Annonce

Southampton - Burnley: X2

Match center
4. november 2017 kl. 16:00 - Fodbold, England - Premier League
St. Mary's Stadium    Lee Probert
2. maj. 2018 kl. 16:27 02/05

Denne side indeholder henvisnings-links
Chance: 45%
Betvalue: 109,35%
Spilbar ned til odds: 2,22
Rigtig/forkert:
Unibet Spil nu hos Unibet

Hjemmebanen betyder meget i Premier League, men der bør være gode muligheder for, at form- og udebanestærke Burnley kan tage points fra skidtspillende Southampton. Burnleys velorganiserede defensiv har i hvert fald evnerne til at tæmme en forholdsvis ufarlig Southampton-offensiv.

Det taler for spillet:

  • Burnley har til den store overraskelse for alt og alle gang i deres bedste sæsonstart siden 1973. De ligger lige nu på 7. pladsen (á point med Liverpool) efter 4 sejre, 4 uafgjorte og blot 2 nederlag.
  • De flotte resultater er først og fremmest kommet som følge af en solid defensiv. Efter 10 kampe er der blot indkasseret 9 mål. Endda efter kampe mod Chelsea, Tottenham, Liverpool, Everton og ikke mindst hyper-offensive Manchester City.
  • Burnley er et rigtig godt udehold, for 8 ud af klubbens 16 points er kommet fra udekampene. Derudover er de også i god form med 2 sejre og 2 uafgjorte i de seneste 5 kampe. Dog tabte man den ene, men det var til Manchester City.
  • Southampton lider under manglende kreativitet og fantasi i offensiven. De scorer ganske enkelt ikke nok mål. De har blot scoret 9 mål i 10 kampe, hvilket er langtfra det, der har kendetegnet dem i de seneste sæsoner. Hvis vi tager slutningen af sidste sæson med, så har Southampton ikke scoret i i af deres seneste 16 PL-kampe.

Det skal du være opmærksom på:

  • Burnley scorer ikke mange mål. Indtil videre er det blot blevet til 9 mål. Hvis Southamptons relativ potente offensiv får gang i målscoringerne, kan det blive svært for udeholdet at komme på omgangshøjde.
  • Southampton er måske på vej i omdrejninger. I hvert fald er de ubesejret i de sidste 3 kampe, hvoraf den ene blev vundet over West Bromwich.

Trupnyt:

Southampton er fortsat uden deres vigtige midtbanespiller Mario Lemina.

Burnleys angriber Chris Wood er ved at være klar igen efter skade. Det ventes dog, at han starter på bænken. Midtbanespilleren Steven Defour er ligeledes også ved at være klar igen. Jon Walters, Dean Marney og Tom Heaton er alle ude af opgøret.

  • Stort udvalg af sportsgrene
  • Ofte fokus på Skandinavien/DK
  • Stærk mobil platform

Kommentarer

Feedback