerson, Ndombele, Alli, Winks, Reguilon; Son, Kane

 • Høje odds på 2-vejs spil
 • Hyppige promotions til kunder
 • Stort livebetting-udbud

Kommentarer

Feedback