18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

Napoli - Inter: Over 2,5 Mål

Match center
6. januar 2020 kl. 20:45 - Fodbold, Italien - Serie A
San Paolo    Daniele Doveri
5. jan. 2020 kl. 10:00 (Opdateret 6. jan. 2020 kl. 22:40) 05/01
487
+1
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. Selvudelukkelse via Rofus.nu 18+. Regler og vilkår gælder. Spil med omtanke.
Chance (Over-Under): 60-40%
Betvalue: 105,00%
Spilbar ned til odds: 1,67
Rigtig/forkert: 1-3
888sport Spil nu hos 888sport
Det dufter af mål og underholdning når to stærke offensive mandskaber tørner sammen. Normalt spiller de to tætte opgør mod hinanden og Inter er stærke defensivt, men Napoli er kendt for det offensive spil, og er til at tale med defensivt i år.
Det taler for
 • Napoli har været til at tale med defensivt i denne sæson, og den usikkerhed kan Lukaku og Lautaro udnytte.
 • Gæsterne er det anden mest scorende mandskab i Serie A, og under Conte er der kommet andre boller på suppen, og man virker skarpe offensivt.
 • Vil Napoli spille europæisk i næste sæson så skal man til at hente flere point og derfor må man forvente et mere offensivt hjemmehold.
 • Inter har scoret nitten mål i otte udekampe, og seks af otte udekampe er gået Over 2,5 mål.
 • Napoli er kendt for deres offensive spillestil med mål og blottelser, og fire af deres senest fem kampe er gået Over 2,5 mål.
 • Tolv af gæsternes sytten opgør i denne sæson er alle gået Over 2,5 mål.
 • Det seneste indbyrdes opgør tilbage i maj sluttede 4-1 til Napoli.
 • Napoli må undvære Koulubaly i midterforsvaret hvilket er en stor svækkelse.
Hold øje med
 • Inter er utrolig stærke defensivt og er det mandskab som har lukket færrest mål indtil videre i sæsonen.
 • Gæsterne fra Milano har kun lukket to mål ind i de seneste fem spillerunder.
 • I de seneste syv indbyrdes opgør er kun to af opgørene gået Over 2,5 mål.
 • Inter kæmper med Juventus om årets scudetto og har derfor ikke råd til at smide point, og det kan betyde en defensiv tilgang.
 • Napoli har haft store problemer i denne sæson, trænerfyring osv og virker lidt ved siden af sig selv.
 • Belgiske Mertens er tvivlsom hos Napoli og er han ikke med vil det svække Napoli offensivt.
Oddsmarked

888sport er i odds 1,75 og det samme er Unibet og mens Nordicbet er i odds 2,12 på Under 2,5 mål i dette opgør. En toneangivende licensløs bookmakere er i odds 1,76 og åbnede i odds 1,79.

NAPOLI: Carlo Ancelotti blev fyret efter en række dårlige resultater og man har hentet Gattuso ind som ny træner, jeg tror det match slet ikke kommer til at fungere, og må indrømme at Gattuso er overvurderet som træner, og med hans attitude og en klubejer som ikke har tålmodighed til at vente så forventer jeg at dette samarbejde kun er frem til sommer.

Elleve point efter Roma på fjerdepladsen som giver adgang til Champions League og kun 24 point efter sytten spillerunder det er ikke godt nok i en klub af Napolis størrelse, og bestemt havde Ancelotti noget af skylden men hvordan forskellen på at gøre det godt i Champions League og skidt i Serie A kan være så stor er lidt skræmmende.

Napolis sæson er mere eller mindre overstået, men man skal mindst have sjettepladsen som giver adgang til Europa League, man har tabt tre hjemmekampe indtil videre i sæsonen, spillet har ikke fungeret både offensivt som defensivt.

Til mandagens hjemmekamp må man undvære vigtige Koulibaly i midterforsvaret, Ghoulam på backen er tvivlsom, Maksimovic er også ude til opgøret, samt er Mertens tvivlsom i det offensive, så træner Gennaro Gattuso har nok at tænke på inden topholdet fra Milano gæster Stadio San Paolo.

Napolis hjemmebanestatistik: 3-2-3, målscore 10-8.

Trupnyt: Koulibaly(fast) i midterforsvaret er ude til opgøret, Maksimovic(reserve-fast) i midterforsvaret er ude til opgøret, Ghoulam(reserve) på backen er tvivlsom, og belgiske Mertens i angrebet er tvivlsom til mandagens opgør.

Napolis forventede startopstilling: 4-3-3: Meret- Di Lorenzo, Manolas, Luperto, Mario Rui- Fabian Ruiz, Allan, Zielinski- Callejon, Milik, Insigne.

INTER: Skal det være året hvor Inter vipper Den Gamle Dame af tronen, ja som det ser ud nu vil der blive kamp frem til sidste spillerunde, og Inter røg ud af Champions League og det kan få stor betydning på hvordan tingene kommer til at forløbe i foråret, da Juventus bestemt tager Champions League seriøst og ikke mindst tørster efter succes i Europa.

Antonio Conte har fået styr på tingene i Milano og Inter har indtil videre vist stor stabilitet i de første sytten spillerunder og hvor det kun er blevet til et nederlag 1-2 hjemme i Milano mod netop Juventus, man er det mandskab som har lukket færrest mål ind indtil videre i sæsonen, og hvor man defensivt har set rigtig stærke ud, og offensivt er det kun Lazio som har scoret flest mål, og hvor Lukaku og Lautaro Martinez bestemt har vist stor styrke.

Man må helst ikke fejle i Napoli og med et amputeret forsvar hos hjemmeholdet, og et mandskab som indtil videre i sæsonen kun har underpræsteret så har Inter bestemt gode muligheder for både at gøre ondt på napolitanerne over hele banen, og samtidig også gode chancer for at hente tre point med hjem, selvom man normalt ikke har det nemt på Stadio San Paolo, men man kommer i noget som ligner stærkeste og er i en bedre stime, og det taler til Inters fordel.

Inters udebanestatistik: 7-1-0, målscore 19-8.

Trupnyt: Inter kommer til Napoli i stærkeste opstilling.

Inters forventede startopstilling: 3-5-2: Meret- Godin, De Vrij, Skriniar- Candreva, Gagliardini, Brozovic, Sensi, Biraghi- Lukaku, Lautaro Martinez.

Kilder

Gazzetta Dello Sport, corrieredellosport.it, Tuttomercatoweb.com, sscnapoli.it, inter.it, sportnotizie24.com

 • Mange specialspil
 • Ingen gebyrer

Kommentarer

Feedback