18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

Norwich City - Wolverhampton Wanderers: Wolves -0.5 hjørnespark

Match center
27. november 2021 kl. 16:00 - Fodbold, England - Premier League
Carrow Road    Simon Hooper
26. nov. 2021 kl. 15:35 (Opdateret 27. nov. 2021 kl. 18:04) 26/11
60
0
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. Udeluk dig via ROFUS. 18+. Regler og vilkår gælder. Spil med omtanke. Spillemyndighedens hjælpelinje: StopSpillet.dk.

Wolverhampton skal i runde 13. på besøg på Carrow Road, hvor Norwich venter. Jeg tror vi får en fed kamp, hvor Wolves vil få gode muligheder.

Chance: 56%
Betvalue: 106,40%
Spilbar ned til odds: 1,79
Rigtig/forkert:
Bet365 Spil nu hos Bet365
Det taler for
 • Norwich er det hold i PL der tillader flest hjørnespark. De ligger med et snit på 6,6 tilladte hjørnespark pr.kamp og kigger vi på, hvad de får, så ligger de på som også er i den lave ende.
 • Wolves på den anden side tillader meget få hjørnespark. Faktisk tillader de blot 4,6 pr. kamp. til deres modstandere, og så får de selv i snit 4,8 hjørnespark, hvilket ikke er voldsomt, men er et snit, som jeg tror kan stige efter en kamp som denne.
 • Wolves er godt kørende og ligger på en 6. plads. De har tro på tingene, og det jeg især hæfter mig ved er deres offensive spil, hvor de er mere potente og har mere idé i det de laver, hvor de førhen har været mere defensivt fokuseret, så har de i dag også fået det offensive med i min optik, og der kan de gøre ondt på Norwich i dette opgør.
 • Netop offensivt har Wolves mange strenge at spille på. De har fået gang i deres 9'er hvor Jimenez er en vigtig man i boksen, som der også bliver slået indlæg efter, hvor de to kanter gerne søger baglinjen og spiller på indlæg.
 • Kigger man på stats for de to hold så er Wolves det hold i PL der tillader 5.færrest indlæg imod sig, hvor Norwich er det hold der tillader næstflest indlæg imod sig. Ift. skud på mål imod sig så er Wolves også gode. De tillader blot 11,17 skud imod sig pr.kamp hvilket er det 4.laveste i PL. Norwich på den anden side tillader 16.08 imod sig hvilket er det næsthøjeste i PL.
 • Norwich er det hold i PL der skyder i deres kampe, og også rammer målet færrest gange i kampene. Kigger vi på Wolves så ligger de i midten, og skud er en god måde at få hjørnespark på. Derudover så er Wolves også mere chanceskabende end Norwich.
Hold øje med
 • Jeg er usikker på hvordan Norwich og deres nye træner vil gribe dette opgør an. De har et frisk taktisk udtryk, og hvis de får held med at sætte tingene sammen, kan de sagtens true Wolves og skabe chancer, som kan kaste hjørnespark af sig.
 • Wovles og Norwich ligger side om side ift. indlæg, og jeg kan godt være nervøs for hvordan de to backs for Norwich vil gribe denne kamp an. De plejer nemlig at have en meget offensiv tilgang, og hvis de kommer med frem, kan de sagtens komme til mange indlæg som kan give hjørnespark.
 • Norwich har taget to sejr i træk, og måske er der ny energi og tro på tingene hos Norwich, som førhen har lignet et hold der ikke havde den store berettigelse i PL.
 • Norwich har stadig hårdt brug for 3 point i bunden, og en kamp mod Wolves skal der genre komme point på kontoen, så jeg tror helt sikkert de vil forsøge sig med et offensivt udtryk, og med risiko i deres spil. Det kan komme til at koste dem, men samtidig kan det også give dem hjørnespark. Især hvis de skal jagte en udligning i slutfasen.
Oddsmarked

Oddset på flest hjørenspark til Wovles står i 1,76 hos Marathonbet og 1,76 hos comeon! og hos betfair er spillet i 1,73.
Jeg synes at 1,90 er interessant, og går derfor ud med dette spil.

Holdene:

Norwich City:
Her er der ikke det store at berette om i forhold til skader og karantæner. Norwich kan stille med stærkeste 11, og det tror jeg bliver med følgende folk i en 4-3-3:

Krul; Aarons, Hanley, Gibson, Williams; Gilmour, Normann, McLean; Sargent, Pukki, Rashica

Wolverhampton:
Gæsterne har ikke rigitg nogle skader eller karantæner, og kan derfor stille i deres normale 3-4-3, som jeg tror kommer til at blive med følgende folk:

Sa; Kilman, Coady, Saiss; Semedo, Neves, Moutinho, Ait-Nouri; Podence, Jimenez, Hee-Chan

 • Stort udvalg
 • Tidlige odds
 • Markedets bedste livebetting

Kommentarer

Feedback